5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Keurig geholpen, service is uitstekend.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer tevreden, ook het ter beschikking stellen van leen auto.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Medio juni 2017 was ik met mijn A Mercedes bij Smeets in Ittervoort voor de jaarlijkse APK keuring. Ik heb toen en passant contact gehad met een verkoper en mijn interesse getoond voor een nieuwe of gebruikte B Mercedes. Gesprek verliep prima en de afspraak werd gemaakt dat hij voor mij zou bekijken om in eerste instantie te richten op een jong gebruikte B waarvoor ik allerlei wensen had. Binnen enkele dagen kreeg ik bericht dat een jong gebruikte B op dat moment niet voorradig was. Vanwege herkeuring van de APK (een week later) was ik weer in Ittervoort en had ik contact met een ander verkoper en vertelde hem mijn wensen en tevens vertelde ik dat ik reeds contact had gehad met zijn collega. Hij zou het een en ander met zijn collega overleggen en ik zou bericht krijgen. Een week later had ik nog niets vernomen en nam ik telefonisch contact op met de klantenservice. Mij bleek dat beide heren verkopers enkele dagen vrij dan wel vakantie hadden. Ik maakte mijn ongenoegen aan de mevrouw van de klantenservice bekend. Zij beloofde mij dat ik dezelfde dag nog terug gebeld zou worden door een andere verkoper. Ik werd vervolgens die dag teruggebeld door Patrick Coerver. Hij verontschuldigde zich omtrent de niet nagekomen afspraak door zijn collega\'s. Met Patrick vervolgens een afspraak gemaakt om naar Smeets in Venlo te komen en mogelijk een proefrit te maken in een B. In het gesprek in Venlo werd \"de zaak\" heel professioneel opgepakt. Na de proefrit kon ik met Patrick snel tot zaken komen en kocht ik een nieuwe B. Alle lof voor Patrick hoe hij de hele verkoop van de auto begeleidde tot en met de aflevering ervan. Patrick chapeau!!

• Service N.v.t.

Zeer fijne ervaring

4 sterren: goede service, goed behandeld

Auto komt schoon en uitgezuigd terug en wordt, als je in de nabije omgeving werkt, zelfs ter plekke gebracht.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Verkoper Patrick heeft over de verschillende aspecten goed meegedacht. Mede daardoor een goed resultaat.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede services goed tevreden alles naar wens

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snelle en goede service, zeer gastvrij en vriendelijk.

goed bedrijf

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik kom bij Smeets Venlo vanwege mijn ZEER goede ervaring met de oud EMA-monteur (Maurice). De bemanning van de afdeling Verkoop, in Venlo, is ondertussen net een duiventil.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik het jammer dat naast de serves beurt steeds probeerd om extra handelingen te verrichten.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vriendelijke ontvangst. Duidelijke uitleg omtrent de bevindingen bij onderhoud en te verwachten kosten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer vriendelijk en deskundig personeel, waarbij men alle tijd neemt om alle opties uit te leggen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

inbouw dashcam niet gebeurd door eigen personeel. was wel de afspraak.Bovendien verkeerd uitgevoerd en daags daarna terug naar werkplaats moeten gaan. Heeft dus mij veel tijd gekost.

Over Smeets Autogroep

Wij zijn Smeets Autogroep, officieel dealer van Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens. Tot onze groep behoren de officiële dealerschappen van Mercedes-Benz personen-, bestel- en vrachtwagens, Smart, FUSO, Schmitz Cargobull-opleggers en Smeets Schadeherstel.