5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goed bedrijf. Vriendelijk en oor voor de klant. Hebben echte 1 vraag van ons nog niet beantwoord. Het gaat over een factuur: \'Electronische facturen 199796\'

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goede service, echter niet helemaal duidelijk geworden waardoor de stuurbekrachtiging van mijn Mercedes ineens niet meer werkte. Ook niet duidelijk hoe groot de kans is dat dit vaker gaat gebeuren.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ben gastvrij ontvangen en snel en deskundig geholpen met het afsluiten van de Mercedes Benz SterGarantie

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer snelle service top mensen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dit was de eerste keer. En helemaal prima.

4 sterren: goede service, goed behandeld

vriendelijk en behulpzaam. Goed inzicht in de problemen. Onderdelen zijn wel duur.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben goed geholpen. Vraagje: Wordt na 300000km het onderhoudsboekje nog bijgewerkt? In mijn onderhoudsboekje was geen ruimte meer om de onderhoudsbeurt te vermelden en te stempelen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wederom op de gemaakte afspraak een service beurt laten uitvoeren. De afhandeling van de beurt was weer uitstekend een goede ontvangst in de garage en de uitvoering was weer naar tevredenheid. De vriendelijkheid van de receptionist en monteur is uitstekend.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Inhoudelijk is beurt prima verricht alleen ik had meer van persoonlijke aandacht bij Mercedes verwacht. Ik had meer het gevoel dat ik overlast was ipv klant

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uistekende klantenservice en deskundig personeel op alle afdelingen, van receptie tot verkoop en werkplaats.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ervaar al jaren een topservice bij Smeets in Venlo. Ik ben een zeer tevreden klant!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Bij het maken van de afspraak werd gezegd dat ik zaterdagochtend vanaf 08:00 uur terecht kon. Ik was er om 08:30 en het bedrijf was gesloten. Ik ben later op de dag teruggegaan en moest ruim 30 minuten wachten op mijn vervangende auto. Het zal ongetwijfeld met de bezetting te maken hebben maar daar wil in niet de dupe van zijn. De medewerkers zijn correct en vriendelijk. De aanbevelingsaanvraag kan ik op basis van deze ervaring niet overtuigend beantwoorden.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik wist bij de aanschaf niet dat de CLA zo\'n problemen met drempels in de weg kan hebben.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Prima, 1e keer dat ik hier kwam. Ik had gevraagd naar een E-serie ter kennismaking en zou men proberen te regelen. (tijdens het maken van een telefonische afspraak) De werkplaats chef gaf aan dat dit geen probleem hoefde te zijn, mits tijdig kenbaar gemaakt. Er stond een B-model klaar. Prima auto en alles okay. Graag had ik van de gelegenheid gebruik gemaakt voor een ruime rit met een E-serie

Oke

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Over Smeets Autogroep

Wij zijn Smeets Autogroep, officieel dealer van Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens. Tot onze groep behoren de officiële dealerschappen van Mercedes-Benz personen-, bestel- en vrachtwagens, Smart, FUSO, Schmitz Cargobull-opleggers en Smeets Schadeherstel.