Beste John, Bedankt voor de mooie cijfers. Mijn collega neemt nog contact met u op. Met vriendelijke groet, Anita
Goed.
Vriendelijk en behulpzaam. Bij het maken van de afspraak voor de onderhoudsbeurt had ook gekeken moeten worden naar de APK. Dat is niet gebeurd. Daardoor moest ik 2 weken later weer terugkomen. Dit is financieel wel weer goed opgelost.
Beste Lex, Fijn om te lezen dat het met u is opgelost. Bedankt voor uw beoordeling. Vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
Ik ben tevreden
Hartelijk dank voor uw reactie. Vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
Goede ervaring. Toch een paar tips. De onderhoud-interval kilometerindicatie is niet gereset of aangepast. De frisse geur van de onderhoudsbeurt van de airco was van heel korte duur.
Beste Joop, Hartelijk dank voor uw terugkoppeling. Mijn collega neemt nog contact met u op. Vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
Goede ervaring
Beste Jean, Fijn dat u de tijd heeft genomen om ons klanttevredenheidsonderzoek in te vullen. Hartelijk dank hiervoor. Met vriendelijke groet, Anita
Beste Bert, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
eerste beurt verliep teleurstellend maar B beurt was gelukkig prettige ervaring
Beste Piet, Bedankt voor uw terugkoppeling. Vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
Beste Alex, Bedankt voor uw tijd en moeite. Mijn collega neemt nog contact met u op. Met vriendelijke groet, Anita
Positieve ervaring met Smeets. Afspraak maken ging vlot, auto op tijd klaar en netjes gewassen. Kan de kwaliteit van de servicebeurt niet echt beoordelen maar uiteraard stond er weer een liter ruitenvloeistof op de rekening terwijl het reservoir al tot aan de rand gevuld was. Rekening was ook niet mals. maar verder vriendelijk en professioneel geholpen
Beste Rob, Bedankt voor uw terugkoppeling. Mijn collega neemt nog contact met u op. Met vriendelijke groet, Anita
Nette mensen, professionele service.
Hartelijk dank voor het invullen van ons klanttevredenheidsonderzoek. Vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
Beste Jacques, Bedankt voor uw terugkoppeling. Vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
Problemen met handrem. Deze zijn naar tevredenheid opgelost!!! Er is bemiddeld tussen uw garage en verkoper van bedoeld voertuig.
Beste Kees, Fijn om te lezen dat het naar tevredenheid is opgelost. Vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
Beste Menno, Bedankt voor uw beoordeling. Vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
Beste Willem, Bedankt voor de mooie cijfers. Vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
Beste Ton, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
Beste Kim, Bedankt voor uw reactie. Vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
Beste Frank, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
Klantvriendelijk, goede service, op tijd klaar EN auto gewassen......
Beste Gerrit, Fijn dat u zo tevreden bent, bedankt voor de mooie cijfers. Met vriendelijke groet, Coco
Prima is goed verlopen alleen de apk was die dag niet mogelijk maar dat is inmiddels geregeld.
Beste Piet, Fijn dat u tevreden bent over het werkplaats bezoek. Met vriendelijke groet, Coco
Beste Peter, Bedankt voor de mooie tien ! Met vriendelijke groet, Coco
Wij zijn Smeets Autogroep, officieel dealer van Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens. Tot onze groep behoren de officiële dealerschappen van Mercedes-Benz personen-, bestel- en vrachtwagens, Smart, FUSO, Schmitz Cargobull-opleggers en Smeets Schadeherstel.