Beste Lenie, Bedankt voor de mooie beoordeling. Vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
Beste Har, Dank voor uw reactie. Met vriendelijke groet, Coco
Ik heb de auto pas een jaar. Totnogtoe prima.
Beste Arnold, Hartelijk dank voor de mooie cijfers ! Met vriendelijke groet, Coco
Bij maken afspraak is de ophaaltijd niet genoteerd waardoor auto niet klaar was bij het ophalen.
Beste Henk, Vervelend dat de auto niet op tijd gereed was. Uiteraard hopen we in de toekomst betere afspraken te maken. Met vriendelijke groet, Coco
Slechte ervaring bij smeets venlo,houden je aan het lijntje, onderzoekjes doen en factuur sturen maar probleem niet opgelost. Of ze nog meer onderzoek mogen doen........Ga hier nooit meer naar terug.PS vorige review is zomaar verwijderd! Was niet positief genoeg haha
Beste heer, De reden dat uw review is verwijderd, is dat u deze 2 keer heeft ingevuld. U kunt de eerste review nog terug vinden. U heeft hierover al contact gehad met de werkplaats chef. Mochten wij u nog ergens mee van dienst kunnen zijn, staan wij graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Anita
Beste, Dank voor het geven van uw reactie. Met vriendelijke groet, Coco
Heel goed. Je wordt vlot en correct geholpen. Er is ruimte en koffie om de tijd op te vullen tot de auto weer gereed is. Kreeg hem fijn schoongemaakt terug.
Beste Huub, Fijn te lezen dat u zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Coco
Bedankt voor uw medewerking. Mijn collega neemt contact met u op. Met vriendelijke groet, Anita
Het is met Smeets altijd weer een uitdaging. Gelukkig zit Brian in Venlo en daar is altijd goed mee te dealen. Onderstaande beoordeling gaat dan ook over Smeets en de contacten met het callcentrum en niet over Brian en de werkplaats in Venlo, die krijgt een 9.
Beste Robert, Jammer dat u ons bedrijf zo beoordeeld. Wij nemen nog contact met u op, om dit vervelende gevoel bij u weg te nemen en zodat wij onze organisatie kunnen verbeteren. Hartelijk dank alvast. Met vriendelijke groet, Anita
Goed en prettig advies gesprek en goede oplossing voor kleine gerezen obstakels. Los van bovenstaande vind ik het jammer dat Mercedes niet in staat is om de afstandslimiter uit te schakelen, Gezien de plaats van de handels links onder elkaar is dit m.n. voor de dames een potentieel probleem. B.v, plotseling op de snelweg ongewild in een lage limiter snelheid terecht komen = Paniek en Gevaarlijk. Uitschakelen dus !!! (evt ook de Tempomat indien gekoppeld).
Beste Carel, Bedankt voor uw terugkoppeling. Vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
👍👍
Beste Jac, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Veel rijplezier en vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
Beste Ralf, Bedankt voor uw reactie. Vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
Beste Maurice, Bedankt voor uw terugkoppeling. Vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
Erg prettig en altijd naar tevredenheid
Beste Dennis, Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Hartelijk dank voor uw terugkoppeling. Vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
Prima.
Beste Agnes, Bedankt voor het geven van uw reactie. Met vriendelijke groet, Coco
Vriendelijk personeel,
Beste Rob, Hartelijk dank voor uw reactie. Met vriendelijke groet, Coco
Beste Rob, Dank voor het geven van uw reactie. Met vriendelijke groet, Coco
Beste Jan, Hartelijk dank voor de mooie 10 ! Vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
Positieve, pro actieve en vriendelijke servicehouding ervaring met Brain Mertens op lokatie Venlo.
Beste Jacques, Fijn dat u zo tevreden bent over onze service. Met vriendelijke groet, Coco
Beste Michiel, Bedankt voor de tien ! Veel fijne en veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Coco
Beste Stefan, Bedankt voor de positieve reactie. Met vriendelijke groet, Coco
Beste Martijn, Bedankt voor uw beoordeling. Vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
Beste Kees, Hartelijk dank voor uw medewerking. Met vriendelijke groet, Coco
Beste Mathieu, Hartelijk dank voor uw reactie. Met vriendelijke groet, Coco
Was verrast, dat leenauto niet meer gratis is.
Beste Theo, Bedankt voor uw beoordeling. Vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
Wij zijn Smeets Autogroep, officieel dealer van Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens. Tot onze groep behoren de officiële dealerschappen van Mercedes-Benz personen-, bestel- en vrachtwagens, Smart, FUSO, Schmitz Cargobull-opleggers en Smeets Schadeherstel.