Zeer goed en vrindelijk
Beste Edin, Bedankt voor de mooie negen ! Met vriendelijke groet, Coco
Geachte heer, mevrouw, Op de eerste plaats krijg ik 5 mails van vertel uw menig een beetje veel van het goede. Om terug te komen op uw mail kan ik u het volgende mededelen. Kleine beurt in april gehad, de remblokken en schijven waren aan vernieuwing toe. Advies was, doorrijden tot de remblok indicatie zich zou melden dan de reparatie uitvoeren, of gelijk reparatie uitvoeren aangezien ik zeer weinig rij heb ik besloten om de optie remblok indicatie af te wachten. Nadien vreemd geconstateerd terug naar garage monteur heeft gereden en het geluid ook geconstateerd conclusie de voorgenoemde reparatie remblokken en schijven, probleem zou verholpen zijn. Reparatie bijna € 500. Wat schetst mijn verbazing na bezoek aan Maastricht probleem was nog aanwezig. Weer contact gehad met garage monteur weer in gereden toen was de conclusie het zat hem in de achterste banden, onrechelmatig Loopvlak aan de binnenkanten van de banden, cup banden. Kon geen kwaad doorrijden tot evt. volgend jaar april met irritant geluid. Om nu weer dikke € 600 aan nieuwe banden uit te geven vindt ik momenteel wat veel van het goede. Was de eerste conclusie goed geweest had ik banden laten vernieuwen en gewacht met de remmen. Dit is mijn bevinding waar ik in principe niet blijk mee ben. Ik wil de deskundigheid niet diskrediet brengen.
Beste, Bedankt voor het geven van de terugkoppeling, we nemen binnenkort even contact met u op. Met vriendelijke groet, Coco
Altijd netjes geholpen. Ik ben een tevreden klant
Beste Dennis, Fijn te lezen dat u zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Coco
Vriendelijk, adequaat, klantgericht en de gemaakte afspraken zijn volledig nagekomen.
Beste Jo, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Ik zal dit doorgeven aan mijn collega. Veel rijplezier en vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
Positief
Beste Jan, Bedankt voor uw mooie 9 ! Vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
Beste Ton, Fijn dat u de tijd heeft genomen om ons klanttevredenheidsonderzoek in te vullen. Hartelijk dank hiervoor. Met vriendelijke groet, Anita
Goede afspraken gemaakt.
Beste Herm, Fijn dat u zo tevreden bent, bedankt voor de mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Coco
Professioneel en erg vriendelijk
Beste Herman, Hartelijk dank voor de mooie negen, veel rijplezier ! Met vriendelijke groet, Coco
Beste Noud, We wensen u veel veilige en fijne kilometers toe, bedankt voor de tien ! Met vriendelijke groet, Coco
Zeer professioneel en behulpzaam verkoopproces door de vestigingsmanager Venlo bij aanschaf van een nieuwe B klasse. Top!
Beste Ray, Hartelijk dank voor uw complimenten en mooie beoordeling. Ik zal dit doorgeven aan mijn collega. Veel rijplezier, en fijne veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
Beste Rob, Hartelijk dank voor de mooie 10 ! Veel rijplezier, en vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
Er is veel ten goede veranderd met Brian als aanspreekpunt. Bij de laatste beurt wel jammer dat ik voor een dop op de tank van koelvloeistof apart terug moest komen, omdat deze niet op voorraad was.
Beste Robert, Bedankt voor uw terugkoppeling. Ik zal het doorgeven aan mijn collega Brian. Met vriendelijke groet, Anita
Verplichte A beurt
Beste Jan, Bedankt voor uw reactie. Vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
Duidelijke en eerlijke communicatie en goede service.
Beste Bas, Fijn dat u zo tevreden bent, veel rijplezier toegewenst ! Met vriendelijke groet, Coco
Beste, Bedankt voor de mooie negen ! Met vriendelijke groet, Coco
Beste Geert, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
Beste Thei, Bedankt voor uw medewerking. Vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
altijd vriendelijk en meedenkend, locatie (oude) niet echt Mercedes waardig.
Beste Mark, Wij verwelkomen u graag binnenkort in ons schitterende nieuwe pand op de Venrayseweg 30. Bedankt voor uw medewerking. Met vriendelijke groet, Anita
Kunnen jullie de Factuur AUB mailen
Ja zeker, u ontvangt de factuur nogmaals per email. Vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
Beste Sjraar, Fijn dat u de tijd heeft genomen om ons klanttevredenheidsonderzoek in te vullen. Hartelijk dank hiervoor. Met vriendelijke groet, Anita
Heel deskundig geadviseerd door Jeroen Janssen bij de aanschaf van een nieuwe Mercedes. Problemen worden direct opgelost door de werkplaats. Ik adviseer iedereen Smeets Venlo aan! Ik geef ze een 10!!
Beste Bart, Bedankt voor de mooie aanbeveling, veel rijplezier in de nieuwe auto ! Met vriendelijke groet, Coco
Beste, Hartelijk dank voor uw waardering. Met vriendelijke groet, Coco
Beste, Fijn dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen, dank hiervoor. Met vriendelijke groet, Coco
Uitstekende service en prima behandeling.
Beste Jan, Fijn dat u zo tevreden bent over onze service, bedankt voor de tien ! Met vriendelijke groet, Coco
Correct!
Wij zijn Smeets Autogroep, officieel dealer van Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens. Tot onze groep behoren de officiële dealerschappen van Mercedes-Benz personen-, bestel- en vrachtwagens, Smart, FUSO, Schmitz Cargobull-opleggers en Smeets Schadeherstel.