Goed en kundig begeleidt bij de aanschaf van een auto.Vanaf de proefrit tot aan de oplevering. Ook tijdens de drukte rondom de verhuizing correct te woord gestaan door Jeroen Janssen.
Ondanks drukte wegens verhuizing naar best vermogen (gewijzigd) ingepland en service verkregen. Bedankt!
Beste Gerard, Hartelijk dank voor het geven van de positieve reactie ! Met vriendelijke groet, Coco
We zijn zeer goed geholpen en begeleid door Jeroen. Contact is perfect en de reacties zijn zeer adequaat. De nieuwe locatie in Venlo is prachtig.
Beste John, Fijn dat u zo goed geholpen bent in Venlo. We wensen u veel rijplezier toe in de nieuwe auto. Met vriendelijke groet, Coco
Goed geholpen door de verkoper Jeroen, We mochten de auto op hun nieuwe locatie ophalen. Een zeer mooie locatie. Bedankt voor de goede service!
Beste Eric, Hartelijk dank voor de positieve reactie, we wensen u veel rijplezier toe ! Met vriendelijke groet, Coco
Beste Paul, Bedankt voor het geven van uw positieve reactie. Met vriendelijke groet, Coco
Beste Gerard, Bedankt voor de mooie 9,5 ! Met vriendelijke groet, Coco
Perfecte Service
Beste Nancy, Hartelijk dank voor de mooie cijfers ! Met vriendelijke groet, Coco
Uitermate goede ervaring!
Beste Gerd, Fijn dat u zo tevreden bent, bedankt voor de mooie tien ! Met vriendelijke groet, Coco
vriendelijk en behulpzaam
Goedemorgen, Bedankt voor uw medewerking. Vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
Bezocht i.v.m. onderhoudsbeurt van de Mercedes 44-xkl-8
Beste Wim, Hartelijk dank voor de mooie negen ! Met vriendelijke groet, Coco
Beste Lars, Hartelijk dank voor de tien, we wensen u veel rijplezier in de nieuwe auto ! Met vriendelijke groet, Coco
Beste, Bedankt voor de mooie cijfers ! Met vriendelijke groet, Coco
Zeer correct. Fijn geholpen. Fijne medewerkers.
Beste Simone, Fijn dat u zo tevreden bent, bedankt voor de mooie 9 ! Met vriendelijke groet, Coco
Beste Wiljan, Dank voor het geven van uw reactie. Met vriendelijke groet, Coco
prima ontvangst, nette uitleg gekregen over de auto. nam goed de tijd voor ons en alle vragen netjes beantwoord
Beste René, Fijn te lezen dat u zo tevreden bent, veel fijne kilometers toegewenst ! Met vriendelijke groet, Coco
Zeer goede ervaring met name door de vestigingsleider welke door zijn betrokkenheid met het merk Mercedes en de organisatie Smeets je zeer goed helpt en 100% klantvriendelijk is.
Beste Roel, Fijn dat u zo goed geholpen bent, bedankt voor de positieve beoordeling. Veel rijplezier ! Met vriendelijke groet, Coco
Prima service en goed geholpen bij de aankoop van onze tweede CLA
Beste Richard, Fijn te lezen dat u zo tevreden bent. We wensen u veel fijne en veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Coco
Ik ben zeer tevreden te woord gestaan door alle medewerkers van Smeets Venlo. De verkoper dhr. Jeroen Janssen heeft mij steeds zeer correct te woord gestaan, en geen vraag was voor hem teveel en heeft het tot in de puntjes verzorgd. (dank je) Bij het beantwoorden van de vraag om akkoord te gaan, had ik graag vooraf gelezen waar mee ik akkoord ga d.m.v. de tekst zoals deze omschreven wordt.
Beste Wilhelm, Fijn dat Jeroen u zo goed geholpen heeft, we wensen u veel rijplezier in de nieuwe auto. Met vriendelijke groet, Coco
Op dezelfde dag nog gerepareerd, was ook nog een vrij grote reparatie
Beste Peter, Fijn dat u snel geholpen bent. Bedankt voor de mooie cijfers ! Met vriendelijke groet, Coco
Beste Jack, Bedankt voor de mooie cijfers ! Met vriendelijke groet, Coco
Beste, Bedankt voor het geven van uw waardering. Met vriendelijke groet, Coco
Beste Szymon, Dank u voor het geven van de mooie cijfers ! Met vriendelijke groet, Coco
Zeer goed en vrindelijk
Beste Edin, Bedankt voor de mooie negen ! Met vriendelijke groet, Coco
Wij zijn Smeets Autogroep, officieel dealer van Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens. Tot onze groep behoren de officiële dealerschappen van Mercedes-Benz personen-, bestel- en vrachtwagens, Smart, FUSO, Schmitz Cargobull-opleggers en Smeets Schadeherstel.