ondanks wat problemen met leasemaatschappij over onderhoud
Beste Tom, Bedankt voor uw reactie. Vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
Afspraak gemaakt en correct behandeld.
Beste Hans, Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor uw medewerking. Vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
Goed!
Beste Arnseth, Fijn dat u zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Coco
Schade prima hersteld. Goede service
Beste Paul, Fijn dat de schade goed hersteld is, bedankt voor de tien ! Met vriendelijke groet, Coco
inschatting van de kosten gekregen, uiteindelijke kosten vielen i r t inschatting mee
Beste Robert, Hartelijk dank voor het geven van uw reactie. Met vriendelijke groet, Coco
Al vele jaren klant van MB. Steeds snelle en goede service gekregen. Acceptabel prijsniveau.
Beste Kees, Bedankt voor het geven van uw positieve reactie. Met vriendelijke groet, Coco
Voor B1 onderhoudsbeurt gebracht, zal ongetwijfeld correct zijn uitgevoerd. Al heb ik wel veel bedenkingen bij de rekening. Bij all-in onderhoudstarieven verwacht ik ook 1 all-in prijs. (Incl batterij, remvloeistof en oliesmeersel) Een batterij voor 1 sleutel voor € 17,50 Op de rekening staan 2 batterijen??? Verder een of ander oliesmeersel € 17,50??. Naar mijn mening hoort eea in de all in prijs. Graag nadere uitleg/ contact.
Beste Roger, Hartelijk dank voor het geven van de terugkoppeling. We nemen binnenkort even contact met u op. Met vriendelijke groet, Coco
2 weken geleden onze nieuwe CLA coupe opgehaald in Venlo, alles was heel goed geregeld van bestelling tot aflevering door Jeroen Janssen...ook na 1e probleem/ vragen na aflevering meteen alles binnen een paar dagen geregeld en opgelost! Kortom ben zeer tevreden zowel over de auto als de service, en de nieuwe vestiging top uitstraling!! Jeroen, chapeau...
Beste Fatiha, Hartelijk dank voor de mooie tien, heel veel fijne en veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Coco
Enige wat ik jammer vind is dat er een tijd gezegd wordt voor de duur van de afspraak en dat het dan uitloopt. Dit is voor mij een punt waarom ik een volgende auto dichter in de buurt zal kopen daar ik dan met de fiets naar huis zou kunnen.
Beste Clazien, Bedankt voor het geven van de terugkoppeling. Met vriendelijke groet, Coco
Als ik er kom met welke reden dan ook word ik altijd goed en netjes geholpen.
Beste Dennis, Hartelijk dank voor de mooie 10 ! Vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
Duidelijk advies en status update aangaande de bestelling en levering van de auto. Ook bij de 1e vragen/problemen na aflevering grote bereidheid om dit snel tot een oplossing te brengen.
Beste Erik, Hartelijk dank voor de mooie tien ! Veel rijplezier in de nieuwe auto toegewenst ! Met vriendelijke groet, Coco
Offerte voor het herstel van de schade was snel binnen en goed opgezet.
Beste Marc, Fijn dat u zo goed geholpen bent. Met vriendelijke groet, Coco
Voorstel onderhoud onzin.
Beste Henk, Fijn dat u de tijd heeft genomen om te reageren. We nemen binnenkort even contact met u op. Met vriendelijke groet, Coco
Werd gebeld door de monteur dat de batterij van mijn autosleutel vervangen moest worden. (Deze keer had ikzelf geen melding op het display gekregen, dus waar dat vanaf kwam weet ik niet). Ik vond de prijs voor de batterij € 10,00 nogal prijzig, waarop de monteur toen zei dat dit voor 2 batterijen was. De tweede batterij zou men mij meegeven. Maar waarom moet ik 2 batterijen kopen voor mijn sleutel terwijl er maar 1 nodig was. De andere sleutel was namelijk thuis en vervanging was niet nodig. Uiteindelijk heb ik bij het ophalen van de auto nog zelf om de batterij moeten vragen omdat die nergens te vinden was. De medewerker is nog op zoek gegaan (duurde wel even) en heeft mijn uiteindelijk een tweede, onverpakte batterij!!! (nieuw???) meegegeven. Beetje vreemd.
Beste Arie, Bedankt voor het geven van uw reactie, we nemen binnenkort even contact met u op. Met vriendelijke groet, Coco
Beste Jan, Bedankt voor de reactie. Met vriendelijke groet, Coco
De dag dat we de auto naar de garage brachten voor een beurt en apk diezelfde dag al klaar terwijl hij voor de dag erna ingeplant stond Super was dat
Beste John, Bedankt voor het geven van de positieve beoordeling. Met vriendelijke groet, Coco
Jeroen en zijn collega's hebben er alles aan gedaan om het verkoop en afleveringsproces goed te laten verlopen. Top!
Beste Sebastiaan, Fijn dat u zo tevreden bent, we wensen u veel fijne en veilige kilmeters toe ! Met vriendelijke groet, Coco
Alles wat gebeuren moet, wordt goed uitgelegd van te voren. Personeel is heel vriendelijk. Er is doorlopend koffie en thee beschikbaar. Dat is geen 'must', maar komt wel prettig over.
Beste, Hartelijk dank voor de mooie tien ! Met vriendelijke groet, Coco
de werkplaatschef Maurice heeft de tijd genomen om mij uit te leggen wat er aan de hand is en waarin de oplossing ligt. Proefrit gemaakt, met wederom de uitleg
Beste Hans, Bedankt voor het geven van uw positieve reactie. Met vriendelijke groet, Coco
Goede snelle service.
Beste Hen, Fijn dat u zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Coco
Telefonisch en daarna op de Venlose locatie zeer klantvriendelijk benadert en oplossende service verleend.
Beste Gust, Wij danken u voor de positieve reactie. Met vriendelijke groet, Coco
n.v.t
Beste Patrick, Fijn dat u zo tevreden bent over onze service, we wensen u veel fijne en veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Coco
contact en oplossingsgerichtheid van het personeel heb ik als zeer prettig ervaren. De nieuwe auto is netjes afgeleverd en voldoet aan alle wensen.
De aflevertermijn is diverse keren verzet, uiteraard door externe omstandigheden, maar wel keurig een vervangende auto gekregen.
Wij zijn Smeets Autogroep, officieel dealer van Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens. Tot onze groep behoren de officiële dealerschappen van Mercedes-Benz personen-, bestel- en vrachtwagens, Smart, FUSO, Schmitz Cargobull-opleggers en Smeets Schadeherstel.