Dure reparatie en geen vervangende auto

Nieuwe auto en na 6 jaar al €8.200 aan onderhoud en reparaties gehad. Ook een keer blijven staan.

Goede afspraken gemaakt

Doorschakelen telefoon niet vlekkeloos Directnummer is fijner en persoonlijker. Afspraak maken en plannen verloopt verder prima

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Goede service en goede correcte servicemanager

Duidelijke en correcte servicemanager, goed contact tussentijds, hele vooruitgang t.o.v. vorige locatie/service

Zeer tevreden met de verleende service!

Goede ontvangst met naderhand een kop koffie. Redelijk snelle servicebeurt. Alles naar tevredenheid.

Ben zeer tevreden.

Alles goed verlopen en ze waren heel vriendelijk.

Prima garage

perfecte service

Klein puntje van aandacht wasbeurt mag beter

zeer goed

Koffie te zwart. HAHAH

Goed advies en niet opdringerig.

Jammer dat ik na de beurt terug moest voor een storing

zie hier boven

X

• Deskundigheid N.v.t.

Top service bij Smeets Venlo

Een nieuwe auto ophalen is natuurlijk altijd leuk, zeker als het een Mercedes betreft in een mooie nieuwe showroom. Aangezien ik de kleur nog niet in het echt had gezien, kreeg ik een uitnodiging om naar de auto te komen kijken zodra de auto bij de dealer binnen was. Ik heb een duidelijke uitleg gekregen over de belangrijkste mogelijkheden van de auto. Verder is de auto erg intuïtief en wijst alles zich vanzelf. Mijn andere auto werd tijdelijk veilig achter de hekken geplaatst.

Goed geholpen

Goede service, netjes behandeld en auto keurig gewassen

Goede service en advies.

Door privé omstandigheden kom ik de auto pas later ophalen. Werd daarbij prima geholpen door de verantwoordelijke personen. Goede aflevering met voldoende tijd voor uitleg.

Goede ervaring niks aan de hand netjes geholpen

Ik ben zeer tevreden over de onderhoudsbeurt.

Bij het brengen van de auto wordt gelijk verteld wat er met de auto gaat gebeuren en ook wat het kost. Dit vind ik fijn. Wel jammer dat er zo vaak wordt gewisseld met het personeel. Daarmee gaat de persoonlijke benadering verloren. Ook de balie vind ik belachelijk hoog. Ook dit geeft voor mij een gevoel van afstand.

Uitstekend geholpen en met tevredenheid ingeruild

Service bij inruil op locatie Venlo zeer goed. Klantvriendelijk, correct, open ondanks drukte.

Klantgerichte service en deskundig (werkplaats)personeel, wel aan de prijzige kant.

Ik ben al jaren klant bij Smeets en vind Smeets zeer klantgericht. Het werkplaatspersoneel is deskundig en ik vertrouw hun altijd met mijn auto. Enige waar ik minder tevreden over ben zijn de prijzen, hier schrik ik toch telkens van. Heb dit keer een bezoek gebracht met mijn E-Klasse voor een service-A beurt (kleine beurt), dit kost dan toch weer €363,- best prijzig voor 1,5 uur werk.

Hoge berekende kosten.

Alles correct uitgevoerd, maar wel extreem hoge kosten. Ook verbaasd het me, dan voor Mercedes-moet worden betaald.

geen aanmerkingen

fijn dat er een fiets beschikbaar is

• Deskundigheid N.v.t.

Uitstekend en snel

Mijn schade werd snel, vakkundig en uitstekend hersteld.

Duur maar prima service

Over Smeets Autogroep

Wij zijn Smeets Autogroep, officieel dealer van Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens. Tot onze groep behoren de officiële dealerschappen van Mercedes-Benz personen-, bestel- en vrachtwagens, Smart, FUSO, Schmitz Cargobull-opleggers en Smeets Schadeherstel.