Een perfecte aflevering door Jeroen Janssen. Ook het voortraject was top. Jeroen is een topverkoper!
Beste Bart, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling, we wensen u veel rijplezier toe ! Met vriendelijke groet, Coco
Telefonische afspraak gemaakt tbv eerste gesprek bij de dealer, vervolgens samen alles naar wens samengesteld. Ondertussen goed op de hoogte gehouden door verkoper en alle vragen die ik had snel en deskundig beantwoord. Nette manier van communiceren over zowel accessoires als de levering van de auto. Tijdens aflevering van de leaseauto goed uitleg gekregen over zowel de auto als het contract. Goed, aardig en deskundig personeel, een aanrader.
Beste Tom, Fijn dat alles naar tevredenheid gelopen is, veel fijne en veilige kilometers toegewenst ! Met vriendelijke groet, Coco
Heel blij dat wij samen met Jeroen Janssen tot overeenstemming zijn gekomen. Hij heeft echt zijn best gedaan voor ons. Maar ik ben ook niet anders gewend. Jeroen bedankt voor meedenken en geduld.
Beste Joep, Fijn dat alles naar tevredenheid verlopen is, veel rijplezier toegewenst ! Met vriendelijke groet, Coco
goede service
Beste Emiel, Bedankt voor de positieve beoordeling ! Met vriendelijke groet, Coco
Wetend hoe het werkt in de automotive, omdat ikzelf aftersales manager ben geweest bij diverse merken, vind ik het betreurend dat ik moet betalen voor een klacht waar de oplossing van bekend is. Dan is dat nog niet het allerergste, maar ontkennen en niet serieus genomen worden is nog erger! Als ik mijn kennis en ervaring niet had toegepast weet ik niet wat er gebeurt was. Naar mijn mening helemaal niks en was het geschoven op "een product eigenschap". Echter daarvoor zijn er genoeg onwaarheden vermeld, maar net tegen de verkeerde. Onwaarheden als boutje in de intercooler los, steentje tegen het turbine wiel, etc.. Helaas heeft dit alles mij te veel tijd gekost en ga hier nu ook een punt achter zetten. Achter het merk en achter het bedrijf. Heb totaal geen behoeft aan verder contact.
Zeer tevreden over dit bedrijf.
Beste Marcel, Fijn te lezen dat u zo tevreden bent over de service, bedankt voor de 10 ! Met vriendelijke groet, Coco
Klantgericht ,prima service
Beste Frederik, Fijn dat u zo tevreden bent over onze service, bedankt voor de tien ! Met vriendelijke groet, Coco
Communicatie was uitstekend en ook bij de proefrit + levering perfect geholpen.
Beste Sjors, Fijn dat de aanschaf goed verlopen is, we wensen u veel rijplezier toe ! Met vriendelijke groet, Coco
Jullie klanttevredenheids onderzoek werkt niet via Explorer (geen sterren), hier word ik wel automatisch naar door gelinked. Wellicht iets om naar te kijken.
Beste Tom, Bedankt voor de feedback, we gaan er naar kijken. Veel rijplezier toegewenst ! Met vriendelijke groet, Coco
Snel en goede service
Beste Paul, Fijn dat u tevreden bent over de service, bedankt voor de 10 ! Met vriendelijke groet, Coco
Service is oke en aandacht voor de klant
Beste Jo, Bedankt voor de positieve reactie ! Met vriendelijke groet, Coco
Zeer goed ontvangen met koffie vriendelijk personeel. Auto grote service beurt gehad prima verlopen.
Beste Rudi, Fijn dat u zo tevreden bent over de service. Met vriendelijke groet, Coco
zeer goed meedenkend.
Beste, Hartelijk dank voor de tien ! We wensen u veel fijne en veilige kilometers toe ! Met vriendelijke groet, Coco
Onze wagen is nu ruim 2 jaar in deze tijd is hij ook meerdere malen 6x terug geweest in de garage om een behoorlijke rammel van een vd schuifdeuren!! Nu op dit moment is dit probleem weer terug en weet ik eigenlijk niet meer zo goed wat ik hier nu mee moet doen ? Verder algemene beurten en de garage hebt ik absolute niks slechts te melden.
Beste Leon, Bedankt voor uw reactie, we nemen binnenkort even contact met u op. Met vriendelijke groet, Coco
Goede service klantvriendelijkheid was ook perfect.
Beste Amancio, Bedankt voor de positieve waardering mbt de service. Met vriendelijke groet, Coco
Het is voor mij niet te controleren of alle werkzaamheden zijn uitgevoerd of goed zijn uitgevoerd. Wel weet ik dat de banden niet op de juiste spanning zijn gebracht. Het proces van brengen en afhalen was perfect. €648 vind ik erg veel voor een klein onderhoud (A3)
Beste Jacques, Fijn dat u heeft gereageerd, we nemen binnenkort contact met u op. Met vriendelijke groet, Coco
Goede uitleg, correcte afhandeling, Keurig op tijd.
Beste Magiel, Fijn dat u zo tevreden bent over de service, bedankt voor de tien ! Met vriendelijke groet, Coco
De diagnose, die ik op internet al had opgezocht, was naar mijn mening veel te duur. Een ervaren monteur had zo kunnen zeggen wat er vervangen moet worden.
Beste Wim, Bedankt voor uw reactie, we nemen binnenkort even contact met u op. Met vriendelijke groet, Coco
Prima geregeld, vlotte en vriendelijke bediening, ruime openingstijden dus auto brengen en halen makkelijk in agenda in te passen.
Beste Marc, Bedankt voor uw positieve reactie, en de tien ! Met vriendelijke groet, Coco
Fijne Auto Mooie auto
Beste Maurice, Fijn dat u zo tevreden bent met de nieuwe auto, veel rijplezier ! Met vriendelijke groet, Coco
Gewoon een beurt, was gewoon een beurt.
Beste Jos, Bedankt voor het geven van uw reactie. Met vriendelijke groet, Coco
De verkoop liep eerst een beetje stroef, maar door uw verkoop leider heb ik alsnog een hele mooie auto gekocht.
Beste Leon, We wensen u veel fijne en veilige kilometers toe ! Met vriendelijke groet, Coco
Enkele weken geleden zijn wij langs vestiging Venlo geweest. Het is zeer mooi ingericht, erg ruim en schoon. Wij zijn geholpen door Sven Hendrix. Hij was erg geduldig en gaf ons voldoende ruimte om onze keuze te kunnen maken. Hij gaf ons tevens goed advies en had veel verstand van de verschillende uitvoeringen. Al met al een hele fijne ervaring!
Beste, Fijn dat u zo goed geholpen bent, we wensen u veel fijne en veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Coco
Alles wat meer aan de auto moest gebeuren is steeds met mij gecommuniceerd. De auto it's, voor zover ik kan beoordelen goed gemaakt. Ik ben voornemens mijn auto bij Smeets Venlo voortaan te laten onderhouden
Beste Eric, Fijn te lezen dat u uw auto in onderhoud blijft geven bij ons ! Met vriendelijke groet, Coco
Prima uitvoering van het onderhoud, wat rare zit/wachtplaats voor de gasten, de receptionist zit verscholen achter een enorme bunker.
Beste Jac, Bedankt voor het geven van uw reactie. Met vriendelijke groet, Coco
Wij zijn Smeets Autogroep, officieel dealer van Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens. Tot onze groep behoren de officiële dealerschappen van Mercedes-Benz personen-, bestel- en vrachtwagens, Smart, FUSO, Schmitz Cargobull-opleggers en Smeets Schadeherstel.