zeer goed
Het duurt lang voor een afspraak kan worden ingepland. De klacht blijkt vervolgens niet volledig verholpen en ook het inplannen van de vervolgafspraak duurt weer lang.
Ik heb vertrouwen en ben tevreden.
Zeer vriendelijk en behulpzaam
prima!
16/12 afspraak voor onderhoud, auto half gewassen terug gekregen, of doe het goed, of doe het niet !! Laat gebeld dat auto klaar was (08:30 uur gebracht, 17:15 uur werd ik pas gebeld dat auto klaar was, heb hem dus pas zaterdag 17/12 kunnen ophalen)
Prima ervaring, ook hoe het issue met de leen auto werd verholpen
Netjes geholpen door medewerker Charles Corten. Helaas niet gewezen op gunstigere bijtelling vanaf 01-01-2017 voor deze auto, waardoor het financieel gunstiger was geweest om de auto na 01-01-2017 te leveren i.p.v. net daarvoor.
Opdracht: leveren en plaatsen niewe winterbanden op personenauto Mercedes Lease A180 Netjes ontvangen en te woord gestaan, het duurde echter meer dan 3 weken voordat ik uiteindelijk de banden had.
uitstekend
I have increased fuel consumption problem. They did not solve the problem and did not provide any satisfactory excplanation. From mercedes I would expect more serious approach..
Net en correct geholpen.
Super service en ten alle tijden gastvrij. Klantbeleving staat hoog in het gaande echter is er een slechte afhandeling met Facturaties ( meerdere malen naar verkeerd adres gestuurd, zelfs bij herhaaldelijk contacteren) communicatie onderling kan dus beter
geen bijzonderheden
3 vito\'s via azm geleasd voor thuisbeademing Maastricht
Wij zijn Smeets Autogroep, officieel dealer van Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens. Tot onze groep behoren de officiële dealerschappen van Mercedes-Benz personen-, bestel- en vrachtwagens, Smart, FUSO, Schmitz Cargobull-opleggers en Smeets Schadeherstel.