Bedankt voor het geven van uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Coco
Prima after sales service op basis van deskundigheid
Beste Mark, Fijn dat u zo tevreden bent over onze service. Met vriendelijke groet, Coco
Beste Jan, Bedankt voor de mooie cijfers. Met vriendelijke groet, Coco
Bij het maken van de afspraak wordt geinventariseerd of er nog zaken zijn waar naar gekeken dient te worden. Wanneer je de auto voor n beurt brengt blijkt niemand hiervan kennis te hebben. Helaas!
Beste Harold, Vervelend te lezen dat u niet zo tevreden bent over onze service. We hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Coco
Aangename service.
Fijn dat u zo tevreden bent over onze service ! Met vriendelijke groet, Coco
Ik kom alleen voor de service naar Smeets.
Beste John, Bedankt voor de mooie cijfers. Met vriendelijke groet, Coco
Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Coco
Bedankt voor het geven van uw reactie. Met vriendelijke groet, Coco
Online booking did not work, as the workshop had not received the confirmation that had been provided to me. This resultet in that no Airco cleaning and APK did not get done.
Dear Klaus, Sad to read that the appointment went wrong. Hopefully eveything goes better next time. Kind regards, Coco
Beste Luo, Bedankt voor de mooie cijfers. Vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
Bob en Youssef: Professioneel en prettig!
Beste Cor, Hartelijk dank voor uw mooie cijfers en reactie. Ik zal de complimenten doorgeven aan mijn collega's. Veel rijplezier en vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
Beste Luo, Bedankt voor de mooie tien ! Met vriendelijke groet, Coco
\'s-ochtends positief waarbij de medewerkers alert reageren op aankomst en vragen. Echter bij ophalen rond 17.00 is de service minder (aangezien de werkplaats en receptie niet meer bezet zijn.) De aanwezige verkopers reageerde niet en ik moest opzoek naar de stagiaire om de sleutel overhandigd te krijgen.
Beste Ton, Fijn dat u de moeite heeft genomen te reageren, wij gaan hiermee aan de slag. Bedankt. Met vriendelijke groet, Coco
Top! Goede adviezen en communicatie
Beste Godelieve, Fijn dat u zo tevreden bent ! Met vriendelijke groet, Coco
Beste Henk, Bedankt voor de mooie tien ! Met vriendelijke groet, Coco
dinsdag afgesproken als dag voor beurt D, auto op maandagavond gebracht maar was dinsdag niet klaar omdat tijdens de beurt iets mis was gegaan en er geen reserve onderdeel aanwezig was. Zou woensdagochtend klaar zijn. Woensdagmiddag om 13.30 uur gebeld of ik de auto kin halen zei de telefoniste pas na 16.00 uur. Bleek achteraf een communicatiemisverstand te zijn tussen werkplaats en callcenter. Frustrerend zeker als je verlof hebt moeten nemen om je auto op te halen en hij is niet klaar
Beste heer Koster, Vervelend dat door de communicatie dit misverstand is ontstaan. Onze excuses. Met vriendelijke groet, Coco Met vriendelijke
Jaren niet geweest omdat ik enkele jaren terug niet correct behandeld ben. Ik ben toen ook met mijn zakenauto overgestapt naar BMW. Echter heb ik laatst een w210 als hobby auto gekocht en deze bij de vestiging Maastricht in onderhoud aangeboden. Correct behandeld van A tot Z. Zoals ik dat van jullie gewend was. Voelde weer vertrouwd en dat gevoel was ik echt kwijt bij jullie. Mvg AMMP Belfi
Beste Ammp, Fijn dat we uw vertrouwen weer terug hebben. Bedankt. Met vriendelijke groet, Coco
Beste Marcin, Bedankt voor het geven van uw reactie. Met vriendelijke groet, Coco
Perfect service gericht bedrijf. Kunnen anderen een voorbeeld aan nemen. Reden om een Mercedes te kopen en bij Smeets te onderhouden. Jammer dat ze geen goedkopere tweedehands Mercedes leveren.
Beste Hans, Hartelijk dank voor uw reactie. Vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
zeer goed
Beste Henk, Bedankt voor de mooie tien, fijn dat u zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Coco
Beurt is keurig volgens afspraak verlopen
Beste Marcel, Bedankt voor uw positieve reactie. Met vriendelijke groet, Coco
Professioneel bedrijf. Keurige service.
Beste Rene, Fijn dat u zo tevreden bent over onze service. Met vriendelijke groet, Coco
Bedankt voor de mooie cijfers ! Met vriendelijke groet, Coco
Auto gebracht voor service. Oa nieuwe remmen. In de bochten maken de remmen nu lawaai, lopen aan.... De service is goed maar het is niet de eerste
Beste Johannes, Vervelend te lezen dat u niet tevreden bent. We nemen binnenkort contact met u op. Met vriendelijke groet, Coco
Beste Alex, Bedankt voor uw reactie. Met vriendelijke groet, Coco
Wij zijn Smeets Autogroep, officieel dealer van Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens. Tot onze groep behoren de officiƫle dealerschappen van Mercedes-Benz personen-, bestel- en vrachtwagens, Smart, FUSO, Schmitz Cargobull-opleggers en Smeets Schadeherstel.