5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Perfect ontvangst, correcte informatie vooraf- en goede toelichting gekregen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik ben al jaren klant van Smeets in Maastricht, en alhoewel de werkzaamheden worden steeds correct uitgevoerd is de gevraagde prijs steeds veel te hoog t.o.v. standaard €299 voor deze type auto. Voor een A9 servicebeurt (+ ruitenwissers) is een bedrag van bijna €600 te veel en heeft geen enkele verband met de beurt die maar een uur in beslag nam.

2 sterren: slechter dan verwacht

Wisselende ervaringen met Smeets. In begin prima, maar inmiddels al >5 keer terug geweest met hetzelfde probleem. En een structurele oplossing is twijfelachtig nu. Bellen ook niet na nadat en klant ontevreden was, ik zeg dit kan veel beter.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn 100% tevreden van de service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

auto gebracht voor onderhoud, had verwacht een rondje met iemand vh personeel om de auto ter controle van event. beschadigingen etc. Is echter niet gebeurd. Zodoende is meerwerk ook niet opgemerkt (ruitenwissers trekken strepen / ster in de voorruit: geen opmerking over ontvangen/ toekomstig advies). Beschermingshoezen zijn niet in mijn bijzijn geplaatst/verwijderd. Elk merk inmiddels werkt hiermee, verwacht van een topmerk dat deze werkzaamheden inmiddels ook tot de standaard procedure bij aanname en uitgifte van auto\'s behoren.

positief klantgericht

4 sterren: goede service, goed behandeld

Naar te vredenheid is uitgevoerd

4 sterren: goede service, goed behandeld

Is al jaren lang een goede servies en wordt naar genoegen van gebruik gemaakt

4 sterren: goede service, goed behandeld

Staan altijd voor ons klaar; snelle en klantgerichte service!

Vriendelijke mannen Receptie Magazijn en Werkplaats Goede ervaring

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima! Mijn auto met het door u genoemde kenteken is een 1.8 verlengde uitvoering

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik (H.J. van Toor) ben bij de verkoper dhr. B. Arets gekomen met de vraag of hij voor mijn zoon B.G.J. van Toor een geschikte (bijna) nieuwe Mercedes had in plaats van zijn Mercedes 220 CDI die inmiddels 13 jaar oud was en met name bij de laatste 2 APK toch hoge kosten moest betalen? De auto zag er weliswaar nog prima uit, maar het was ook een nadeel dat het een diesel was. Toen is door dhr. Arets de A160 geadviseerd en daar is de zoon erg content mee.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mercedes benz Smeets Maastricht. Heel goed kwaliteit. Service. Vriendelijk personeel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij mijn lease-auto heb ik recht op vervangend vervoer. Van een A-merk verwacht ik dan een representatieve leenauto te krijgen en geen Renault Megane. Bij mijn vorige auto (BMW) kreeg ik altijd een BMW als leenauto.

4 sterren: goede service, goed behandeld

uitstekend, netjes op hoogte gesteld van te ondernemen acties aan auto (met bijbehorende kosten) netjes behandeld en nadien zelfs auto gewassen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Service van alle medewerkers is zoals altijd Top. iedereen is meer dan vriendelijk, behulpzaam en service gericht. Beste garage die ik ooit heb gehad. Voor mij mijn 1e Mercedes. Altijd Volvo of Audi gereden maar ook qua auto heerlijk om in te rijden.

Over Smeets Autogroep

Wij zijn Smeets Autogroep, officieel dealer van Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens. Tot onze groep behoren de officiële dealerschappen van Mercedes-Benz personen-, bestel- en vrachtwagens, Smart, FUSO, Schmitz Cargobull-opleggers en Smeets Schadeherstel.