heel good
Uitstekend, als vanouds.
Beste Mathieu, Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Hartelijk dank voor uw beoordeling. Veel rijplezier en vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
Beste Anna, Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Anita
We zijn in grote lijnen erg tevreden. Wat jammer is dat er niet voldoende kennis was over de e cabrio, zelf wisten we meer dan de verkoper, vinden we jammer. Gelukkig kon een van de andere medewerkers er iets meer over vertellen. Met vragen kunnen we wel altijd terecht en worden we netjes geholpen.
Beste Anna, Fijn dat u de tijd heeft genomen om ons klanttevredenheidsonderzoek in te vullen. Hartelijk dank voor uw terugkoppeling. Veel rijplezier en vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
Gaarne telefonisch opnemen 043-4072526 te veel om in twee regeltjes mijn ervaring aan u duidelijk te maken.Lou
Beste Lou, Bedankt voor uw tijd en moeite. Mijn collega neemt telefonisch contact met u op. Met vriendelijke groet, Anita
Beste Pascal, Bedankt voor uw reactie. Vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
Beste Wilhelmus, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
Bedankt voor uw beoordeling. Vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
Ik ben super tevreden Goede verkoper Bob en collega gehad
Beste Clement, Hartelijk dank voor uw complimenten. Ik zal deze doorgeven aan mijn collega's. Veel rijplezier en vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
Beste Ingrid, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
Prima hoor geen klachten
Beste Wilma, Bedankt voor uw reactie. Vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
Zeer positief fijne behandeling
Beste Rob, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Veel rijplezier en vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
Auto voor grote beurt in onderhoud geweest. Kan dus moeilijk een oordeel geven over deskundigheid en kwaliteit. Prijs vind ik aan de stevige kant!
Beste René, Fijn dat u de tijd heeft genomen om ons klanttevredenheidsonderzoek in te vullen. Hartelijk dank hiervoor. Met vriendelijke groet, Anita
Beste Antoinette, Bedankt voor uw reactie. Vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
Prima afhandeling van airco-cleaning!
Beste Pascal, Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Bedankt voor de mooie beoordeling. Vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
Fijn dat u de moeite heeft genomen om ons klanttevredenheidsonderzoek in te vullen. Hartelijk dank hiervoor. Met vriendelijke groet, Anita
Beste Maurice, Bedankt voor de mooie beoordeling. Vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
Beste Joyce, Hartelijk dank voor de mooie cijfers. Vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
Beste Raymond, Bedankt voor uw reactie. Vele veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
Goede service, afspraken worden nagekomen.
Beste Math, Fijn dat u zo tevreden bent over onze service. Met vriendelijke groet, Coco
Bedankt voor de mooie cijfers ! Met vriendelijke groet, Coco
Ben zeer tevreden over het bedrijf Smeets en ben al jaren klant. Helaas is er de laatste keer een foutje gemaakt, maar zeer snel en efficiënt opgelost. Ook zat er een bobbel op de rechtervoorband. Dit had u echt moeten zien.
Beste Jan, Fijn dat u de moeite heeft genomen om een toelichting te geven. Met vriendelijke groet, Coco
Beste Gert, Bedankt voor het geven van uw reactie. Met vriendelijke groet, Coco
In een ver verleden een erg brutale verkoper. Nu is dat goed. Nu werd een reparatie uitgevoerd die volgens mij onder garantie viel. Ik kreeg een 50 % betaal aanbod. Na enig aandringen toch onder garantie gerepareerd. Laatste keer moest ik wel 18.00 arbeid betalen voor een lampje in te draaien.. verder geen kritiek. Jongen aan werplaats bali is erg vriendelijk en correct.
Beste Martin, Dank u voor het invullen van ons onderzoek. Met vriendelijke groet, Coco
Wij zijn Smeets Autogroep, officieel dealer van Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens. Tot onze groep behoren de officiële dealerschappen van Mercedes-Benz personen-, bestel- en vrachtwagens, Smart, FUSO, Schmitz Cargobull-opleggers en Smeets Schadeherstel.