Prachtig bedrijf met zeer vriendelijk personeel. Hebben een goede smaak voor wat ze inkopen. Erg tevreden met m'n C-Klasse AMG line die ik hier gekocht heb.
Zeer tevreden.
Alex weet waar hij over praat. Alles naar onze wensen gemaakt en netjes uitgevoerd. Goede uitleg bij aflevering en er word tijd voor je genomen.
Het betreft een bedrijf dat door een persoonlijke benadering probeert een langdurige relatie met zijn klanten op te bouwen.
Heel kundig, heel netjes, goeie afspraken. Gezellige mensen. In een woord, n heel goeie garage!
Altijd netjes en deskundig!
Fijn ontvangst, heel persoonlijk en goede service!
Gebeld met een wens voor een plug in hybride A250e in het zwart met meerdere optie pakketten. Binnen een week werden wij terug gebeld en zijn er twee auto's gevonden met onze wensen. Meteen kunnen doorpakken en vervolgens alle tijd door verkoopmedewerker genomen om uitleg te geven en proef te zitten. Auto de week erop kunnen ophalen. Wat een feest, een fantastische auto en door de eigenaar Alex werd alle tijd genomen om alle opties op de auto door te nemen. Proefrit samen gemaakt voor het automatisch inparkeren te laten meemaken. Vervolgens bij vragen altijd welkom om terug te komen. Tevens de autoverzekering daar afgesloten met goede voorwaarden en niet duurder als een andere maatschappij. Tenslotte als kers op de...een heerlijke taart meegekregen. Wij zijn nu aan het genieten van deze fantastische mooi auto.
Voor het eerst een auto gekocht bij Alex van den Akker, snelle goede service. Klantgericht. Perfectionisme is een woord dat daar past!
elke storing wordt meteen opgelost
Hier een super mooie ML63 gekocht. Ondanks de verbouwingsstres zijn we super geholpen door Alex van den Akker. De auto van buiten en van binnen samen bekeken, Alex wilde perse hebben dat de auto op de brug kwam en ik ook de onderkant kon bekijken. Omdat hij een privé afspraak had ben ik gewoon nog een keer extra met veel plezier naar Uden gereden. Samen hebben we alles aan de onderkant bekeken en de onderhoudshistorie doorgenomen. Dit heeft ons doen besluiten deze vreselijk mooie ML63 aan te schaffen. De dag van levering hebben we smorgens nog een set Winterwielen opgehaald elders in Nederland. Bij Van den Akker aangekomen werd de levering en nogmaals uitgebreide uitleg over de ML63 zeer goed verzorgd door Alex. Ook de set Winterwielen werd nog in een net gepoetste nieuwe werkplaats op de ML63 gezet. Een heerlijke taart kregen we ook nog mee naar huis.... hij was heerlijk Alex!! Een prachtig bedrijf met een uitmuntende service!!
De onderhoudsbeurten worden altijd correct uitgevoerd. Vooraf wordt aangegeven wat er voor werk dient te worden uitgevoerd met opgave van de kosten. Zeer vriendelijke medewerkers, die altijd telefonisch bereikbaar zijn. Daarbij komt nog, dat de chef werkplaats, die niet ver bij mij uit de buurt woont, de auto voor een onderhoudsbeurt bij mij ophaalt en deze 's-avonds weer bij mij aflevert. Kortom niets dan lof.
Wij hebben een zeer mooie Mercedes C Klasse Estate gekocht bij Van Den Akker. We zijn geholpen door de heer Van Den Akker zelf. Kan niets anders zeggen dan perfect. Alex weet waar ie over praat en hoe het hoort. Kan menig bedrijf nog van leren.
Correct ontvangen, goede communicatie over de uitgevoerde werkzaamheden, auto fijn gewassen weer op kunnen halen.
Wij hebben bij vd Akker een mooie tweedehands A Klasse gekocht die bij aflevering in nieuwstaat is afgeleverd. Super vriendelijk geholpen door dhr. Vd Akker.
Een nette zaak de storing was snel gevonden en opgelost.
Ik ben dik tevreden
top en klantvriendelijk
receptie en onderhoudspersoneel zijn deskundig.
Weer prima geholpen zoals ik gewend ben.
Zoeken naar de beste oplossing voor een reële prijs.
Mijn auto voor een service beurt gebracht (begin van de avond) en tevens een probleem in de auto uitgelegd. Samen met de auto gereden en diagnose vastgesteld. Auto twee dagen later opgehaald (auto gewassen en uitgezogen waar vind je dat nog?) en het probleem opgelost waar andere niet uitkwamen. Top service Alex! Groeten, Huub Janssen
De service die je verwacht
Afspraak via website vd Akker gemaakt, bij binnenkomst kopje koffie en er word nadat de auto is binnen gereden ism de klant een lijst gemaakt van wat er moet gebeuren . In mijn ogen prima bedrijf!