Goede ervaring Correcte afhandeling Vriendelijk deskundig personeel
De auto volgens afspraak gebracht. Het benodigde onderhoud wordt bepaald. Er volgt overleg, over wat wel en wat niet wordt uitgevoerd, met onderbouwde argumenten en adviezen, inclusief het kostenplaatje. Onderhoud wordt uitgevoerd zoals is afgesproken. Een telefoontje wanneer de (glimmend schone) auto klaar is.
Goede snelle service
Auto keurig onderhouden na service-melding. Voor wat betreft het contract-onderhoud worden de voorgeschreven adviezen van Mercedes-Benz gevolgd. Keuze optie werden netjes overlegd en geadviseerd. De auto keurig gereinigd weer opgehaald, zowel de buitenkant als ook het interieur was weer keurig. De auto had merkbaar een onderhoudsbeurt gekregen, keurig voor elkaar bij van den Akker, in dit geval: Top!
Echt aan te bevelen. Zeer vriendelijk, en gastvrij. Zoals wij het wenste, GEWOON als mens behandeld worden. Echt Marco en Alex TOP En de taart was heerlijk. Nogmaals Hartelijk Bedankt.
Nieuwe vooruit origineel geplaatst. Super tevreden
Vanaf mijn eerste contact met Alex mbt de aankoop een goed gevoel. Persoonlijke benadering, kundigheid, goede communicatie en servicegericht
Voor de vierde keer achterelkaar is het u niet gelukt mijn rechter ruitenwisser goed werkend te krijgen ondanks dat deze nieuw door u is geplaatst.
Ze wilde een MERCEDES en ze kreeg een MERCEDES Alex bedankt voor het meedenken volgende keer weer. Groeten uit Den Bosch
Kosten wel hoger dan verwacht… oppassen met “upselling”
Vriendelijke mensen die laten zien dat ze serviceverlener zijn. Behulpzaam en gastvrij.
Alles netjes volgens afspraak afgehandeld
Onderhoud is prima en in overleg gedaan. Gereedmelding had eerder gekund. Heb nu zelf moeten bellen om te vragen of de auto klaar was. Verder alleen lof voor de medewerkers.
Op verzoek van nieuwe koper van onze auto een distributie ketting test uitgevoerd. Zeer uitvoerig en duidelijk uitgelegd
Hier wordt nog geluisterd naar de klant, van receptie, monteurs en Alex van de Akker zelf. Je wordt op een prettige manier uitgebreid geïnformeerd over de reparaties en service beurten. De receptie, toiletten, showroom en werkplaats zijn tiptop in orde. Ook drinken (koffie,thee etc.) wordt goed verzorgt. Onlangs noodloop van de Mercedes gehad, na telefooncontact snel afspraak kunnen inplannen waar een vriendelijke en kundige monteur de diagnose stelde en het probleem verholpen heeft.
Klant vriendelijk staat boven aan
Zeer goed, net ontvangst.
Mercedes glc gekocht na mijn audi a6 van 18 jaar te hebben ingeruild. Eerlijke prijs betaald voor nieuwe, marktcomfort en ook nog goede inruilprijs gehad. Alex heeft passie voor zijn vak en dit straalt hele organisatie uit. Zeer goed geholpen zelfs met verzekering. Auto is perfect afgeleverd. Na paar duizend km aandrijfhoes met klein gaatje en ook dit binnen garantie zonder problemen hersteld. Alex doet wat hij zegt. Dringt niks aan. Neemt zeer ruim de tijd om gesprek te voeren zelfs in avonduren. Nog nooit in een bedrijf zo fijn behandeld geworden. Topauto gekocht. Van den akker, blijf vooral zo doorgaan. Kan het bedrijf alleen maar aanbevelen. Ondanks dat ik verder wegwoon zal ik toch teruggaan. Zoals Alex zegt, na verkoop begint mijn werk pas en dat doet hij ook. Topbedrijf met bijzondere passie voor mercedes. De taart bij aflevering was overheerlijk. Alex, bedankt.
Helaas door twee schades achter elkaar, maar gelukkig wel net voor een grote onderhoudsbeurt de schade op laten nemen door Perry. Vervolgens gepland en jullie de tijd gegund in verband met vakantie de bus weer helemaal in orde te maken. Hierna, tijdens de onderhoudsbeurt nog eenmaal contact geweest in de vakantie, en vervolgens is de schade hersteld en het onderhoud uitgevoerd. Ook een alternatief voor het turboprobleem voorgelegd en dat advies opgevolgd.
Net mijn B klasse ingeruild en met een mooie C klasse Estate naar huis gegaan. Wat een top service en fijne persoonlijke benadering. Afspraak is afspraak bij vd Akker en de auto gaat pas de garage uit wanneer Alex vd Akker tevreden is!
Beste lezer, Met dit schrijven wil ik duidelijk maken dat ik een nette, duidelijke en vooral goede service heb ervaren! Na het onderhoud van de auto kwam ik te weten dat ik een ventieldopje van de rechter voor velg mis. Zijn deze verkrijgbaar bij jullie? Het is een grijze dopje, afkomstig van een AMG velg. Ik hoor het graag!
Auto inruilen, op naam zetten, vrijwaren, service voor de nieuwe aanschaf en een geweldige uitleg over de nieuwe auto. Completer kan ik het niet bedenken. Zelfs tips over de bijzaken waar je zelf niet aan denkt. Geweldig.
Gewoon goed
Originele beoordeling
Deze sprinter met dit kenteken is niet mijn sprinter. Deze is van Marcel Verhalen.
goede informatie gegeven over het geïnstalleerde product, prijs kwaliteit is erg goed.