Goed en snel geholpen
Fijn, no-nonsense personeel en professioneel werk. Een bedrijf met kennis van zaken.
Uitstekende service, meedenkend en snel!
Winterbanden wissel,1 ervan was lek en moest worden vervangen. Keurig gedaan volgens afspraak.
Zeer prettig gevoel, omdat bij het contact leggen er direct actie ondernomen werd van hoe en wat! De communicatie tussendoor is heel belangrijk en als prettig ervaren. Duidelijkheid en transparant zijn is waar het ook om draait.
Denken echt mee!
Mooie zaak met gemotiveerd personeel. Banden voor concurrerende prijzen.
Kon er snel terecht, de afhandeling ging vlot en de factuur was scherp. Dik tevreden.
Garage bedrijf met klasse,
Ik merkte om 12:45 dat ik een spijker in mn band had, om 13:00 gingen ze sluiten, maar ze bleven voor ons open! Chapeau! Binnen 20 minuten stonden we weer buiten. Goede snelle service
Zeer betrouwbaar, flexibel, klantvriendelijk en servicegericht bedrijf!
's Morgens kom je er achter dat je een lekke band hebt en op tijd bij een afspraak moet zijn. Bij Tyrepoint wordt je zo snel geholpen, dat je ook nog op tijd op je afspraak komt. Sneller kan niet.
Betrouwbare partij, afspraak is afspraak, geen poespas met bedragen en een nuchtere Zwolse service.
Geweldige service. Vriendelijk Kwaliteit Professioneel Prijs/Kwaliteit in verhouding
Er is niet veel waarop de mederwerkers van Tyrepoint nee zeggen. Telkens weer wordt ik goed en snel geholpen. Ben klant van het eerste uur. Nooit teleurgesteld en altijd uitmuntend bediend.
Een wat oudere BMW in onderhoud. Veel kennis van zaken en goed advies gehad mbt reparaties.
Zonder twijfel op alle punten 5 sterren! Kennis, kunde, service en klantvriendelijkheid, alles op topniveau.
Word altijd snel en netjes geholpen. De sfeer is goed, vriendelijke medewerkers. Doordat er al jaren dezelfde mensen werken, voelt het een beetje als familie. Prijzen zijn ook goed, wij gaan niet switchen van bedrijf.
Mijn auto was helaas beschadigd, een flinke kras met lak en al er helemaal af. Door spot on repair weer helemaal als nieuw, je ziet er echt helemaal niets meer van. Dezelfde dag klaar dus helemaal top geregeld. Ik hoop dat het niet snel nodig is, maar dan ga ik graag nog even langs. En uiteraard ook bedankt voor de muts!!!
De mensen bij Tyrepoint zijn altijd vriendelijk en duidelijk qua afspraken en verwachtingen. Ook bij het ophalen van de auto wordt even rustig doorgesproken wat er is gebeurt en hoe zich dat vertaalt naar de factuur. Ben altijd erg tevreden.
Eerst had ik niet het idee hoe het bedrijf werkte.. maar na de storing .. die zich weer voor deed ben ik netje terug gebeld en hebben de monteurs het netjes opgelost.. superrrrrrrr gedaan..
Originele beoordeling
Ik kan niet goed een beoordeling geven, maandag7-12 een reparatie laten doen.de volgende dag alle 2 storingen terug!!!! Dus ik weet niet of dat aan de deskundigheid ligt of aan de auto .. Van de NOX sensor kon ik het verwachte maar van de radar eigenlijk niet.. ik weet niet wat ik er mee aan moet auto van 2 jaar oud ???
Meedenkend personeel, servicegerichte garage
Super, Freddy alles begrepen en uitgevoerd wst nodig was om een 88-jarige klant met veel schade a.d. auto totaal te ontzorgen. Dank!
Ceintuurbaan 34 b
8024 AA Zwolle