Ik kom geregeld bij deze zaak. Of je nu ern kleine of grote klant, iedereen wordt met respect behandeld.
Duidelijk contact. prima geregeld.
Ben hier prima geholpen bij het vervangen van de banden en het uitbalanceren. Auto rijd en stuurt weer perfect.
Altijd vriendelijk en gastvrij. Leveren kwaliteit en zijn servicegericht. Echt een aanrader!!
Goede service ook in deze lastige COVID periode
garage bedrijf komt zeer professioneel over en bied kwaliteit voor een redelijke prijs
Auto voor een Glas Coating behandeling gebracht. Auto is van binnen als van buiten als nieuw. Ik raad iedere auto liefhebber aan deze glas coating aan te laten brengen op zijn of haar auto.
Bij de volkswagen dealer, heb ik, en hoor ik niks anders dan slechte ervaringen.. maar Tyrepoint is echt TOP!!!!
Super service, klantvriendelijke medewerkers. Prettig bedrijf!
zeer goede planning en communicatie van gevraagde activiteiten ('Servicedesk'), daarnaast perfecte technische expertise tav. mijn youngtimer ('Werkplaats'), Klasse !
Uitgebreid advies En kijken verder als er wat is
Goede service, klantvriendelijk, goed advies, prijs acceptabel!!
Goede service en er wordt altijd eerst netjes overlegd voordat ze extra kosten gaan maken. Afgelopen keer kreeg ik de auto zelfs gewassen terug!
Altijd vriendelijk, altijd 'to the point'. Snelle service. Vakmensen
Keurig geholpen met reparatie deuk zonder spuiten.
Dik tevreden over de snelle service en fijne ruimte waar je even kan wachten
Zeer goed en betrouwbaar. En alle kennis in huis.
Prettige service. Goede communicatie. Auto is weer als nieuw!
Zeer correct geholpen en snel
prima geholpen
De jaarlijkse APK bracht een paar gebreken aan het licht. Duidelijk advies gekregen en kostenopgave vooraf. Netjes en snel verholpen. De auto stond keurig gewassen weer voor me klaar. Ik ben zeer te spreken over deze service!
Ik stond met een lege accu, binnen een half uur was er iemand ter plaatse.
Afspraak was mogelijk op korte termijn. De reparatie is uitstekend uitgevoerd.
Contact loopt altijd via Henry Kappert, Hij reageert snel en dat vind ik fijn om mee te werken.
Mijn auto had een grote beurt nodig. Na netjes te zijn voor zien van een richtbedrag viel het nog 200 euro voordeliger uit. Fijne service en snel geholpen.
Ceintuurbaan 34 b
8024 AA Zwolle