Van de week gebeld voor een afspraak om banden te wisselen en uit te balanceren. Kon dezelfde dag nog terecht! Was erg snel geregeld en kon zo weer de weg op! Top bedrijf vriendelijk en service gericht!
De service en klantvriendelijkheid staan hier hoog in het vaandel! Mijn auto is weer als nieuw.
prettig bedrijf
Wat fijn dat Tyrepoint zo'n bedrijf is waar service op alle vlakken erg fijn en warm aanvoelt. Geen nummer maar klant op 1 zoals het hoort en niets te gek en een normaal uur tarief. Worden we vrolijk van :-)
Nieuwe banden voor de aanhanger nodig. Alles in goed overleg. Attent en deskundig personeel.
Super service en erg vriendelijk personeel
Het team van Tyrepoint Zwolle weet op een zeer klantgerichte stijl de klant te ontzorgen. Vriendelijke, duidelijke en klantgerichte communicatie. Afspraak = afspraak. Kwaliteit is top. Geen uitdaging is te gek en de kracht is flexibiliteit en snelheid
Mijn onlangs aangeschafte auto is onder handen genomen door PoetsProf. Het inplannen ging super, het geleverde werk is uitstekend en de auto werd zelfs bij de deur afgeleverd! Kortom, ik ben heel tevreden!
Erg klantvriendelijk en zeer deskundig.
Nog niet eerder klant geweest bij TyrePoint Zwolle en had hulp nodig bij een lekke band en lege op een accu op een parkeerplaats. Na telefonisch contact kon er snel een afspraak gemaakt worden en ben professioneel en vakkundig geholpen. Op locatie bij TyrePoint leuk en vriendelijk contact gehad, met interessante opties voor de toekomst.
Strak werk geleverd. Inmiddels 2x spot repair laten uitvoeren waarbij 1x een redelijke deuk verwijderd moest worden. Eindresultaat is super netjes en ook nog eens voor een concurrerende prijs. Alles conform duidelijke afspraken.
Ontvangst, reparatie en afhandeling op niveau.
Als iedereen de auto vertroetelt als Carprof dat doet, dan rijdt iedereen met een glimlach van oor tot oor rond.
vriendelijk snel en degelijk
Auto rijdt weer fijn!
Super service!
Mijn laatste ervaring was echter niet goed. Wij betalen altijd op tijd op rekening. De laatste keer werd mij gevraagd om te gaan pinnen. Dit gaf mij het gevoel dat ons betalingsgedrag niet goed was. Wij kunnen echt wel begrijpen dat kleine bedragen liever contant betaald worden echter had u dit wel op een andere manier kunnen communiceren.
Niets is te gek voor de heren. Je voelt je welkom als klant wat ik bij menig dealer niet ervaar. Ga zo door heren!
Tyrepoint staat altijd voor mij klaar als ik wat aan mijn auto heb.
Een trekhaak onder mijn Mercedes A-klasse (AMG), via een standaard oplossing was dit niet mogelijk. Met de juiste expertise in het voortraject en de vakkundige uitvoering heb ik nu een (afneembare) trekhaak op mijn auto en kunnen de fietsen weer mee op pad!
Goede service. Beste monteurs. Fijne vervangende auto’s. En oh ja noga bij de lekkere koffie.
Goede service, mensen met verstand van auto’s en meedenkend. Blijft altijd mijn garage.
Ik ben ontzettend goed geholpen en alles was tot in de puntjes naar wens. Ik kom hier 100% zeker weer terug en zal dan ook iedereen aanbevelen om hier uw banden, velgen of onderhoud te laten laten verzorgen/uitvoeren. Geweldig!
Auto gebracht om te laten reinigen, poetsen en het aanbrengen van een “glascoating”. Tijdens het maken van de afspraak werd er ook aan alle kanten mee gedacht om het beste resultaat te verkrijgen. Top! Zeker aan te raden!
Ceintuurbaan 34 b
8024 AA Zwolle