Snelle en kundige reparatie
Fijne garage,betrouwbaar.
Ik kon meteen bij Ruud terecht en binnen 2 dagen reed ik weer rond.
Vooraf overleg met prijsindicatie is prettig
Vriendelijk, komen afspraken na, gewoon goed!
Voor de 1e keer deze garage gekozen omdat het vervangen van de distributie kettingset na vergelijk bij van den Brand het voordeligst was. Scheelde behoorlijk veel t.o.v. conculega uit de omgeving. Gelijktijdig een kleine beurt en APK. Eigenaar belt even op als er tijdens keuring zaken opvallen en vervangen dienen te worden. Ook hier geen hoofdprijs voor. Andere dag staat de auto klaar en zijn als service ook nog de interieur matten, waar de gaten inzaten, vervangen. Top bedrijf en kom hier zeker terug.
Ruud en zijn personeel staan altijd klaar en leveren vakwerk!
Wij zijn al geruime tijd klant bij dit garagebedrijf en laten meerdere auto’s door hen onderhouden. De service is altijd uitstekend. Als er iets aan de hand is, wordt het snel en vakkundig opgelost. Ze denken mee, communiceren duidelijk en zijn zeer betrouwbaar. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede en eerlijke garage!
dit is een eelijk en heerlijk garage bedrijf, waar je goed, snel en vakkundig geholpen wordt, tegen schappelijke prijzen. Heldere informatie over kosten en planning van de werkzaamheden en als je je auto ophaalt ook weer heldere informatie wat er aan de auto is gebeurt. Wij zijn Blij met CarProf van den Brand Riel
Goede en snelle service. Duidelijke communicatie over kostenplaatje. Vriendelijk en professioneel personeel.
Fijne garage
Hele fijne garage Zij denken met je mee geven een goed en duidelijk advies. En zijn heel vriendelijk.
Bij vervanging van de distributieriem werd duidelijk uitgelegd waarom het zo'n dure reparatie ging kosten.
staat klaar voor de klant. komen er al jaren
Duidelijke en heldere communicatie. Uitleg wat moet gebeuren. Dit alles voor een acceptabel tarief.
Snel geholpen en eerlijke prijs.
Ik ben uitermate tevreden over de goede service en kwaliteit van de reparaties bij garage van den Brand. Ook het meedenken in oplossingen wordt zeer gewaardeerd.
Auto gebracht voor APK. Is goedgekeurd met advies om remschijven van voor te vervangen als remblokken ook aan vervanging toe zijn.
Garage waar mijn auto goed onderhouden wordt.
Fast, reliable and perfect !
Je krijgt op tijd een berichtje wanneer er weer de auto weer een beurt nodig heeft en ook zo een keuring als dat ook moet gebeuren.
Goede service, vriendelijke medewerkers , professioneel en deskundig.
Winterbanden voor zomerbanden gewisseld: Zoals ik intussen gewend ben was het weer prima geregeld.
Voorlopig blijf ik klant
Verstand van zaken heb ik niet. Gevoelsmatig vind ik het goed.