snel afspraak en goed werk geleverd
Deskundig, duidelijk, klantvriendelijk. Erg fijn.
Ik ervaar aandacht, zowel voor mijn auto als voor mij als persoon. Ik heb het gevoel als automobilist in goede handen te zijn.
Vooraf aan de reparatie ben ik geïnformeerd over de kosten dit voorkomt teleurstelling achteraf.
Snel een afspraak en zeer snel geholpen.
Er wordt goed geadviseerd. Altijd volgens afspraak. Alles in overleg.
Zeer goede service en altijd even vriendelijk.
De auto startte niet, even de accu gecontroleerd en was aan vervanging toe. in de garage een nieuwe geplaatst
Snelle service
Zoals altijd weer goed geholpen door Ruud en zijn team!
Mijn auto heeft er nu 515.000 km opzitten en rijdt nog steeds geweldig. Omdat hij op leeftijd is, komen er steeds vaker kleine ongemakken. Laatst lekte de auto koelvloeistof, bleek een slangetje te zijn. In de ochtend even laten kijken wat het precies was, bleek serieus. Om vijf uur dezelfde dag was de auto alweer gemaakt ondanks dat het reserve onderdeel pas om 15.00 geleverd werd. Heel erg bedankt
Fijn geholpen met de keuring. Goede service vooraf afstemming over de werkzaamheden en kosten.
Fijne garage Zeer klant vriendelijk en duidelijke afspraken.
Erg goed geholpen .
Heeft mijn 4 jarige Subaru Forester komend uit Duitland, netjes klaar gemaakt, een BOVAG (grote) Service beurt gegeven en afgeleverd.
Geeft goed advies, wat er moet gebeuren. Het word dan ook snel gemaakt na goedkeuring.
Als men in nood zit biedt ruud zijn hulp !
Lekke band is direct verholpen. Prima service!
Altijd correct en vriendelijk geholpen. Maak je niet vaak meer mee in deze branche!
Onze auto is hier al een aantal jaren in onderhoud en wij zijn bijzonder tevreden over de "ouderwetse" service die je hier nog krijgt. Zowel de jaarlijkse beurt als de APK keuring doen we bij van den Brand. En ook toen we serieuze motor pech kregen inhet buitenland hebben we de auto direct hierheen gestuurd. Ik kan iedereen deze garage aanraden.
Goede service , duidelijk advies.
Professioneel, klantvriendelijk en betaalbaar.
Top service
Auto moest een beurt krijgen, ben door Ruud gebeld dat het toch beter was om de auto een grote beurt te geven, ook al wordt er niet veel kilometers meegereden.
Op basis van heldere offertes, goede service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie legt CarProf zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al haar klanten. • De garage voor alle merken • 48 maanden internationale garantie op reparaties en arbeidsloon • Onderhoud volgens de fabrieksrichtlijnen