Ik ben goed geholpen en op de hoogte gehouden
Snelle hulp met eerlijk advies.
Goed geregeld
Top garage
Prima autobedrijf
Prima op zaterdag geholpen
Apk en kleine beurt gehad. Werd gebeld over wat er aan de auto moest gebeuren met uitleg.
GOed geregeld.
Nette ruimte, receptie. Min puntje: ik ben gewend om mee te kijken Omdat het mij interesseert. Helaas, je mag de werkplaats niet betreden en daardoor wat afstand tussen de monteur. Terwijl ik graag belangstellende vragen stel
Geweldige en persoonlijke service! Een echte aanrader
Makkelijk bereikbaar en ik word altijd netjes thuis gebracht
Jammer dat het zo lang duurde
Duidelijke communicatie over eventuele kosten Betrouwbaar
Gewoon goed zonder gezeur. Afspraak is altijd afspraak!
Prijsopgave vooraf en in goed overleg afgesproken wat wel en wat niet gedaan kan worden.
Mijn ervaring met autogarage Van den brand in Riel. Een Eerlijke garage die meedenkt Reparaties netjes uitgevoerd. En duidelijke communicatie.
Goede ervaring met de autoservice. Grote beurt en APK eerlijk en deskundig uitgevoerd. Zeker om te aanbevelen.
Mijn ervaringen zijn super prima geholpen en n perfecte service
nvt
Prima garage.
Op vrijdag 20-2-2026 in Tilburg zachte voorband geconstateerd. Naar huis in Riel kunnen rijden. Gebeld naar garage. We konden meteen terecht. Geconstateerd dat band kapot was. De dag erna 's-morgens al gebeld door garage met de mededeling dat de voorbanden waren vervangen door nieuwe exemplaren en dat we de auto konden ophalen. Zoals hierboven aangegeven: snelle maar ook vriendelijke dienstverlening.
Alles goed uitgevoerd
De auto wordt goed onderhouden en alles gaat volgens afspraak.
Op basis van heldere offertes, goede service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie legt CarProf zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al haar klanten. • De garage voor alle merken • 48 maanden internationale garantie op reparaties en arbeidsloon • Onderhoud volgens de fabrieksrichtlijnen