Ik had een afspraak voor nieuwe banden maar daar kwam van mijn kant iets tussen waarop ik Carprof Peters gebeld heb. Zij hebben toen met 3 man aan mijn auto gewerkt waardoor ik toch gewoon op tijd naar mijn afspraak kon. Super en geweldig dat dit zo kon worden geregeld.
Goede service, binnen een week een afspraak. Goed geholpen voor een nette prijs.
Alles prima. Alleen het vervangen van mijn kentekengouder had eerst even gevraagd mogen worden. Ik heb deze auto immers niet hier gekocht. Niet dat ik het niet erg vind maar toch
Aardige personeel, professionele bedrijf.
Ben heel goed geholpen.
Prima garage.
Zeer klantvriendelijk en goed uitgevoerde werkzaamheden. Ook kleine mankementen worden direct verholpen, zoals lampen vervangen.
Snelle bandenwissel
Op de valreep winterbanden laten monteren. Heel snel, pitstop!
Zie boven
Snel en professioneel
Ging zoals ik het gewend ben prima
Nvt
Wordt prima geholpen al jaren lang.
Vriendelijk en duidelijk geholpen
Goed bedrijf
Ik wordt altijd zeer klantvriendelijk en deskundig geholpen
Direct geholpen bij pech en goede oplossing gevonden. Tevens goed op de hoogte gehouden of afspraak kon doorgaan. Eerlijke visie en advies op de reparatie en vervanging van onderdelen. Vriendelijke service! Fijn team!
Snelle service en redelijk geprijsd.
Mooi bedrijf en erg vriendelijk
ben net klant dit door een werknemer door wie ik altijd zeer fijn en goed wordt geholpen in het verleden en hij weet wat ik wil .
Werd vlot geholpen. Achten mee qua status banden en zo. Binnen een uur. Was ik weer onderweg.
Meedenkend, begripvol, snelle service
Ondanks dat mijn afspraak op een verkeerde datum was ingepland, ben ik toch geholpen op de dag die mij was doorgegeven.