komt afspraken na
Gemakkelijk om een afspraak te maken. Alle werkzaamheden volgens afspraak en keurig uitgevoerd.
Eerlijk Goede service Vriendelijke mensen Nemen de tijd voor je Absoluut een aanrader om daar je auto in onderhoud te doen
Nvt
heel goed dus
small service and wheel change, all went well.
We worden vlot geholpen. Korte wachttijden.
Onderhoudsbeurt goed gedaan
Een vd weinigen die in het voortraject naar mijn rijgedrag vroegen. Op basis daarvan kwam het voorstel om te kiezen voor Battelcruise H50 F+R. Doordat de binnenbanden niet op tijd werden geleverd, kwam het voorstel om de 2 velgen door personeel te laten afleveren. Dit voorkwam voor mij 2x rijden. Banden zitten er netjes op. Kan nog geen ervaring doorgeven mbt rijgedrag.
De auto moest voor de APK langskomen. Afspraak gemaakt en bij afleveren vroegen ze of ze meteen de zomerbanden er onder moesten zetten. Een paar uur later kreeg ik netjes een bericht dat de auto klaar was. Tegen het einde van de dag de auto opgehaald en binnen 5 minuten was ik weer op weg naar huis. Top.
Zoals altijd goed geregeld en kwaliteit
…
Aardig behulpzaam eerlijk goede servies
Ga er de volgende keer weer naartoe
Altijd vriendelijke service met goede terugkoppeling en advies
Zeer netjes geholpen
Vakmensen die correct en vriendelijk met hun klanten omgaan. Altijd goed advies bij de bandenkeuze. Prijs en kwaliteit vergelijken. Let ook op wat je portemonnee kan missen. Service op nr.1
Er wordt met je meegedacht bij waar voor probleem met je auto dan ook. Fijn dan kun je op vertrouwen.
Zeer vriendelijk.
Duidelijke afspraken, goede informatie en snelle service!
Prima ervaring.
PPrettige garage goed vakkundig personeel.
Altijd goed en vriendelijk geholpen. Van tevoren een duidelijk kostenplaatje, dus je weet waar je aan toe bent.
Reparatie en herstel zonder verrassingen. Klantgericht en goede service
Even tussendoor geholpen