Prima service en vakkundige monteurs.
Heb nu een aantal keer mijn lease auto hier laten onderhouden, sinds dit jaar heb ik ook onze prive auto daar gebracht voor APK en onderhoud. Ze zijn heel transparant vwb de kosten en ook wordt er de tijd genomen voor uitleg en verdere aanbevelingen.
Ben al jaren klant van deze man en alles wordt op een vakkundige manier gerepareerd tegen een schappelijk tarief.
Erg vriendelijk. Mee-denkend. Uitstekende service.
Toppers
Zoals altijd, prima service, tegen betaalbare prijzen
Nieuwe banden besteld voor mijn motor, afspraak gemaakt om deze te monteren en prima uitleg gehad over de garantie enz.
Samen met de eigenaar nieuwe velgen en banden uitgezocht. Zat wel een levertijd op maar dat vond ik niet erg. De volgende zaterdagochtend zat alles er met een kwartier op. Da's toch beter dan wachten tot de banden op de velgen gemonteerd zijn. Nu was het alleen wisselen en klaar.
Zie boven
Netjes en professioneel. Prettig contact. Gewoon een heel goed bedrijf.
Altijd goed en snel geholpen, met duidelijke afspraken waar je van op aan kunt!
Weinig of niets op aan te merken.
Zo als het hier boven is geschreven.
Top service, snel geregeld.
No nonsense bedrijf. Toegankelijk en vriendelijk. Afspraken zijn goed te regelen. Al jaren klant.
Zeer goed, zal zekers nieuwe klanten aanbevelen.
goede service, betrouwbaar, vriendelijk.
tevredenstellend
top
Goede ervaring, zeer klantvriendelijk
Net na sluitingstijd kwam ik binnen met een niet startende auto. Vermoedelijk accu. Een booster meegekregen om de auto bij Carprof neer te kunnen zetten. De volgende ochtend is het probleem gelijk verholpen naar volle tevredenheid. Top service!
N.v.t
Ik heb al voor de zoveelste keer mijn motorbendes bij Carprof Peters laten monteren. Goede service en zeer concurrerende prijzen.
Het onderhoud heb ik in handen gegeven van dit bedrijf. En tot volle tevredenheid! Ik heb CarProf Petyers dan ook al aan kennissen aanbevolen!