Ik was vergeten een bandenwissel te laten doen voor mijn vakantie. Dat bedacht ik mij twee dagen voor mijn vakantie. Ondanks dat ze vol waren hebben ze er mij nog tussen kunnen drukken.
Bij deze garage is onze auto in goede handen. Wij kunnen de winter zorgeloos rijden.
Je kan er altijd terecht voor welke reparatie dan ook
Correct en vriendelijk
Zie boven
xxxx
Goede service en klantvriendelijkheid!! Men neemt alle tijd om dingen uit te leggen en helpen zoeken naar Citroëndealer ivm terugroepacties etc
Schroef in de band, gelijk op de brug en klaar. Omdat het ook kon natuurlijk maar toch! 20min en rijden weer. Altijd vriendelijk en serieus.
Goed advies , duidelijk onderbouwde mening wat er moet gebeuren om veilig te kunnen blijven rijden.
Nvt
Prima verlopen geen problemen en in 1 dag geregeld
Deskundigen Vertrouwen Vriendelijk Eerlijk Goede service Enz enz
Voert afgesproken werkzaamheden uit. Op analyse vragen komt een eerlijk oordeel terug. Altijd een heldere uitleg van uitgevoerde werkzaamheden. Prima prijs kwaliteit verhouding.
Afspraak is afspraak.
fijne service en deskundig personeel
Alles netjes verholpen door de monteur,na de afspraak dat het gerepareerd kon worden.topperd
Altijd fijne service en vakmanschap.
Ze doen wat nodig is en niet meer. Ze geven deskundig aan wat ze met de auto willen gaan doen. Ze houden rekening met je mogelijkheid om je auto voor korte tijd te missen. De rekening valt door dit alles mee.
Aardige mensen, niets om op te merken. Vakkundig
Heldere communicatie, uitstekende service , vlotte afhandeling
No-Nonsens. Weten waar ze over praten. Denken actief mee met de klant bij reparatie(s)
Prima service en vlotte afhandeling
Ik had vier nieuwe Bridgestone banden op mijn auto laten leggen. Daarbij kwam een bandengarantie. Daar heb ik afgelopen week gebruik van moeten maken wegens een lekke band welke ik volledig vergoed krijg. Super service.
Klantvriendelijk, betrouwbaar, klantgericht, duidelijk, waard voor je geld , zeker aan te bevelen.