Is zoals al vele jaren nog steeds prima.
Altijd deskundig advies en service van vriendelijk en deskundige mensen
Ik kom hier al jaren als goede klant
Net werk. Prettig geholpen.
Prijs afgesproken van 1540 euro komt er nog 300 euro btw overheen.
Zoals bij een cijfer 10 hoort, doen ze allen zoals je als klant kan wensen ! Vriendelijke mensen , lekkere koffie , prima plaats om ff te wachten , goed advies wat betreft de banden , zowel voor de luxe auto , motor en m’n bedrijfsbus. Ook onderhoud is prima en valt me qua prijs elke x weer mee. Bijna 20 jaar klant , dikke duim dus
Erg tevreden over hoe ik werd bejegend en hoe de problemen met mijn auto werden verholpen.
Terwijl hun agenda al vol zat deden ze ontzettend hun best om mij zo snel mogelijk te helpen
Netjes, snel, vriendelijk
Bij Peters altijd goede service en zijn ze vriendelijk!
Ik word altijd netjes en direct geholpen. Helemaal top.
Ze denken met je mee en adviseren prima!
Vriendelijk en professioneel personeel. Prijzen zijn zeer schappelijk. En dat alles onder het genot van een lekkere bak koffie!
adequaat
The best mecanic and service in Hengelo.
Eerlijk en oprecht.
Altijd goede kwaliteit
As usual, fast and good service.
Werd uiteindelijk heel snel geholpen !
Prettige sfeer
Correct bij het maken van een afspraak en vlotte afhandeling!
Winterbanden moesten er onder Er wordt gewoon gezocht Naarden plekje ondanks de drukte Kort wachten Kopje koffie Gezellig praatje En netjes gewerkt Hier wordt je echt niet genept!! Super betrouwbaar Zeer zeker een aanrader
Wij zijn perfect geholpen.
Heeft altijd wel een oplossing