The best in town. Recomand
Zie boven
Kom hier al jaren voor APK en onderhoud van de auto. Ik wordt altijd vakkundig en snel geholpen. Kortom een topbedrijf.
Goede service en eerlijke prijzen en normale wachttijden
Eenvoudig reserveren. Duidelijke toelichting van werkzaamheden
werkzaamheden zijn correct en volgens afspraak uitgevoerd.
Alles in goed overleg; vriendelijk en behulpzaam (advies)
Ze zijn net bedrijf Staan je goed te woord Geven duidelijk aan als er wat is
In het weekend een 'raar' geluid geconstateerd aan mijn auto en ook meteen gebeld naar AutoFirst Peters. Ingesproken op de voicemail en maandagochtend vroeg werd ik direct gebeld. Ik kon mijn auto direct brengen en werd telefonisch op de hoogte gehouden. Al aan het begin van de middag kon ik mijn auto gerepareerd weer ophalen. En bonus: Raymond legde mij duidelijk uit wat het 'rare' geluid was geweest en wat er gedaan was zodat ik het niet meer zou horen. Snel, super, niet te duur. Fantastisch bedrijf
Ze zijn betrouwbaar, denken met je mee. Ik kan het iedereen aanraden om daar naartoe te gaan.
Klantvriendelijkheid 10/10 Mensen met verstand van zaken
Heb 3 auto hier in onderhoud en APK wordt altijd duidelijk en eerlijk verteld welke arbeid ze hebben verricht en ook de prijs voor reparaties zijn helder , ook de ev. garanties die zijn ook duidelijk
Goed bedrijf.
Nieuwe “gasveren” voor openen/ sluiten achterklep auto besteld en na 2 uur bericht dat ze binnen waren en nog dezelfde dag geplaatst. Bedankt voor snelle service Myrian
Ik werd op tijd geholpen en de heren waren super vriendelijk. De prijs was betaalbaar. Ze gaan echt fijn met mij als klant om.
Weer gewoon goed volgens afspraak, en voor een goede prijs.
Klantgericht
Goed geholpen
We konden makkelijk via de website inplannen. Op de dag van de afspraak begonnen ze meteen, op de afgesproken tijd, aan mijn auto te werken. Heel fijn gezien ik erop bleef wachten en daarna elders afspraken had staan. Je kan hier mooi wachten en een kop koffie drinken. Fijn dat de tv er staat, konden de kinderen even iets kijken terwijl wij wachten. De service was geweldig. Heel fijn contact met Raymond die je ook goed informeert over ook toekomstige onderhoudswerkzaamheden.
Goede afspraken duidelijk
Altijd netjes eerlijk Evt advies over bepaalde dingen Betrouwbaar
Fantastische service en kundigheid. Dank voor de flexibiliteit.
Vriendelijke ontvangst en goede wachtruimte. Kleine mankementjes worden gelijk opgelost.