Zeer goed geholpen!
Super aardige eigenaar en ook heel blij met het eindresultaat!
Daan
Laden reviews...
227 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 867 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
Klanten prijzen steeds vriendelijk personeel, duidelijke communicatie en redelijke prijzen. Reparaties worden betrouwbaar uitgevoerd en tegen redelijke kosten. Het team wordt vertrouwd om uitgebreide uitleg over het werk en de opties te geven. Over het geheel genomen wordt de servicekwaliteit en betrouwbaarheid hoog gewaardeerd.
Super aardige eigenaar en ook heel blij met het eindresultaat!
Daan
Hengelo
Vandaag een reserveband set opgehaald Deze werd gelijk in de auto gemaakt met alle mogelijkheden Ook een kleine beurt werd snel en vakkundig uitgevoerd Niets is teveel En je kan er altijd te recht Fijne eerlijke mensen Ga zo door
Geraldine Nijhuis
Enschede
Prima Service, geen extra’s die niet nodig zijn. Gewoon eerlijke prijzen. De eigenaar is een erg aardige vent.
18 September 2026
Eva
HENGELO OV
Wij worden altijd goed geholpen. Op tijd en goede communicatie.
16 September 2026
Frank
g
15 September 2026
H
Deurningen
ik kwam voor een probleem met de auto, er werd direct gekeken en het probleem was met de cilinder. Nieuwe cilinders zijn snel besteld en alle 4 de bijtenders zijn vervangen en de auto loopt weer prima. Zeer tevreden Bennie
11 September 2026
bennie
Hengelo
Ken ze al tig jaren als bandenboer, prettig in de omgang en vaklui.
J.
Uitstekend en goede service
Beveelt niet aan
Vrielink
Enschede
Vakkundig, altijd vriendelijk en iedere keer snel een gaatje gevonden om tussendoor even een reparatie uit te voeren. Ga zo door.
Gerrit Hannink
Enschede
Altijd snel geholpen ook bij kleine problemen tussendoor.
9 September 2026
Myrian
The best.
9 September 2026
M
Hengelo
Aanbevolen door mijn buren en deze garage heeft mij als klant erbij gekregen voor het auto onderhoud in de toekomst. .
6 September 2026
j van Hasselt
Hengelo
Met een spijker in de motorband "Helaas was de band niet op voorraad" wordt er alles aan gedaan om zo snel mogelijk weer op de weg te kunnen. Ook kijken ze of er onder garantie nog iets te regelen is. Top
6 September 2026
André
HENGELO OV
Eerlijk duidelijk en behulpzaam erg fijne ervaring met deze garage
4 September 2026
Gijs
Hengelo
Ik had de accu kapot, tussen de drukte door toch een nieuwe accu gekregen en kon binnen 24 uur door.
4 September 2026
Bas
Goede service snelle afhandeling
3 September 2026
J.E Kok
Hengelo
Afspraak binnen een redelijke tijd. Mijn oude auto werd goed gecontroleerd. Een kapotte veer werd zo goed als meteen vervangen. Ik kteeg de kapotte veer te zien. Gezien de materialen en de tijd, die aan de auto beteed moesten worden, vielen de kosten mee.
31 August 2026
Roeland Fens
Hengelo
Korte lijnen en uitstekende communicatie.
30 August 2026
K
Hengelo
Ik heb vlot een afspraak kunnen maken. De APK en onderhoudsbeurt zijn volgens planning uitgevoerd voor minder dan ik gedacht had.
30 August 2026
Frank
Borne
Alle lof voor dit autobedrijf
29 August 2026
Mirjam
Hengelo
Wordt mij aanbevolen door een kameraad, en kan niet anders zeggen dan zeer vriendelijke en correcte behandeling gewoon TOP
22 August 2026
Gerrit
HENGELO OV
Altijd goede hulp en service.
22 August 2026
Mark
Hengelo
Goede afspraak gemaakt mbt onderhoud inclusief globale kosten Keurige communicatie over onverwacht probleem
rick
Altijd correct geholpen.
Andre
HENGELO OV
Ik werd snel en zeer goed geholpen , alles is heel goed uitgevoerd.
Gerrit
Sloetsweg 55