beter kan echt niet
occasion gekocht, vriendelijk, eerlijk,geweldig afgeleverd.
5 September 2026
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 420 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
De verzamelde reviews tonen overwegend positieve ervaringen. Klanten noemen het vriendelijke personeel, heldere communicatie en vakmanschap. Prijs-kwaliteit wordt als redelijk ervaren en transparant beschreven. Algemeen vertrouwen in het bedrijf blijft hoog.
occasion gekocht, vriendelijk, eerlijk,geweldig afgeleverd.
5 September 2026
Kees Rutten
Wijchen
Ik heb de garage leren kennen als een eerlijke en deugdelijke garage. Ze rekenen een prijs die eerlijk is. De ANWB had aangegeven dat ik een nieuwe accu nodig had en in de garage gaven ze aan dat dat niet het geval was. Zo kiezen ze echt steeds voor betrouwbaarheid en de lange termijn relatie met de klant.
28 August 2026
Manfred
Spijk Gem West Betuwe
Kapotte kleppen zijn hersteld, vanwege vakantietijd en drukte heeft het langer geduurd dan normaal, ik zou persoonlijk een leenauto hebben aangeboden. Verder is alles gerepareerd.
23 August 2026
Eerlijk, Persoonlijk en vakkundig
7 August 2026
Peter van der Heijden
Nice Price Sox
Carfix T&S wordt gerund door Thomas en Sander en hun team. Altijd krijg je er eerlijk antwoord op je vragen en ze adviseren er zelfs af en toe dingen nog niet te doen. Een echt eerlijk autobedrijf welke ik iedereen kan aanraden!
Beveelt niet aan
31 July 2026
Max
Tiel
Hele goede ervaring word netjes van te voren op de hoogte gebracht wat er voor problemen zijn of zouden kunnen ontstaan in de toekomst en of ze de opdracht krijgen om de onderdelen wel of niet te vervangen
30 July 2026
Cees
Ijzendoorn
Niet te evenaren!
Aanschaf nieuwe auto
30 July 2026
Moret
Tiel
Goed geholpen. Op tijd en vriendelijk geholpen.
23 July 2026
Corry Jansen
Tiel
Zowel de auto van mijn vrouw als die van mij geweest voor APK en onderhoud. Hele fijne en duidelijke communicatie en perfect uitgevoerde werkzaamheden.
21 July 2026
Wim Verbeek
Tiel
Carfix is een garagebedrijf met veel kennis van de auto Middels duidelijke en heldere communicatie heeft mijn auto een onderhoudsbeurt gehad en deze is kwalitatief uitstekend uitgevoerd
17 July 2026
Jos
Tiel
Prima gedaan letten op alle dingen top garage
17 July 2026
Gerrit j
Tiel
Al jarenlang een ontzettend fijne ervaring met Carfix T&S! Het hele team staat altijd voor je klaar en neemt echt de tijd om je te helpen. Geen vraag is te veel en ze denken altijd met je mee om de beste oplossing te vinden. Je merkt aan alles dat klanttevredenheid op nummer één staat. Wat ik ook enorm waardeer is de eerlijkheid en transparantie, zowel qua werkzaamheden als qua prijzen. Geen verrassingen achteraf, maar duidelijke communicatie en eerlijk advies. Betrouwbaar, oplossingsgericht en altijd vriendelijk. Ik kan Carfix T&S van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een garage waar je met een gerust hart je auto kunt achterlaten!
16 July 2026
Rick
Tiel
Ik ben goed geholpen. Ze hebben mij niet opgedrongen om een grote beurt aan mijn auto te laten doen omdat ik minder dan 6000 km per jaar rijd. Ik zit oorkap bij kas.
4 July 2026
Suze
Tiel
Auto van 50 jaar oud en ik kom dus voor dus niet-alledaagse adviezen en reparaties. Nu voor de derde keer in drie jaar en altijd goed geholpen voor een redelijke prijs.
2 July 2026
Dick
Tiel
wat een groot garagebedrijf niet opgelost kreeg, lukt Thomas binnen 5 minuten, simpele logica zonder laptop aan te sluiten! simpel een bolletjes vervangen, dank je wel, wij zijn al jaren mega blij met jullie !!!
2 July 2026
Henk-Jan Wielders
Deil
Het enige wat ik jammer vind dat als je een afspraak wilt maken je vaak 6 weken moet wachten om het in te vullen. Uiteraard begrijp ik het i.v.m. de drukte maar 6 weken vind ik ook wel lang!
26 June 2026
Wim van Heun
Tiel
Altijd vriendelijk en gastvrij. Carfix denkt altijd mee met de klant en probeert het beste voor de klant.
25 June 2026
Donald
Tiel
Dit was mijn 2de keer dat ik er ben geweest prettig personeel en goede uitleg van sander wat er moet gebeuren en een goede prijs zal niet mijn laatste keer zijn bedankt allemaal
25 June 2026
Coby
Elst
Ik had een afspraak voor apk van mijn camper gemaakt en afgesproken dat ik erop zou wachten, dit zijn ze helemaal nagekomen
22 June 2026
Dick
Dodewaard
Samen zoeken naar een oplossing voor een plotselinge reparatie
19 June 2026
Cees
je wordt goed geholpen
11 June 2026
Pieter
tiel
Goed advies en werkzaamheden in overleg prima uitgevoerd.
4 June 2026
Louise
Culemborg
Wat je ook hebt denken mee lossen het op en belangrijk met A producten
29 May 2026
Hans
Deest
Duidelijk in prijs, snel en deskundig geholpen
8 May 2026
Robert