Een erg prettig bedrijf met een gemoedelijke sfeer. Goed onderhoud tegen scherpe prijzen. Jeroen bedankt, en tot de volgende. Gr. Ron
Correct en betrouwbaar
Lampje op dashboard lichte soms op en advies volgens service boekje was om contact op te nemen met garage. Heb ik gedaan en kon meteen komen. Ze hebben het probleem dezelfde dag nog verholpen. Top service.
Wij zijn een beveiligingsbedrijf en zijn afhankelijk van onze dienstvoertuigen 24 uur per dag / 7 dagen per week. bij kleine of grote problemen worden wij snel geholpen, zodat de auto's weer in de avond en nacht ingezet kunnen worden. ook krijgen wij altijd een vervangende auto, zodat onze dienstverlening niet in gevaar komt.
Xx
PERFECT !!
Zeer vak bekwaam en altijd bereid om te helpen wanneer en waar dan ook.
Het is een gemoedelijke en klantvriendelijke werkplaats
Goede ervaringen met dit bedrijf klantvriendelijk
Goed en snel geholpen voor betaalbare prijs
Heerlijk wanneer ik even kan bellen voor een reparatie. De beschikbaarheid en de voorraad wordt gecontroleerd en hoppa!! 2 dagen later geholpen en weer veilig de weg op met een verse set banden.
Wordt snel geholpen, goede service
Afspraak welke gemaakt zijn van worden prima nagekomen
Zoals in de vorige vraag. Ik werd gelijk goed geholpen en niet lang hoeven wachten.
Ivm defecte accu gebeld, kon na 2 uur al terecht voor vervanging! Gelijk ingeregeld en we konden weer door. Jeroen & collega's bedankt voor de snelle service!
Ik ben reeds 20 jaar klant.
Mensen met plezier in het werk
Garage waar je je klant voelt.
Deskundig goede uurprijs
Goede en duidelijke communicatie. Doen wat er afgesproken is.
Fijne persoonlijke garage.
Vriendelijk en behulpzaam
Ik kwam hier met mijn auto, die ik pas in bezit had. Hij wilde niet altijd direct starten. Ik werd hier vriendelijk ontvangen. Er werd direct een onderzoek ingesteld hoe dit kon. Van Alphen Carprof te Wagenberg, zijn echte professionals!
Sinds kort klant van CarProf van Alphen. En zeer tevreden! Goed geholpen, duidelijke afspraken en snelle service.
Thijssenweg 24 a
4927 PC Hoog zwaluwe
Op basis van heldere offertes, goede service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie legt CarProf zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al haar klanten. • De garage voor alle merken • 48 maanden internationale garantie op reparaties en arbeidsloon • Onderhoud volgens de fabrieksrichtlijnen