Goede en snelle service
de auto ws gewassen toen ik hem ophaalde top
Snelle service
Vriendelijk geholpen. Uitstekende service.
Geeft goede informatie over het onderhoud en de wat er moet gebeuren. Goede prijsopgaven en denkt mee met de klant.
Auto gebracht voor een beurt. Kreeg leenauto en de beurt was correct uitgevoerd. Auto keurig gewassen. Je kon merken dat er aan gewerkt was. Ben goed tevreden over jullie
Uitstekende garage met personeel met kennis van zaken.
Goede service, klantvriendelijk geholpen!
Altijd blij met de service
Goede service en kwaliteit. Goede kennis van zaken
Men is vriendelijk, er wordt alleen gedaan wat nodig is tegen een goede prijs. En je auto gaat door de wasstraat een pluspunt.
Er wordt meegedacht in oplossingen. Vooraf duidelijke en onderbouwde kostenopgave.
Afspraak wordt nagekomen.
Altijd paraat om te helpen bij pech , ook als je onderweg staat. Service in garage is ook top. Vriendelijke mensen .
Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen, dit zie je niet vaak meer.
laat hier al een tijdje mijn ford bedrijfswagen onderhouden en keuren.... altijd naar tevredenheid, geen rare hoge rekeningen of verrassingen, altijd duidelijk en in overleg.... een goed bedrijf
Veel aandacht voor de klant.
Goede afspraak nagekomen, goede uitleg over werkzaamheden!
Service altijd netjes en je word op nette manier behandeld en serieus genomen.
Ben al jaren klant en dat zal ook zo blijven. Open en eerlijk.
Snel en vriendelijk volgens afspraak
Mijn mankement vakkundig en snel opgelost
Je wordt altijd op een heel professionele en vriendelijke manier geholpen. Mocht het eens anders uitpakken dan gepland, word je netjes gebeld hierover voor overleg. Top service !
Goed en vlot geholpen
Goede service, zeer vriendelijk personeel