Goed advies, en bij hogere kosten op tijd ingelicht
Snelle service inplannen heel flexibel
Dat ene zinnetje zegt al genoeg !
prima service door vakmensen, vriendelijke mensen aan de balie
Goede communicatie en auto staat schoon gewassen weer start klaar!
Niks op aan te merken.
Ik hoop ze niet zo vaak nodig te hebben, maar die keren dat ik ze wel nodig had ben ik prima geholpen.
zeer goede advisering wat wel wat niet
Zeer tevreden. Goede afspraak! En ook goede service en ook vriendelijk en behulpzaam!
Makkelijk een afspraak te maken. Tot nu toe geen klachten.
geen op- of aanmerkingen
Denken goed met je mee in oplossingen as dat nodig is.
Ze denken met je mee
Mijn auto deed het niet zoals hij hoorde te doen en met 1 belletje kon ik de volgende dag al terecht en aan het einde van de dag had ik me auto weer terug en hij deed het weer goed.
Garagebedrijf met nog persoonlijke benadering. Werkzaamheden worden goed en deskundig uitgevoerd. Keurig vooraf informatie en advies over geconstateerde zaken, keuze over uit te voeren werk en een eerlijke prijs.
Mijn al wat oudere auto voor een eenvoudige APK en wat onderhoud gebracht. Voor de APK bleek reparatie aan de voorwielophanging noodzakelijk; vanwege de leeftijd (vastgeroest) erg veel werk. Daar werd ik vooraf netjes over gebeld, de werkzaamheden zijn duidelijk besproken. Ook tijdens het werk diverse keren door het bedrijf op de hoogte gehouden van de voortgang. Auto stuurt weer als vanouds nu, heerlijk. Was ook nog gewassen bij wijze van service. Gratis leenfiets ook prima trouwens, geen oud barrel maar een moderne, nette fiets.
Vriendelijk en deskundig
Afspraak voor een apk gemaakt. Super snel geholpen. Vriendelijk te woord gestaan en de auto nog netjes gewassen meegekregen. Top!
Tot nu toe hele fijne ervaring. Netjes geholpen en oprecht. Goede service.
Altijd een uitstekende en klantgerichte service. Enorm tevreden!
Vakkundig, snel en heel klantvriendelijk
Bij Kessel word je altijd snel en vakkundig geholpen.
Meteen aan de beurt na afspraak. Vakkundig geholpen en een keurig advies.
Goede en snelle service