goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede ervaring met de service

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kwam om een busje te huren en heb uiteindelijk ook mijn auto een onderhoudsbeurt laten geven terwijl ik met de bus weg was.\r\nIk kreeg netjes een belletje toen mijn auto klaar was en toen ik de auto’s ging omwisselen kreeg ik een schonere auto terug dan dat ik gebracht had. Helemaal top! Het zijn de kleine dingen die het doen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kwam hier al voor onderhoud aan de vorige auto, omdat de vakgarage een hele slechte service gaf.\r\nHet is een familie bedrijf met het hart op de juiste plaats. Zijn eerlijk en transparant. Geven op voorhand al een kosten indicatie en mocht het onverhoopt toch duurder zijn, bellen ze zodat je zelf de keuze kunt maken om de reparatie te laten uitvoeren
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een zeer open hulpvaardig en kundig team!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb al meerdere goede ervaringen met dit bedrijf. Ze denken mee en werken vakkundig en snel. Erg fijn!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend wordt goed en gelijk geholpen tussen door als ik iets vraag of iets aan mijn auto heb.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer fijn bedrijf waarbij al ik jaren lang klant ben. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid staan, naast service en deskundigheid, zeer hoog hoog aangeschreven. Hier ben je geen nummer maar klant. Bij evt. kosten wordt er altijd netjes gebeld zodat je niet voor verassingen staat.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Meedenkend en behulpzaam en buitengewoon vriendelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima, service is top.klant vriendelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd goed. Deskundige en vriendelijke medewerkers die nog een stapje harder lopen voor hun klanten!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onze eerste kennismaking met garage Kessel is goed bevallen. In principe wordt alleen dát gedaan wat je hebt afgesproken, als er eventueel meer moet gebeuren wordt je gebeld om dat te melden. Na overleg geef je zelf aan wat je daar mee wil doen. Niet ongevraagd een veel hogere rekening presenteren, dat hebben wij wel eens anders meegemaakt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden. Goede service ontvangen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kom bij dit bedrijf sinds de aanschaf van mijn Ford Ka in\r\n2012. Bij het door spreken van de beurt houden zij rekening met het feit dat ik weinig km./p.j. maak waardoor \r\nenerzijds het ene onderhoud later kan en anderzijds op grond van leeftijd iets eerder nodig is dan volgens schema.\r\nOok waarschuwden zij mij vorig jaar dat de volgende beurt\r\nhoger uit zou vallen vanwege het vervangen van de \r\ndistributieriem in 2017. Alle lof !

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik wordt altijd goed op de hoogte gehouden over de nodige reparaties en de kosten hiervan. Vriendelijk en vakkundig personeel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer service gericht EN technisch ter zake deskundige garage.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De ontvangst is vriendelijk, de behandeling aandachtig en deskundig.\r\nEr was zonder moeite een andere auto voor mij beschikbaar, die ik kon gebruiken op de dag van de onderhoudsbeurt aan mijn eigen auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vriendelijk en prima servise

Havendijk 13

4731 TA Oudenbosch