Ik had telefonisch vooraf duidelijke afspraken gemaakt voor mijn bandenwissel omdat ik mijn auto s'middags nodig had. Bij het brengen van de wagen dit nog een nog een keer herhaald. Om 12.45 uur zelf gebeld: auto niet gereed. Ik moest begrip hebben dat er nog meer klanten zijn die ook geholpen willen worden. Dat begrip heb ik wel maar als een service uitloopt verwacht ik een telefoontje. Auto zou vervolgens om 13.45 uur gereed zijn. Toen nog 20 minuten moeten wachten... Excuses van de baliemedewerkster zijn gemaakt en aanvaard. Ik hoop dat het de volgeden keer wel goed verloopt.
Ales verliep goed. Geen ankel wanvertoning.
De ingang was wat lastig te vinden, maar dat vergeet ik nu niet meer. Verder prima bevallen.
alles conform de afspraken en planning
Goede service na constateren van mankement aan auto. Reparatie en behandeling aan balie prima. Wel lange wachttijd voor reparatie kon worden ingepland.
Goed bedrijf en sympathieke verkoper stephan in culumborg
Zeer Goede Service ,de dynamo van mijn Polo was defect en is hier correct vervangen Duidelijke Prijsopgave vooraf en vriendelijk en vakkundig geholpen
Een goed garage met duidelijke afspraken en vriendelijke personeel!
Rijd je 167 km om voor de jaarlijkse apk te komen plus een reparatie voor het zijdeur slot van de ford transit Hebben ze geen tijd om dat te repareren 7 weken van tevoren een afspraak gemaakt om de camperbus smorgens om 8 uur te brengen,,, was ook gemeld om de apk uit te stellen om dat er een monteur was uitgevallen ....vakantie en verlof extra,,,,,ik vraag mij af hoeveel mensen na mij op die dag hadden afgesproken En weer opnieuw afspreken en 2x167km te rijden Garage is heel goed maar dit vind ik niet leuk
goed en snel!
Netjes geholpen goede servies
meegedacht en snel opgelost
Ik breng mijn auto hier al jaren met goed vertrouwen. Waarom? Omdat er altijd vooraf gebeld wordt over de meer kosten. En is er altijd overleg wat nu nodig is en wat nog even kan wachten. Prijs kwaliteit is goed. En zeer goed contact met de medewerkers die je bij naam kennen.
De moeder die niet rijdt en de zoon (student) die in haar auto rijdt dachten dat een APK genoeg was voor een auto. Bij CarProf leerden zij dat er ook nog zoiets als een Grote Onderhoudsbeurt bestaat. En die heeft CarProf goed uitgevoerd. Dus hebben de moeder en de zoon nog wat over auto's geleerd en is de kleine Citigo ook in de toekomst verzekerd van de juiste zorg bij CarProf.
Had een noodgeval, een lekke band en een klas vol studenten die op mij zat te wachten. Ik kreeg snel een huurauto mee, waarvan de ramen netjes en snel ijsvrij werden gemaakt terwijl ik met mijn opdrachtgever belde. Binnen een kwartier was ik op weg en de volgende dag was mijn eigen auto gerepareerd. Klasse!
Ik ben gelijk geholpen
Echt een goed bedrijf zeer goed en vriendelijk geholpen
Bij twee keer gevraagd of alles gedaan was waarop mij werd verteld dat ik weer terug moest komen voor iets kleins. Ik heb hier geen tijd voor. Daarnaast word er niet echt meegedacht over bijvoorbeeld tweedehands onderdelen. Ik ben inmiddels overgestapt naar een andere garage.
Heb mijn auto gebracht voor APK. De riemblokken bleken bijna aan vervanging toe. Kom gelijk nieuwe remblokken op laten zetten. Alles in één keer, was daar erg blij mij.
Ik had van te voren gevraagd, hoe lang het zou duren, half uur was het antwoord. Ik had ook aangegeven dat ik daarna nog een afspraak had. Bleek het ruim 5 kwartier te duren, moest ik zelf nog vragen of ik de auto mee kon krijgen, omdat ik een training moest geven, er 10 mensen op mij zaten te wachten en ik anders niet op tijd zou zijn. Moest ik de volgende dag terug komen, omdat er nog iets afgemaakt/uitgelezen moest worden. Dat is allemaal goed geregeld en goed gekomen, maar het was een zeer onprettige ervaring….
Een super fijne auto garage met een top service
n.v.t
Gebeld ivm storing motormanagement Jeep Renegade. Dezelfde dag nog terecht, ondanks flinke drukte zo voor de feestdagen mocht ik auto neerzetten, binnen enkele uren werd ik al gebeld met goede toelichting. Heel klantvriendelijk en servicegericht. Ik ga hier zeker terugkomen!
Super snel geholpen, met oog voor mijn wensen en vooraf duidelijke prijsopgave en goede toelichting. Bij mijn oude garage altijd verrassingen, nu geen verassingen en alles als besproken. Echte aanrader, ga er volgende keer weer heen.