• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

• Service N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het autobedrijf is in een woord geweldig. Komen gemaakte afspraken goed na. De afd. verkoop met name dhr Jarda Leeflang is perfect, duidelijk, klantgericht, zeer vriendelijk en straalt vertrouwen uit. Duidelijke uitleg op al mijn vragen, gewoon top.\r\nDat maken wij hier in het oosten van het land vaak anders mee. De klantvriendelijkheid straalt af van de medewerkers. Voor ons is dit bedrijf nu al een aanrader. Met betrekking tot garantie service kan ik (gelukkig) nog noets zeggen. We hebben onze Mercedes ook nog maar een paar dagen geleden opgehaald. Maar als deze zo is als alle andere positieve ervaringen met carprof Roeleveld hebben wij daar ook alle vertrouwen in. Voor een volgende auto komen wij graag weer van Enschede naar Carprof Roeleveld in Maarssen gereden. Top

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima! Zowel telefonisch als aan de balie, maar ook bij de werkplaats.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deskundig, flexibel en servicegericht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd heel vriendelijk

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Betrouwbaar Zorgvuldig Vriendelijk
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kom er al 10 jaar, steeds prima service en vriendelijke deskundig personee.l

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed ontvangen goede uitleg gehad\r\nAl snel eens over de prijs en inruil \r\nAflevering correct afgehandeld nog wat aanvulling gekregen zoals hesjes en extra ruitenwisservloeistof ijskrabber en parkeerkaart\r\nIs nog wel een probleempje in mail verstuurd wacht nog op antwoord

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring met achttien jaar onderhoud aan mijn Ford.\r\ngoede adviezen door vakkundig personeel en betrouwbare facturering.\r\nEen prima garage.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prettige zaak met vakkundig en vriendelijk personeel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed ontvangen van bij Roeleveld. Uitstekend en deskundig geholpen met de zoektocht en keuze voor een occassion. Verkoper denkt mee, is transparant en neemt vooral de tijd om mee te denken naar goede oplossing.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Muntstad Maarssen is qua klNtvriendelijkheid een top bedrijf ! Wat een verschil met muntstad de Meern.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf bandenwissel gehad. Velgen niet schoon vóór montage. Kan dat worden meegenomen in de toekomst? Het is toch een uitgave van EUR 60,- per half jaar

Kometenweg 5

3606BD Roeleveld

Over CarProf Roeleveld Maarssen

Autobedrijf Roeleveld is een familiebedrijf sinds 1931, gespecialiseerd in onderhoud, reparatie, verkoop en verhuur. Van personenauto’s en bedrijfswagens tot campers en elektrische auto's, wij bieden betrouwbare service met persoonlijke aandacht.

Over Carprof