Efficiënt

Klantvriendelijk

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Zeer tevreden over extra service

Ik kreeg mijn auto glimmend en wel weer thuisbezorgd na de onderhoudsbeurt en APK-keuring. Complimenten voor de mannen, die mijn auto kwamen halen en terugbrengen (omdat ik onverwachts geen vervoer had). De hygiënemaatregelen i.v.m. het corona virus werden tot in de puntjes uitgevoerd. Nogmaals dank!

Prima geholpen.

Vriendelijke medewerkers.

duidelijke communicatie, deskundig personeel

Makkelijk om een afspraak te maken, goede service, vriendelijk en deskundig personeel

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Vlot en prima geholpen

Na een wat stroeve start m.b.t. elektronische communicatie zijn wij daarna uitstekend te woord gestaan en servicegericht geholpen door medewerker Tim Groenman van Roeleveld Maarssen.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Prettige en snelle behandeling.

Vooraf goede informatie, goede service, zeer klantvriendelijk.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Een zeer prettige ervaring bij de onderhandeling en aanschaf vd auto!

Ondanks de minder prettige ervaring bij de aflevering vd auto blijf ik toch bij die 5 sterren. Omdat het uiteindelijk goed was afgehandeld mbt de 2 defecte autosleutels. Ik kon 2 nieuwe sleutels bij de Mini dealer afhalen op kosten van Roeleveld Maarssen! Ik wil nogmaals benadrukken dat ik bij de aanschaf en onderhandeling een zeer prettige ervaring had opgedaan. Ik wil dhr Roeleveld bij deze hartelijk bedanken!

Top behandeling erg vriendelijk

Hebben voor het eerst daar een auto gekocht en werden goed en vriendelijk o ontvangen. Ze namen alle tijd voor je en legde alles goed uit. Dus kort gezegt een Top autobedrïjf

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Mooie groter nette garage. Bij een proefrit kreeg ik zelfs nog uitleg over alle knopjes en functies. Ook mochten we ruim de tijd nemen om een proefrit te maken. Beide hadden wij bij andere garages nog niet eerder zo klantvriendelijk meegemaakt! Mijn auto was eerder klaar dan afgesproken wat ook erg fijn was. Rij nu al een paar dagen met heel veel plezier. Vriendelijke oprechte verkopers, zeker aan te raden!

Goed geholpen

Na pech, brandend controlelampje, snel geholpen en goed advies gekregen.

• Reden bezoek Andere reden

ik had een probleem en ze hebben mijn direct geholpen bedankt

perfect geholpen

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Denken met je mee en doen er alles aan om je geboekte vakantie door te laten top!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Uitstekende uitleg van de monteur

Het duurde even, maar ik kreeg een goed beeld geschetst van de uit te voeren werkzaamheden en reparatie

• Kwaliteit N.v.t.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Mijn auto en ik zijn goed geholpen

Niets op aan te merken

Goede en snelle service

Ik heb daar mijn ford focus gekocht en de verkoper heeft mij goed en snel geholpen. Alles wat afgesproken was is nagekomen.

prefect geholpen

zeer nette en correcte mensen heb afgelopen vrijdag n mooie mercedes benz gekocht en heb n goede deal kunnen sluiten

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Alles keurig en netjes verzorgd

Net zo goed als de professionele merk dealers.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Prima ervaring

Geweldig geholpen door Tim Groenman. Alle medewerkers zijn erg vriendelijk en denken mee. Mankementen zijn direct opgelost een prima service. Ik kan iedereen deze garage aanbevelen. Mocht ik ooit een auto nodig hebben ga ik zeker terug.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Goed vertrouwen in de garage

Prima service.

Gewoon prima. Service zonder nonsens

Ik kan het heel simpel uitleggen: Ik ben al meer dan 30 jaar klant en ben nog niets tegen gekomen waardoor mijn vertrouwen ook maar een klein deukje heeft opgelopen

Uitstekend geholpen

Ik ben uitstekend geholpen door de garage Roeleveld. Ze hebben alle punten die we besproken hebben voor de aankoop van de gebruikte auto opgepakt. De verkoper was vriendelijk en ter zake kundig.

Topper

Zeer prettige ervaring, netjes geholpen. Verkoper neemt rustig en uitgebreid de tijd voor je. Kreeg nog een nieuwe set voorbanden en slotbouten.

Een uittekende garage.

Een prima garage met uitstekende service en zeer prettig klantvriendelijk en bovendien kundig personeel. Makkelijk toegankelijk. Je kunt altijd met een vraag komen, niets is teveel. Ik zou geen andere garage willen!

bekwaam geholpen

Er wordt niets opgedrongen, de verkoper de heer J. Leeflang nam alle tijd om ons van dienst te zijn. Ook de aflevering verliep adequaat door het voorwerk van bovenvermelde medewerker.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Zeer correct in afspraak, colant en aardig ,met een deskundige Voorlichting,met alle in, en out's wat betreft de auto. Nog wel bedankt Jarda

• Service N.v.t.

Kometenweg 5

3606BD Roeleveld

Over CarProf Roeleveld Maarssen

Autobedrijf Roeleveld is een familiebedrijf sinds 1931, gespecialiseerd in onderhoud, reparatie, verkoop en verhuur. Van personenauto’s en bedrijfswagens tot campers en elektrische auto's, wij bieden betrouwbare service met persoonlijke aandacht.

Over Carprof