Super snel geregeld.

Apk keuring, alles netjes in overleg en snel geregeld.

Snel geregeld !

ik heb 'n dag 'n bakwagen gehuurd, snel en goed geregeld allemaal. De klep van de wagen kwam wel iets vd grond als je er niet op stond, verder verhuizing goed verlopen

• Deskundigheid N.v.t.
  • Reden bezoek Andere reden

Snelle en deskundige hulp.

Problemen met starten.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Reden bezoek Andere reden

Vriendelijk en altijd overleg voor er onderhoud wordt gedaan.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Heldere communicatie en voeren het werk vakkundig uit.

Bij aanvang word je netjes ontvangen, vragen worden zorgvuldig beantwoord. Bij meer werk dan vooraf verwacht word je op de hoogte gebracht en kun je zelf kiezen welke actie zij kunnen ondernemen. Er wordt aandacht aan je besteedt en de auto is naar wens afgeleverd.

Super geholpen.

Super met het advies over de auto's.

prima service

Naast de goede service een goede uitleg omtrent het onderhoud van de auto.

Eenzeer prettige ervaring.

Na een prettig ontvangst zijn wij op zeer professionele geholpen.

Goed, niet opdringerig. Verstaat zijn vak. Komt zijn afspraken na

Betrouwbare no nonsense autozaak

Je kan op je gemak de auto's bekijken, niemand die achter je aanloopt. Alle vragen worden beantwoord. Niets is teveel gevraagd. Heel vriendelijk personeel en zo gewoon. Afhandeling van koop gaat zoals afgesproken.

Vakbekwaam & vriendelijk

Uitstekend geholpen met de aanschaf van mijn auto. Heldere en vriendelijke communicatie. Zeer klantvriendelijk en denken graag met je mee. Auto is keurig afgeleverd zoals beloofd! Ik ben er ontzettend blij mee!

vriendelijk

• Reden bezoek Andere reden

Mocht er een probleem zijn met de auto nou dan wordt het opgelost

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Komen tot nu toe na ,wat ze afspreken .

Wat beloofd wordt ,wordt gedaan. Er wordt ook met de klant mee gedacht in één woord SUPER !

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Vertrouwd gevoel en aandacht voor de klant

Afspraak gemaakt om een proefrit te maken met een Audi A5 , maar bij binnen komst viel mijn oog op een zwarte BMW 5 serie . Iets jonger en iets duurder maar best scherp geprijsd , BMW stond blinkend in de showroom maar de deuren werden geopend voor een lange proefrit . Bij terug komst koffietje en prettig onderhandelings gesprekje .kwamen er snel uit , ivm met onze vakantie en de drukte in hun werkplaats toch nog tijd vrij gemaakt om de BMW tip top af te leveren . Wat ons heeft doen besluiten om de BMW te kopen bij Roeleveld , uiteraard het financiële plaatje maar bovenal het prettige gevoel wat wij hadden bij het bedrijf in zijn algemeenheid en het gevoel te hebben dat als er wat mankeert aan de auto dit prima opgelost zal worden toch een stukje vertrouwen en rust . Aanrader dus , Jarda ga zo door

Uitstekend, goeie service

Het was een prettige ervaring. Het enige wat er misging was, dat het bedrijf achteraf lastig de opgeschreven kilometers konden terugvinden.

• Reden bezoek Andere reden

Geweldige service en uitvoering volgens afspraak en duidelijke offerte

Goede service en duidelijkheid bij een nogal gecompliceerd mankement aan de auto. Ondanks drukte toch een super oplossing gevonden om mijn auto toch spoedig te repareren

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Correcte service

Ervaringen van de klant aangaande het voertuig worden besproken en serieus genomen. Belangrijk is dat er van tevoren een lijst van uit te voeren werkzaamheden is met daarbij een kosten plaatje. Ook prettig dat eventuele aandachtspunten die opgemerkt worden tijdens de service beurt direct met de klant worden besproken , met de eventuele kosten die daarmee verbonden zijn.

Zoals altijd goede service

Goed overleg over vervanging en reparatie . Vriendelijk personeel.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

De geleverde auto voldoet aan al mijn wensen

De onlangs gekochte auto werd zeer netjes afgeleverd de verkoper heeft ons goede uitleg gegeven en er voor gezorgd dat de auto tip top afgeleverd werd ,auto voorzien van twee nieuwe banden nieuwe APK dit bedrijf is een aanrader!

Wij zijn super geholpen

Mooi bedrijf. Vakmensen over de auto Netjes afgehandeld. Meegedacht met de financiering.

Duidelijk en goed!!

Beide heren...dhr. J. Leeflang en dhr. K. Bosman.......kundig, klantvriendelijk en correct!! Houden zo!!

Top service!

Na het kopen van mijn auto bij Roeleveld heb ik mij altijd super goed geholpen gevoeld, ze staan echt altijd voor je klaar!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Wederom zeer prettig en vakkundig geholpen!

Reparatie aan stoel snel geregeld.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Kometenweg 5

3606BD Roeleveld

Over CarProf Roeleveld Maarssen

Autobedrijf Roeleveld is een familiebedrijf sinds 1931, gespecialiseerd in onderhoud, reparatie, verkoop en verhuur. Van personenauto’s en bedrijfswagens tot campers en elektrische auto's, wij bieden betrouwbare service met persoonlijke aandacht.

Over Carprof