Er is twee keer gezocht naar de olielekkage dat kon op zeer korte termijn en de afspraak voor de reparatie werd ook snel geregeld. En de auto keurig gewassen weer opgehaald Top
Auto prima gekeurd en onderhoud en gewassen uitgeleverd
Afspraak ivm een band die langzaam leegloopt. Veel moeite gedaan, maar helaas het lek niet kunnen vinden. Wel aangegeven om meteen langs te komen mocht er op het dashboard weer een melding verschijnen.
rib uit mijn lijf :) maar een uitstekend bedrijf
Mijn ervaringen gedurende de afgelopen 30 jaar staan hierboven.
Een garage die we bij een volgende auto weer zullen bezoeken.
Netjes te woord gestaan en naar tevredenheid geholpen en zaken afgewikkeld.
Goed geholpen
Snelle service
Auto voor Apk gebracht. Goedgekeurd. Daarbij kreeg ik wel wat aandachtspunten te horen met de daarbij behorende kosten. Keurig geregeld en kom zeker terug voor de vervolg werkzaamheden. Bedankt voor de goede en fijne service.
had afspraak gemaakt en keurig op tijd geholpen en advies gekregen omtrent de winterbanden.
Goeie ervaring . Heel vriendelijk . Duidelijke uitleg en afspraken.
Autobedrijf Roeleveld Maarssen vind ik al vanaf de buitenkant gezien al opvallen. Bij binnenkomst oogt alles ruimtelijk en mooi. Ik ben aardig en zeker niet verkoop opdringend geholpen, was zeer plezierig met de verkoper zaken doen.
Zijn vriendelijk en service gericht.
Goed geholpen en aardige mensen
Een prettige ontvangst en aandacht en verzorging voor de client.
Het is heel fijn om je thuis en welkom te voelen in een garage. Er wordt goed de tijd voor je genomen voor zowel de auto als voor een gezellig gesprek. De begroeting is ook altijd even hartelijk. Wij zijn blije en zeer tevreden klanten!
We worden altijd goed geholpen en nog steeds. Altijd vriendelijk goed niks op aan te merken
Tweedehands Mini gekocht - goede informatie, faire prijs, alle afspraken nagekomen, professionele verkopers met tijd voor de klant: uitstekend!
Als Roeleveld zo blijft opereren blijf ik hun klant!
vlot en duidelijk geholpen. nagenoeg nieuwe auto meegekregen en goede service na sluitingstijd
Heel fijn geholpen. Bumper zag er niet meer uit(lak bladerde af). Opnieuw gespoten en de rest gepolijst, auto is weer als nieuw. Ook interieur weer helemaal netjes gemaakt. Ik ben heel tevreden! Bellen ook netjes om evt. Reparaties te overleggen en geven hiervoor ook gelijk prijsindicatie, heel fijn!
Altijd vriendelijk en behulpzaam. Uitstekende service!
Goed geholpen en alles word netjes afgehandeld
Fijne, nette garage. Vriendelijke en gastvrije medewerkers. De onderhandeling ging vlot en zonder teveel gedoe. Auto in redelijke tijd rijklaar gemaakt en meegekregen.
Kometenweg 5
3606BD Roeleveld
Autobedrijf Roeleveld is een familiebedrijf sinds 1931, gespecialiseerd in onderhoud, reparatie, verkoop en verhuur. Van personenauto’s en bedrijfswagens tot campers en elektrische auto's, wij bieden betrouwbare service met persoonlijke aandacht.