Mijn auto moest naar de garage voor een grote beurt! Super geholpen door de receptioniste. Aan het einde van de dag was de auto weer zo goed als nieuw! Keurig gewassen en schoon van binnen! Ik kan weer veilig en met een goed gevoel de weg op.
Voor de tweede keer binnen enkele dagen was de accu leeg. Binnen 10 minuten na het tel. contact was er assistentie ter plaatse om te starten, en daarna direkt naar de garage voor een nieuwe accu, welke binnen een uur was geinstalleerd. Service zoals service moet zijn !
Ik ben blij met de service en aandacht die Roeleveld mij biedt. Er werd meegedacht over de vraag hoe ik mobiel bleef tijdens de servicebeurt: een leenauto stond voor mij klaar. Persoonlijk en professioneel contact is de standaard hier. Dat voelde ik bij aankoop en bij de servicebeurt van mijn auto.
De service in het bedrijf (ontvangst/te woord staan etc.) is vriendelijk en klantgericht. De jaarlijkse APK incl. grote beurt wordt altijd netjes uitgevoerd en hierover wordt meerdere malen telefonisch over gecommuniceerd. Hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan, maar kan natuurlijk altijd goedkoper ;) Maar kwaliteit moet betaald worden.
snel een afspraak kunnen maken en goede service
In december 2020 viel ons oog op een zeer mooie volvo v40 t5. Zeer moeilijk te vinden in Nederland. De heer Leeflang had de auto voor ons ruim een maand gereserveerd zonder enige aanbetaling!! Auto stond na een maand volledig gepoetst, gekeurd met een volledige onderhoudsbeurt op ons te wachten en met een fles wijn kado. Duidelijke en eerlijke afspraken. Dit zijn mensen met vertrouwen en wij weten nu al dat onze volgende auto ook hier gekocht gaat worden.
Na 35 jaar Alfa Romeo moesten we overstappen op een ander merk met hoge instap (Stelvio beetje te duur). Keuze viel op Fiat 500X. Heeft dezelfde motor als de Giulietta (iets geknepen), dus toch nog een Alfa-raakvlak. Goed en eerlijk gesprek gehad met Jarda Leeflang, verkoper met Lancia-verleden. Krijg je al snel een goed autogesprek. Onderhandelen ging vrij vlot; no-nonse, geen moeilijk gedoe. Prettige ontvangst, na proefrit alle tijd genomen voor onderhandelen en dergelijke.
Ik word gewoon blij als ik de zaak weer uitloop en in mijn auto stap! Topservice en prima verhouding tussen kwaliteit en prijs! Voor mij geen andere garage!
Laatste bezoek receptioniste aardig en capabel. Prettig in omgang, en duidelijk
Netjes geholpen en in mijn ogen een eerlijk bedrijf
Offerte via de site opgevraagd maar deze kon ik niet herkennen in de uiteindelijke rekening. Veel prijsverschillen en ander onderhoud en vervanging van onderdelen wel of niet dieniet overeen kwamen. Veel discussie over gehad. Uiteindelijk wel geaccepteerd na nodige uitleg maar sterkte mij niet in het vertrouwen. Alles blijft ondoorzichtig... de prijzen van de offerte van Carprof komt niet overeen met wat de garage hanteert. Het is dat ik al jaren bij deze garage kom en ze enigszins vertrouw maar anders was het direct de laatste keer.
goede ontvangst, aardig personeel. vriendelijke verkoper. niet stijf in pak, wat de drempel laag houd qua communicatie
zeer vriendelijk , een persoonlijk contact , dus GEEN nummer!!! zeker om aan te bevelen!!! Mijn mail adres is niet goed, krijg het ook niet gewijzigd, moet zijn : com en geen con!!
Prima zoals altijd.
Prima en duidelijke service
Ik ben wederom goed geholpen bij Roeleveld Maarssen. Ze werken servicegericht en dat merk je meteen. Deze garage is zeker aan te bevelen!
Alles was prima
Ben tevreden van goede service en goede afspraak van offerte.
Ik ben al vele jaren klant en heb nog geen negatieve ervaringen mee gemaakt.
Ben goed en kundig geholpen
Hoezo is dit een verplicht veld ??? Als u positieve reakties wilt blijven ontvangen, dan moet u stoppen met dit soort verplichtingen.........
Roeleveld helpt je op een prettige manier en komt z'n afspraken na.
Uitstekend geholpen .
Kometenweg 5
3606BD Roeleveld
Autobedrijf Roeleveld is een familiebedrijf sinds 1931, gespecialiseerd in onderhoud, reparatie, verkoop en verhuur. Van personenauto’s en bedrijfswagens tot campers en elektrische auto's, wij bieden betrouwbare service met persoonlijke aandacht.