Super!

Mijn auto moest naar de garage voor een grote beurt! Super geholpen door de receptioniste. Aan het einde van de dag was de auto weer zo goed als nieuw! Keurig gewassen en schoon van binnen! Ik kan weer veilig en met een goed gevoel de weg op.

Uitstekende service

Voor de tweede keer binnen enkele dagen was de accu leeg. Binnen 10 minuten na het tel. contact was er assistentie ter plaatse om te starten, en daarna direkt naar de garage voor een nieuwe accu, welke binnen een uur was geinstalleerd. Service zoals service moet zijn !

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Bij CarProf Roeleveld Maarssen weet ik dat er precies gebeurt wat er moet gebeuren.

Ik ben blij met de service en aandacht die Roeleveld mij biedt. Er werd meegedacht over de vraag hoe ik mobiel bleef tijdens de servicebeurt: een leenauto stond voor mij klaar. Persoonlijk en professioneel contact is de standaard hier. Dat voelde ik bij aankoop en bij de servicebeurt van mijn auto.

Goede service & goede communicatie

De service in het bedrijf (ontvangst/te woord staan etc.) is vriendelijk en klantgericht. De jaarlijkse APK incl. grote beurt wordt altijd netjes uitgevoerd en hierover wordt meerdere malen telefonisch over gecommuniceerd. Hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan, maar kan natuurlijk altijd goedkoper ;) Maar kwaliteit moet betaald worden.

zeer goed

snel een afspraak kunnen maken en goede service

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Beste service en zeer goed geregeld

In december 2020 viel ons oog op een zeer mooie volvo v40 t5. Zeer moeilijk te vinden in Nederland. De heer Leeflang had de auto voor ons ruim een maand gereserveerd zonder enige aanbetaling!! Auto stond na een maand volledig gepoetst, gekeurd met een volledige onderhoudsbeurt op ons te wachten en met een fles wijn kado. Duidelijke en eerlijke afspraken. Dit zijn mensen met vertrouwen en wij weten nu al dat onze volgende auto ook hier gekocht gaat worden.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Goed gesprek, ging echt over auto's

Na 35 jaar Alfa Romeo moesten we overstappen op een ander merk met hoge instap (Stelvio beetje te duur). Keuze viel op Fiat 500X. Heeft dezelfde motor als de Giulietta (iets geknepen), dus toch nog een Alfa-raakvlak. Goed en eerlijk gesprek gehad met Jarda Leeflang, verkoper met Lancia-verleden. Krijg je al snel een goed autogesprek. Onderhandelen ging vrij vlot; no-nonse, geen moeilijk gedoe. Prettige ontvangst, na proefrit alle tijd genomen voor onderhandelen en dergelijke.

• Service N.v.t.

Geweldig bedrijf!

Ik word gewoon blij als ik de zaak weer uitloop en in mijn auto stap! Topservice en prima verhouding tussen kwaliteit en prijs! Voor mij geen andere garage!

Na 20 jaar klant nog steeds tevreden

Laatste bezoek receptioniste aardig en capabel. Prettig in omgang, en duidelijk

• Kwaliteit N.v.t.

Positive

Netjes geholpen en in mijn ogen een eerlijk bedrijf

Prijsopgave cq offerte ondoorzichtig

Offerte via de site opgevraagd maar deze kon ik niet herkennen in de uiteindelijke rekening. Veel prijsverschillen en ander onderhoud en vervanging van onderdelen wel of niet dieniet overeen kwamen. Veel discussie over gehad. Uiteindelijk wel geaccepteerd na nodige uitleg maar sterkte mij niet in het vertrouwen. Alles blijft ondoorzichtig... de prijzen van de offerte van Carprof komt niet overeen met wat de garage hanteert. Het is dat ik al jaren bij deze garage kom en ze enigszins vertrouw maar anders was het direct de laatste keer.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

goede ontvangst, aardig personeel. vriendelijke verkoper. niet stijf in pak, wat de drempel laag houd qua communicatie

Zeer goed,

• Deskundigheid N.v.t.
  • Reden bezoek Andere reden

zeer vriendelijk

zeer vriendelijk , een persoonlijk contact , dus GEEN nummer!!! zeker om aan te bevelen!!! Mijn mail adres is niet goed, krijg het ook niet gewijzigd, moet zijn : com en geen con!!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Volgens afspraak goed geholpen.

Prima zoals altijd.

Goed geholpen

Prima en duidelijke service

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Ik ben wederom goed geholpen bij Roeleveld Maarssen. Ze werken servicegericht en dat merk je meteen. Deze garage is zeker aan te bevelen!

Alles was prima

Prima garage

Ben tevreden van goede service en goede afspraak van offerte.

Heel positief

Ik ben al vele jaren klant en heb nog geen negatieve ervaringen mee gemaakt.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Goed geholpen

Ben goed en kundig geholpen

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Prima bedrijf met prima mensen

Hoezo is dit een verplicht veld ??? Als u positieve reakties wilt blijven ontvangen, dan moet u stoppen met dit soort verplichtingen.........

• Reden bezoek Andere reden

Fijn, prettig als altijd!

Roeleveld helpt je op een prettige manier en komt z'n afspraken na.

Uitstekend en vlot geholpen

Uitstekend geholpen .

Kometenweg 5

3606BD Roeleveld

Over CarProf Roeleveld Maarssen

Autobedrijf Roeleveld is een familiebedrijf sinds 1931, gespecialiseerd in onderhoud, reparatie, verkoop en verhuur. Van personenauto’s en bedrijfswagens tot campers en elektrische auto's, wij bieden betrouwbare service met persoonlijke aandacht.

Over Carprof