Perfect, hier ben je in goede handen!

Vriendelijk personeel, goede communicatie over de kosten zowel vooraf en tussentijds. Betrouwbaar advies van de monteurs en allea in overleg.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Overzichtelijk en bijzonder prettig.

Deskundig en duidelijk over de kosten.

Prima verzorgd.

Goed overleg qua extra kosten en goede service voor de onderhoudsbeurt.

snel geholpen tot

zeer goed

Snel en prettig

Ik kwam binnenlopen met een de vraag of Add Blue in mijn auto kon worden bijgevuld. De heren maakten meteen even ruimte voor me. 20 minuten later stond ik buiten. Snel en tegen een zeer redelijke prijs. Prima service!

Fijn bedrijf.

Klantvriendelijk en goede service

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

prima...vriendelijk personeel auto keurig gemaakt!

Mijn ervaring is goed, netjes behandeld door personeel erg vriendelijk! Auto ziet er weer keurig uit!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Ik had me goed voorbereid om weer een eigen auto te kopen na 37 jaar leaseauto te hebben gereden. Het merk en type stond al vast, alleen de motor nog niet. Uit het vooronderzoek was deze garage als één van de drie gekomen. Een telefoontje om even langs te mogen komen werd direct positief beantwoord ook al was het laat in de middag voordat we er konden zijn, De auto was netjes klaargezet de de verkoper stond ons netjes te woord. Geen poeha of wollige verhalen gewoon vertellen wat je aan kunt treffen met een auto met ervaring. Na een 'proefrit' op eigenterrein was de keus snel gemaakt, deze gaat het worden. Bij het ophalen van de auto bleek dat ze nog meer gedaan hadden als afgesproken, SERVICE noemen ze dat. Het was dan weer lang geleden dat ik zelf een auto kocht, het was een andere ervaring als dan je vaak hoort.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Het is misschien iets duurder dan de Vakgarage. (ook ervaring mee)

Fijne deskundige garage.

Kom er al vele jaren en altijd even vriendelijk geholpen. Nog nooit negatieve ervaring gehad.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Al ettelijke jaren (ik schat 30+) ben ik klant bij Roeleveld. Kan nooit anders dan mijn waardering uitspreken

Perfecte service!

Na een ijskoude periode had mijn fordje K er geen zin meer in. De garage gebeld en binnen een half uur werd de accu weer tot leven gewekt. Even langs de garage , nieuwe accu erin en rijden maar weer. Dank voor deze snelle service!!

Uitstekende service

Prettig geholpen, prima huurauto

• Reden bezoek Andere reden

Een net en vriendelijk bedrijf!

Gemaakte afspraken worden netjes nagekomen, Auto word gewassen en gestofzuigd. Huurauto vind ik wel wat aan de dure kant en ik hoop dat dit bijgesteld word als de auto langer moeten blijven! Je word daar vriendelijk ontvangen en de auto word keurig gerepareerd.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Goede en vlotte service met haal en brengen van auto op huis adres. Top.

prettig, ontspannen

onze vraag is serieus genomen, de verkoper heeft zich verdiept in onze situatie en geholpen om een goede beslissing te nemen, chapeau

• Service N.v.t.

Alles netjes geregeld.

Een nieuwe auto gekocht. Deskundige verkoper en de auto was zeer netjes gepoetst toen ik hem op kon halen. Gewoon alles goed voor elkaar.

Klantvriendelijk

Direct geholpen op een vriendelijke manier.

uitstekend

Eerste telefonisch contact terwijl ik geen klant ben was heel goed. Hulpvaardig en kon direct langkomen. Snel opgelost omdat onderdeel een paar honderd meter verder kon worden opgehaald. Bandenspanning verhoogd en advies gegeven hoe te resetten en advies over 4 nieuwe all season banden. Wordt daarom graag klant

Hele goede service

Goeie service en een goed prijskwaliteit

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Occassion gekocht. Prettig en eerlijk contact. Aan de auto moesten nog een paar zaken worden gefixt, werden netjes gedaan.

Super!

Deze mensen verstaan hun vak. Leven met de mensen mee, tonen interesse. Hebben een mooi assortiment auto's waaraan je kunt zien dat ze elke auto met liefde behandelen. De inruilauto wordt een eerlijke prijs voor gegeven waar je geen vervelend gevoel aan over houdt. Wij hebben immers de ervaring dat er altijd over de inruilauto gezeurd wordt. Hier een deukje, daar een krasje, niet de juiste kleur. "Ach extra opties leveren nooit meer op"...nee maar betaal je bij een tweedehands auto wel voor hoor. Niet bij Roeleveld. De bij hun gekochte auto werd netjes afgeleverd waarbij ook eventuele onvolkomenheden gerepareerd zijn. Zo heb je een nog beter gevoel een goede aankoop te doen. Super bedankt Jarda!

Toppers!

Ik werd snel geholpen. Fijne persoonlijke aandacht!

Kometenweg 5

3606BD Roeleveld

Over CarProf Roeleveld Maarssen

Autobedrijf Roeleveld is een familiebedrijf sinds 1931, gespecialiseerd in onderhoud, reparatie, verkoop en verhuur. Van personenauto’s en bedrijfswagens tot campers en elektrische auto's, wij bieden betrouwbare service met persoonlijke aandacht.

Over Carprof