Prima service en duidelijke afspraken
Blij dat ik meteen terecht kon met mijn defecte auto. Er werd snel een diagnose gesteld. En na overleg onmiddellijk tot reparatie overgegaan. Daardoor ook snel auto retour
Zeer klantvriendelijk, transparant over verwachtingen en te verwachten kosten en proactief.
Zonder afspraak vriendelijk geholpen met zachte voorband. Spoed reparatie vakkundig afgehandeld.
Mijn banden waren niet meer goed. Ik meld mij bij de receptie en leg mijn verhaal uit. De monteur wist het meteen op te pikken en gaat mee kijken en geeft eerlijk advies. De mogelijkheden zijn besproken en er kwam meteen actie. Ik kon op korte termijn terecht, zodat ik weer veilig de weg op kon. Ook mijn auto is gewassen bij het ophalen. Ik ging voor een leenfiets, maar door het weer, werden de plannen gewijzigd, en werd er een eerlijke deal gemaakt.
goede service
Na een heerlijk kopje koffie een prachtige polo GT aangeschaft ik voel me weer 19 met dit karretje.
Ik ben altijd onder de indruk van de perfecte service van het bedrijf. Top!!
Bij de receptie keurig ontvangen, auto weer klaar, gekeurd en wel en.... van binnen en van buiten schoon. Goed gedaan!
Plezierige ontvangst, uitgebreide informatie goede begeleiding en vlotte levering.
Bestelbus gereserveerd, degene die ik wilde was niet meer beschikbaar. Mailtje van Roelveld met als optie andere bus. Gehuurd voor de zaterdag. Perfecte schone bus. Omdat ik de bus geen hele dag nodig had, werd mij alleen een dagdeel in rekening gebracht. Grandioze service, voor herhaling vatbaar!
Auto voor Apk gebracht. Goede complete diagnose gekregen. Er werd met mij meegedacht zodat niet alles vervangen hoefde te worden. Dat geeft een goed gevoel. Bedankt.
Mijn ervaring was echt perfect. Had mijn auto voor reparatie aangeboden omdat er na een apk bij een ander bedrijf was geconstateerd dat de onderste fuseekogels aan de linker en rechter onderkant aan de voorzijde van mijn Mercedes speling hadden. Dus onderdelen zijn besteld en heb mijn auto gebracht. Werd gebeld en vertelde mij dat de fuseekogels geen enkele speling hadden,kijk dat is nou eens eerlijkheid,een ander bedrijf had ze misschien wel vervangen,was toch een reparatie van ruim €500,- Bedankt jongens van Roeleveld.
Vriendelijk personeel
Fijne garage , ben goed geholpen .
Geen wachttijd direct geholpen gewoon goede ouderwetse service
super vriendelijk.personeel en uitleg!
goede serves . klant vriendelijk . fijn personeel .
ga zo door
Bij het reserveren was de eerste optie niet meer beschikbaar, maar er werd meteen meegedacht voor een alternatief. De auto zelf was netjes, en goed. De uitleg en overdracht was duidelijk en prima. Ook bij het inleveren ging alles ontspannen, snel en duidelijk. bedankt
Niets op aan te merken, van maken van de afspraak, uitvoeren van de werkzaamheden t/m weer ophalen van de auto.
Vriendelijk en vakkundig geholpen.
Heb vorige week een mooie Fiat 500 gekocht. Het nieuwe jaar is al goed begonnen. Fijne verkoper Miguel,geeft goede uitleg,eerlijk,heeft fijne zaken met hem gedaan. Goede service,de auto word thuis afgeleverd. Dat heb ik hoog in het vaandel staan. Ik raad iedereen aan om naar Roeleveld in Maarsen te gaan,en dan door Miguel geholpen te worden,of zijn andere collega. Supper,op en top.
Goed geholpen
Ondanks corona vriendelijk en gastvrij ontvangen. Verkoper niet te formeel en ook niet te amicaal. Kortom, een goede balans. Ik beveel jullie aan!
Kometenweg 5
3606BD Roeleveld
Autobedrijf Roeleveld is een familiebedrijf sinds 1931, gespecialiseerd in onderhoud, reparatie, verkoop en verhuur. Van personenauto’s en bedrijfswagens tot campers en elektrische auto's, wij bieden betrouwbare service met persoonlijke aandacht.