Heel goed

Ik was zeer verast dat de auto van binnen en van buiten schoongemaakt was .

Prima!

Zowel de aankoop van onze 2 huidige auto's (en eerdere aankopen)en het onderhoud daaraan prima! Aanrader!

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Goed geholpen

Ik kwam even kijken of de garage tijd had voor 1 koplamp. Nou, dat kon. 20 minuten later stond de auto voor de ingang. Medewerkers waren allemaal vriendelijk.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Weer een jaartje veilig rijden. Kon erop wachten.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

APK en onderhoud uitgevoerd. Wat tegenviel was dat ik voor de bandenwissel (zomer- naar winterbanden) moest betalen terwijl de wielen er toch al af waren. Immers remschijven en remblokken zijn vervangen.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Gewoon geholpen zoals je geholpen wilt worden

Zij herstelden een storing die anderen niet konden verhelpen

Zeer klantvriendelijk , goede service , betrouwbaar

Roeleveld slaagt er altijd in een stap extra te doen . De ontvangst is altijd zeer klantvriendelijk , men is behulpzaam en denkt mee . Er wordt snel gewerkt . Je gaat er bijna voor je plezier heen !

topzaak en aanbod

op zoek naar een auto, zag op de website een hele mooie komplete auto voor een nette prijs. Afspraak gemaakt en gaan kijken. Staat de hele showroom vol prachtige en schoon gepoetste auto’s. Even proefrijden met de gewenste auto, geen enkel probleem. Reed heerlijk dus ja, even onderhandelen en afspraak gemaakt voor levering. Alles helemaal naar wens, keurig geholpen door Michael. Helemaal tevreden en zeker een aanrader.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Vriendelijk en zeer behulpzaam geholpen.

Een goede en plezierige ervaring, je proeft eenmaal binnen een leuke sfeer en alles in de grote showroom ziet er keurig en verzorgd uit.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Goede informatie over de reparatie Eerlijke info over wat er nog gaat komen

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goede service uitleg wat er precies gedaan word aan de auto

Mijn ervaring is goed word gied uutgeleg wat er gedaan word aan de auto Min punt is echter de prijzen vind niet erg om te betalen voor goede service maar jullie worden wel duurder dan de ford dealer zelf. Helaas word het op een gegeven moment echt te duur voor mij om bij u te blijven komen helaas. Ben in 3mnd al meer dan 1500 euro kwijt onderhoud apk

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Zeer fijn bedrijf en aardige verkoper

Het bedrijf heeft gedaan wat ze beloofd hebben, en mijn auto top afgeleverd, dat geeft vertrouwen, mijn ervaring is echt top.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Prettige verkoper

Verkoper is prettig in de omgang en reageert snel. Alles verliep volgens vooraf gemaakte afspraken.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Absoluut geweldig

Ik heb bij Roeleveld 3 weken geleden mijn Fiat 500 gekocht en ben van het begin tot het eind fantastisch geholpen. Aangezien ik van redelijk ver moest komen heb ik gebeld of de Fiat nog beschikbaar was, zodat ik niet voor niets zou komen. De auto werd netjes gereserveerd totdat ik er was. Eenmaal aangekomen werd ik keurig ontvangen door Miguel. Ik kon de auto rustig bekijken en een proefrit maken. Ondertussen werd mijn auto getaxeerd. Na de proefrit was de deal snel rond en kon ik de Fiat na 4 werkdagen rijklaar ophalen. Bij het afhalen bleek de ING niet helemaal mee te willen werken. Hierdoor liep het helaas niet helemaal zoals gewenst. Gelukkig bleek Miguel niet voor een gat te vangen en droeg allerlei oplossingen aan, waardoor het allemaal toch nog goed kwam. Hieruit blijkt dat de service bij Roeleveld echt met een hele grote S geschreven mag worden. Miguel nogmaals bedankt en mijn auto rijdt top.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Zeer vriendelijk en goed geholpen

Nieuwe occasion aangeschaft. Goed voorgelicht en prima prijs. Ook voor de inruil.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Kwaliteit en service als vanouds

Vooraf goede afspraken gemaakt over halen/brengen, de werkzaamheden en de planning in de tijd, Uitvoering als bekend. Gewoon prima.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Ontvangst, afspraken nakomen, aflevering alles prima alleen de interieur reiniging van de auto had beter gekund, zonnekleppen van de binnen kant niet gedaan, zijkanten achterbank niet. Voor het bedrag dat betaald is voor afleveren is dit erg jammer, misschien aandacht puntje voor de toekomst. Verder erg tevreden.

Prima garage

De huur bus prima mooi en netjes zit alles op en aan. Het contact snel. Dus prima garage voor alle mobiliteit service en vriendelijke mensen.

• Reden bezoek Andere reden

Niets op aan te merken.

Prettige ontvangst, goed gesprek, realistisch inruilbod.

tot nu toe uitstekend

Ik haal mijn auto pas mogen op dan weet ik meer

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid N.v.t.

Betrouwbaar bedrijf.

Na 4 jaar weer terug bij Roeleveld. Hele.vriendelijke ontvangst en keurige afhandeling van werkopdrachten. Duidelijke en snelle communicatie.

Professioneel geholpen

Snel geholpen met het selecteren van de juiste auto en extra opties. Tevens is ook de auto snel afgeleverd zonder problemen.

Dank voor de service

Doen wat ze beloven

Ik kwam voor een schade afwerking maar tijdens vervanging kwamen er meer zaken aan licht en deze zijn naar tevredenheid opgelost

Kometenweg 5

3606BD Roeleveld

Over CarProf Roeleveld Maarssen

Autobedrijf Roeleveld is een familiebedrijf sinds 1931, gespecialiseerd in onderhoud, reparatie, verkoop en verhuur. Van personenauto’s en bedrijfswagens tot campers en elektrische auto's, wij bieden betrouwbare service met persoonlijke aandacht.

Over Carprof