Prettige ontvangst, keurige tijdelijke auto en goede terugkoppeling van de werkzaamheden en bevindingen.
Hele fijne service, alle vragen helder en vriendelijk beantwoord.
Correct en service gerichte medewerkers die hun afspraken nakomen.
Tijdens mijn vakantie heeft de auto een 80.000 beurt gehad, is hij APK gekeurd, zijn de winterbanden vervangen door de zomerbanden. Alles correct afgehandeld. Aandrijfaskeerring vervangen. We kunnen er weer even tegen!
Offerte-aanvraag snel beantwoord, afspraak op korte termijn kunnen maken en uitvoering prima verlopen. Telefonisch overleg geweest om een aantal geadviseerde zaken extra te laten uitvoeren, geen verplichting, goede uitleg waarom het zinvol was.
Auto gekocht , je krijgt wat beloofd word ! Er heerst een prettige sfeer binnen het bedrijf en geven veel informatie. Ook nog even vol getankt voor we de sleutel kregen. Een echte aanrader en we komen zeker nog een keer terug
Bak wagen gehuurd. Erg handig.
Super service , en zeer tevreden met alles
Vriendelijk geholpen, bereidt tot het geven van advies. Een snelle bandenwissel waar ik op kon wachten.
Fijn geholpen, meteen weten wat het gaat kosten.
Leuke sfeer en erg vriendelijk +goede service.
Duidelijke uitleg probleem. Wordt van tevoren goed uitgelegd over de eventuele kosten van reparatie. Prettig contact met medewerkers.
Geweldige service en vriendelijke mensen
Het handvat van mijn motor was sneller vervangen dan verwacht en kostte precies wat er van tevoren was aangegeven.
Prettige ervaring werd goed op de hoogte gehouden. Duidelijke communicatie. Aanrader!
Uiterst klantvriendelijk en beloofde afspraken worden ook daadwerkelijk nagekomen. Dat heb ik elders wel anders ervaren!
Zoals afgesproken van te voren kosten bespreken, is keurig gedaan
Originele beoordeling
Tijdes het telefoongesprek wordt een totaal bedrag genoemd. Op de factuur zag ik de verrassing dat ik ruitenwissers van 89.08 euro ex moest afrekenen. Dit zijn wissers van 107.80 in de btw!!!!!! Dit is ver buiten proportie, erg spijtig
We hebben hier onlangs onze nieuwe skoda octavia aangeschaft. We hebben bij verschillende garages proef gereden en hadden meteen een goed gevoel bij Roeleveld. Na aanschaf hadden waren en nog een paar kleine puntjes die ons opvielen. Dit is meteen netjes opgelost.
Prettige garage voor onderhoud auto
Jarda was duidelijk en vriendelijk, stelde een mooi voorstel op voor een goede auto. Door de aanvullende afspraken en garanties die hij kon geven voelde het voor mij veilig om de koop af te sluiten. Het was leuk geweest als ik nog wat meer van de prijs af had gekregen maar dat is mij niet gelukt ;-). Jarda is begaan en reageert snel en betrokken. Bedankt!
Wordt meteen geholpen
Van begin tot eind had ik een zeer goed, betrouwbaar gevoel bij de aankoop van mijn auto. Ik ben super geholpen, alles werd keurig netjes uitgelegd én ik heb een super auto gekocht! Ze waren enorm vriendelijk, kundig en behulpzaam. Dit is een bedrijf waar er niet veel meer van bestaan, waar de klant écht voorop staat en de service van topkwaliteit is!
Kometenweg 5
3606BD Roeleveld
Autobedrijf Roeleveld is een familiebedrijf sinds 1931, gespecialiseerd in onderhoud, reparatie, verkoop en verhuur. Van personenauto’s en bedrijfswagens tot campers en elektrische auto's, wij bieden betrouwbare service met persoonlijke aandacht.