Lang wachten en duur

Beheld voor een nieuwe Xenon lamp voor mijn Volvo. Naar garage gegaan. Lampje niet op voorraad en moest door leverancier worden gebracht. Duurde lang. Totale kosten lampje en montage ruim 190 euro! Kreeg na commentaar van mij 20% korting. Na 2 uren was de lamp gemonteerd.

Geweldig eerste ervaring!

Door omstandigheden konden we de auto alleen in de ochtend kwijt. Er moest een probleem worden onderzocht en - indien mogelijk - ook opgelost. Onze verwachtingen zijn vooraf goed gemanaged, tussendoor is er goed gecommuniceerd en het is zelfs gelukt het probleem in de ochtend te verhelpen waarvoor ook een nieuw onderdeel besteld moest worden. Daarna kwam zelfs de vraag of we de auto een keer wilden terugbrengen voor een schoonmaakbeurt omdat dat onderdeel is van de service.

altijd goed

Nette communicatie over de kosten. Vriendelijk personeel

Goed geholpen

Goede vakmensen, al mijn hele leven klant.

Altijd goed.

Regelmatig huren wij een bus voor de levering van onze vloeren. Altijd schoon, afgetankt en betrouwbaar.

Heel fijn

Het is fijn dat dit bedrijf met je meedenkt in de kosten. Weinig kilometers gereden dus uitgebreid onderhoud was niet nodig. Bedankt jongens van Roeleveld

Fijne auto gekocht!

Nu ook nog een uitstekende parkeersensor er op. Ik ben helemaal gelukkig met mijn nieuwe auto.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Apk en zomerinspectie uitgevoerd, uitstekend uitgelegd en snel klaar

Een fijne garage om naar toe te gaan. Snel geholpen, goede service en duidelijke uitleg

Goede uitleg

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Super geholpen!!

Wij werden geholpen door Jarda Leeflang, wat een TOPPER!!

gewoon goed

ik had snel een huurauto nodig en ben daar zeer goed geholpen.

• Reden bezoek N.v.t.

Wij goed en vakkundig geholpen door vriendelijk personeel.

Ook een latere afspraak om deukjes eruit te laten halen is prima verlopen!!!

Uitstekende service.

Auto voor vakantie gehuurd. Voorwaarden en kwaliteit uitstekend.

Goede Klantvriendelijkheid

Goede telefonische toelichting op de verhuur. Minder professionele mailbevestiging. Goede toelichting/uitleg bij de auto. Verder zeer klantvriendelijk bij het ophalen en terugbrengen van de auto.

zit er al jaren

Carprof Roeleveld is mijn vaste garage.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

prima service en fijn contact

De auto moest voor een beurt naar de garage. Afspraken gemaakt over het ophalen van de auto buiten de openingstijden. De kosten voor een beurt zijn niet gering, maar de auto verkeert dan ook weer in prima staat en stond heerlijk gewassen klaar.

Goede duidelijke afspraken.

Vriendelijk en duidelijke behandeling. Precies volgens de afspraken.

Aufo gehuurd

Goed onderhouden en moderne auto.

Een betrouwbaar en behulpzaambedrijf

Ik heb hele goede ervaringen met dit bedrijf. Ze zijn hier erg behulpzaam . Ook weten ze waarover ze praten. Daarnaast stopt de service niet na de aankoop van je nieuwe of tweedehands auto maar kun je altijd terrecht met problemen en andere vragen. Hierna wordt samen gekeken naar de beste oplossing. De enige mindere ervaring was een wat oudere balie medewerker die schijnbaar toe was aan vakantie of pensioen. Gelukkig hebben de andere medewerkers dit netjes rechtgetrokken.

goede auto

Zeer goed bedrijf

Wij waren op bootvakantie...2 keer auto gehuurd....alles prima geregeld.

Geweldig, uitstekend geholpen

Nieuwe occasion gekocht, vriendelijke behulpzame verkopers. Alles duidelijk uitgelegd, keurige aflevering. We gaan zeker bij een volgende aankoop weer eerst bij hen kijken.

Prima en snel geholpen.

Melding onvoldoende niveau koelvloeistof. Snel zonder afspraak geholpen. Opgelost.

Behulpzaam, attent en betrouwbaar

Goed geholpen, de verkoper(s) speelde goed in op onze wensen qua informatie over de auto’s. Goede sfeer qua collega’s onderling, trots en zorg voor producten zichtbaar en een net en opgeruimd bedrijf.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Zeer vriendelijk service

Vorige jaar een gebruikte BMW 1 serie gekocht, prima auto, aflevering geweldig. Nu een jaar later een APK, weer met vriendelijkheid ontvangen. Fijn de Pechhulp service dat ze dat ze aanbieden met een onderhoudsbeurt.

Kometenweg 5

3606BD Roeleveld

Over CarProf Roeleveld Maarssen

Autobedrijf Roeleveld is een familiebedrijf sinds 1931, gespecialiseerd in onderhoud, reparatie, verkoop en verhuur. Van personenauto’s en bedrijfswagens tot campers en elektrische auto's, wij bieden betrouwbare service met persoonlijke aandacht.

Over Carprof