Snel soepel en goede prijs

Prima bedrijf

Efficient en doelgericht

Ik wetd snel geholpen en met goede uitleg.

uitstekend

fijne en prettige garage

Deskundig geholpen; snel afgehandeld

Vlot en transparant

Volgend jaar weer naar de volgende afspraak.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Vriendelijke, professionele en geduldige begeleiding bij de keuze van mijn FIat 500.

De auto stond keurig klaar voor de proefrit. Uitvoerige uitleg vooraf voor de bediening van de auto. Op een prettige manier onderhandeld over de prijs van de auto. Ook bij aflevering stond de auto netjes klaar volgens afspraak. Weer een uitvoerige uitleg over de auto. Er moet nog wel een tweede sleutel nageleverd worden.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Bedankt voor mijn eerste mooie auto!

De zoektocht begon natuurlijk op het internet en dan vooral op viabovag. Daar kwam ik mijn mooie auto tegen die bij Roeleveld Maarssen stond. Toen wij aankwamen kwam Miguel ons gelijk helpen en was ik gelijk tevreden over de manier van service en attentheid. Dit scheen vooral door voor de koop, tijdens de koop en na de koop. Daarnaast heeft de garage de auto heel mooi en gepoetst afgeleverd en was alles goed gecontroleerd. Ik had nog een paar vragen en deze waren goed opgelost toen ik de auto kreeg. Ik kan alleen maar zeggen dank je wel Miguel voor mijn mooie eerste auto en jouw service!

Keurig

Ik kon dezelfde dag terecht voor het vervangen van een lamp en dat is in deze tijd van het jaar super belangrijk

• Kwaliteit N.v.t.
  • Reden bezoek Andere reden

Goed geholpen met extra service

Onze auto moest naar de garage voor een probleem, hierbij zijn we heel goed geholpen en hebben ze extra goed voor onze auto gezorgd door m zelfs te wassen en te stofzuigen. Super fijn!

• Service N.v.t.

Mooie zaak en prettig geholpen

Mooie zaak en prettig geholpen

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

werd vriendelijk behandeld en snel geholpen

kreeg ook nog koffie aangeboden tijdens het wachten

Snelle service

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Even lampje vervangen, zo geregeld

Lampje werd meteen vervangen terwijl ik geniet van een kopje thee. Vriendelijke medewerkers.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Altijd goede service bij Carprof Roeleveld!

Medewerkers van Carprof Roeleveld staan altijd voor je klaar en de service van de breng -en haal service is echt super!

prima service

prettig behandeld, vriendelijk en meedenkend

• Deskundigheid N.v.t.
  • Reden bezoek Andere reden

Fijne vriendelijke en behulpzame garage

Het is altijd een uitgave, onderhoud aan je auto, echter als je hier maandelijks een bedrag opzij voor zet, dan zul je zien dat de onderhoudskosten er nu eenmaal bijhoren en jaarlijks ongeveer op hetzelfde bedrag uitkomt! Garage Roeleveld helpt je bij beslissingen nemen, adviseert op een hele fijne vriendelijke en professionele wijze, ik ben blij dat ik hier klant kan en mag zijn.

Snel en vakkundig

Elektrische storing waarna snelle hulp, analyse en reparatie

Top bedrijf!!!!

Voor garantie een aantal technische problemen opgelost .goede service en erg vriendelijk personeel .

Prettige service!

Bandenwissel, snelle service en prettige sfeer.

• Reden bezoek Andere reden

Fijne service en snelle diagnose

Na een vreemd geluid direct de auto kunnen brengen. Volgende dag diagnose en probleem direct verholpen. Na overleg nog even wat andere zaken direct kunnen oppakken. Fijne prijsopgave, communicatie en werkzaamheden.

Tevreden

Toch schrik ik iedere keer weer van de bedragen die betaald moeten worden bij de " verplichte " onderhoudsbeurten. Maar tegelijkertijd realiseer ik me dat ik gelukkig nog nooit met pech heb gestaan! Dat is me wel wat waard. En plezierige bijkomstigheid is dat de auto van binnen en buiten schoongemaakt is, zelfs gezogen. Dank daarvoor.

Professioneel en zeer plezierig

Een behulpzame professionele en zeer plezierige verkoper.

Kon niet beter

Meteen tijd gemaakt om mijn accuut probleem te verhelpen

Echt geweldig

Stond met een kapotte accu bij het shell station,toevallig naast Roeleveld ,ze hebben mijn auto gestart,ben direct naar de garage gereden ze hebben er gelijk een nieuwe accu in gezet,reed daar binnen een half uur weer weg. Echt geweldig

Kometenweg 5

3606BD Roeleveld

Over CarProf Roeleveld Maarssen

Autobedrijf Roeleveld is een familiebedrijf sinds 1931, gespecialiseerd in onderhoud, reparatie, verkoop en verhuur. Van personenauto’s en bedrijfswagens tot campers en elektrische auto's, wij bieden betrouwbare service met persoonlijke aandacht.

Over Carprof