Prima bedrijf
Ik wetd snel geholpen en met goede uitleg.
fijne en prettige garage
Deskundig geholpen; snel afgehandeld
Volgend jaar weer naar de volgende afspraak.
De auto stond keurig klaar voor de proefrit. Uitvoerige uitleg vooraf voor de bediening van de auto. Op een prettige manier onderhandeld over de prijs van de auto. Ook bij aflevering stond de auto netjes klaar volgens afspraak. Weer een uitvoerige uitleg over de auto. Er moet nog wel een tweede sleutel nageleverd worden.
De zoektocht begon natuurlijk op het internet en dan vooral op viabovag. Daar kwam ik mijn mooie auto tegen die bij Roeleveld Maarssen stond. Toen wij aankwamen kwam Miguel ons gelijk helpen en was ik gelijk tevreden over de manier van service en attentheid. Dit scheen vooral door voor de koop, tijdens de koop en na de koop. Daarnaast heeft de garage de auto heel mooi en gepoetst afgeleverd en was alles goed gecontroleerd. Ik had nog een paar vragen en deze waren goed opgelost toen ik de auto kreeg. Ik kan alleen maar zeggen dank je wel Miguel voor mijn mooie eerste auto en jouw service!
Ik kon dezelfde dag terecht voor het vervangen van een lamp en dat is in deze tijd van het jaar super belangrijk
Onze auto moest naar de garage voor een probleem, hierbij zijn we heel goed geholpen en hebben ze extra goed voor onze auto gezorgd door m zelfs te wassen en te stofzuigen. Super fijn!
Mooie zaak en prettig geholpen
kreeg ook nog koffie aangeboden tijdens het wachten
Snelle service
Lampje werd meteen vervangen terwijl ik geniet van een kopje thee. Vriendelijke medewerkers.
Medewerkers van Carprof Roeleveld staan altijd voor je klaar en de service van de breng -en haal service is echt super!
prettig behandeld, vriendelijk en meedenkend
Het is altijd een uitgave, onderhoud aan je auto, echter als je hier maandelijks een bedrag opzij voor zet, dan zul je zien dat de onderhoudskosten er nu eenmaal bijhoren en jaarlijks ongeveer op hetzelfde bedrag uitkomt! Garage Roeleveld helpt je bij beslissingen nemen, adviseert op een hele fijne vriendelijke en professionele wijze, ik ben blij dat ik hier klant kan en mag zijn.
Elektrische storing waarna snelle hulp, analyse en reparatie
Voor garantie een aantal technische problemen opgelost .goede service en erg vriendelijk personeel .
Bandenwissel, snelle service en prettige sfeer.
Na een vreemd geluid direct de auto kunnen brengen. Volgende dag diagnose en probleem direct verholpen. Na overleg nog even wat andere zaken direct kunnen oppakken. Fijne prijsopgave, communicatie en werkzaamheden.
Toch schrik ik iedere keer weer van de bedragen die betaald moeten worden bij de " verplichte " onderhoudsbeurten. Maar tegelijkertijd realiseer ik me dat ik gelukkig nog nooit met pech heb gestaan! Dat is me wel wat waard. En plezierige bijkomstigheid is dat de auto van binnen en buiten schoongemaakt is, zelfs gezogen. Dank daarvoor.
Een behulpzame professionele en zeer plezierige verkoper.
Meteen tijd gemaakt om mijn accuut probleem te verhelpen
Stond met een kapotte accu bij het shell station,toevallig naast Roeleveld ,ze hebben mijn auto gestart,ben direct naar de garage gereden ze hebben er gelijk een nieuwe accu in gezet,reed daar binnen een half uur weer weg. Echt geweldig
Kometenweg 5
3606BD Roeleveld
Autobedrijf Roeleveld is een familiebedrijf sinds 1931, gespecialiseerd in onderhoud, reparatie, verkoop en verhuur. Van personenauto’s en bedrijfswagens tot campers en elektrische auto's, wij bieden betrouwbare service met persoonlijke aandacht.