Voortreffelijk

Vanaf januari 1994 ben ik klant van Roeleveld en rijd sindsdien in een Ford van dit bedrijf! Ik ben een zeer tevreden autorijder en vind Roeleveld een heel fijn bedrijf. Ik word altijd vlot en correct geholpen. Mijn beide dochters - ook wonend in Maarssen - rijden naar volle tevredenheid in een Ford, evenals mijn broer uit Geldermalsen! Dat zegt denk ik genoeg!

Zeer terug

Zeer tevreden over de service

Ongelooflijk goede service

Mooie gebruikte auto gekocht. Service na aan koop ook perfect

Prima en volgens afspraak

Professioneel en altijd oplossingsgericht

Ik ben al meer dan 50 klant van Roeleveld. Het is een betrouwbaar en professioneel adres. Ook altijd vriendelijk en correct. Onlangs heb ik om gezondheidsredenen om een gunst gevraagd. Details hierover zet ik liever niet in dit bericht. De gastheer/receptionist begreep mij direct en bood mij prompt een klantvriendelijke oplossing in de vorm van tijd en ruimte. Binnenkort ben ik zo ver dat ik een afspraak kan maken om de kwestie af te wikkelen.

Goed bedrijf

Had een lekke band. Ik ben gelijk geholpen

Geweldig geholpen

We hebben recentelijk een auto gekocht bij Roeleveld. Nadat we positieve verhalen hadden gehoord over deze autohandelaar zijn we enkele keren door de showroom gelopen om het aanbod te bekijken. Elke keer werden we vriendelijk geholpen, behulpzaam maar niet opdringerig. Toen er een auto in het aanbod kwam dat voor ons geschikt was hebben we gelijk een proefrit aangevraagd. We werden uitvoerig geholpen, ook toen we de auto wilden kopen. Erg tevreden over de uitgebreide, professionele en vriendelijke hulp.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Vriendelijk, tevreden over inruil en uitleg en aflevering nieuwe occasion

Na afloop van de inruil plus aankoop auto reed ik tevreden naar huis. Heel blij met de auto.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Ik had online een afspraak gemaakt voor het laten uitvoeren van de apk. Op de website is dit zeer goed te doen. Maar goed èènmaal bij de garage aangekomen, werd ik vriendelijk ontvangen. En na het krijgen van een kop koffie kon ik rustig wachten, en voor mijn kinderen was er zelfs een speelhoek. Nadat mijn auto weer was goedgekeurd, stond mijn auto buiten bij de voordeur klaar, zelfs gewassen en lag er een kado op de bijrijders stoel. Ik raad Carprof Roeleveld zeker aan !!!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goede professionele behandeling. Echt wat je van een carprof mag verwachten

Altijd goed

Auto was weer keurig op afgesproken tijd klaar en ook nog gewassen!!

Altijd goede service!

Kom al ruim 11 jaar bij deze garage. Altijd vriendelijke ontvangst. Keurig telefonisch overleg over bevindingen bij onderzoek en het kostenplaatje. De auto wordt zelfs gewassen bij een reparatie of beurt.

prima service en flexibiliteit

Altijd bereid om iets meer te doen.

Zeer prettige garage

Altijd hele goede ervaringen gehad.

Geweldige service!

Zeer goede service en vriendelijk personeel. Een busje gehuurd, zeer tevreden mee voor een mooie prijs.

Door toeval

Door toeval bij Roeleveld terecht gekomen De keuze is reuze En top.behandeld, en keurig afgeleverd met goede uitleg. Jarno heette de verkoper en vrolijke vent. Fijne jaarwisseling

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

fijne garage

uitstekend

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Vlot, helder, correct, efficiënt

Eén van mijn beste ervaringen in mijn meer dan dertig jaar ervaring met auto's kopen!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Positief, klantvriendelijk en deskundig.

Mijn ervaring is zeer positief, goede service en klantvriendelijk

Vriendelijk

Gastvrij ontvangen en geholpen

Fantastisch

Zo lang ik me kan heugen, heb ik mijn auto in onderhoud bij Carprof. Men is voorkomend, behulpzaam en deskundig.

zeeeer slecht

auto gekocht voor 8000 euro na 1.5 jaar oliepomp defect door slechte beurt uitgevoerd door roeleveld hierdoor is de auto zwaar beschadigd geraakt auto terug gebracht voor distriebutieriem vervangen en oliepomp durven ze 2600 euro voor te vragen wat al enorm duur is en gezien de auto daar slecht onderhoud heeft gehad had het best service mogen zijn! ook werd er werd een huurauto aangeboden! voor de paar uurtjes werk dat er nodig is aan de auto. ze zijn er 2 weken mee bezig geweest! lekker omhoog halen van de kosten van de huur auto eindstand reparaties aan de autoband op de bon gezien.. er was niks mis mee toen ik deze bracht! al met al 3000+ kwijt voor een reparatie wat nog eens dit bedrijf zijn nalatigheid was en een aangeboden huurauto veel meer dan het afgesproken bedrag dit zijn oplichters!

• Reden bezoek N.v.t.

Gewoon goed

Zelfs de bevroren ruiten waren schoongemaakt top

• Reden bezoek Andere reden

Zeer klantvriendelijk . Uitstekende service !!

Altijd goede service , terzake-kundig , denken mee . En af en toe gezonde humor . Prima bedrijf , kan ik iedereen aanraden !

Kometenweg 5

3606BD Roeleveld

Over CarProf Roeleveld Maarssen

Autobedrijf Roeleveld is een familiebedrijf sinds 1931, gespecialiseerd in onderhoud, reparatie, verkoop en verhuur. Van personenauto’s en bedrijfswagens tot campers en elektrische auto's, wij bieden betrouwbare service met persoonlijke aandacht.

Over Carprof