Ik ben netjes geholpen door de medewerkers van Roeleveld. Zowel aan de balie als telefonisch. Goede uitleg van de eventuele kosten. Auto is netjes gewassen toen ik deze ging ophalen.
Keurig bedrijf, ook netjes en eerlijk in de communicatie.
Kom al vele jaren bij deze garage en altijd goede ervaringen. Dit betreft zowel de werkplaats als de verkoop.
Ik kwam onaangekondigd binnen omdat er twee achterlichten niet brandden, ik kon even wachten en toen er een monteur vrij was werden de lampen direct vervangen!
Een prettig en vriendelijk bedrijf Met een top verkoper
Vandaag auto afgeleverd en dat is zeer netjes gedaan. Keurig gepoetst en een goede uitleg over de functies van de auto. We hebben de showroom met een vertrouwd gevoel verlaten.
Auto huren
De monteur komt meestal vragen of het goed is of hij dingen mag doen die ik niet gehoord heb of niet tegen ben gekomen
Super geholpen. Goede service
Op korte termijn een auto gehuurd en dat ging fijn. Mooie huurprijs en goede auto. Later nog advies gevraagd rondom mijn nieuwe occasion die ik elders heb gekocht rondom een probleem. Ze hebben de tijd genomen om het probleem uit te leggen terwijl het niet eens hun verkoop was. Daarna besloten om de nieuwe occassion daarin onderhoud te gaan plaatsen.
Leuke ontvangst,
Altijd fijn hoe we geholpen worden. Vooraf een duidelijke offerte en een inschatting van wanneer de auto weer klaar staat. Perfect.
Klantvriendelijk, adequaat, snelheid.
Al 15 jaar klant omdat ik altijd prim wotdt geholpen rn duidelijke uitleg over kosten. Bij probleem vlak voor mij vakantie is er zelf in weekend gewerkt zodat ik toch veilig op vakantie kon gaan.
Netjes, punctueel
Via de site dacht ik 35 euro inclusief. Was uiteindelijk 40 euro exclusief benzine. Ritje was voor een goed doel....maar kwaliteit bus was perfect!
Alles wordt altijd top geregeld. Thanks Marcel
Bandenwissel volgens afspraak vlot geregeld, niets op aan te merken.
Zoals altijd makkelijk om afspraak te maken. Op tijd en snel geholpen, alles volgens afspraak.
Hele fijne afhandeling van de verkoop en aflevering van de auto.
Alles keurig volgens afspraak en als bonus ook nog gewassen en uitgezogen
Super top, vriendelijk en denken met je mee
Een goede indruk gekregen.
Kometenweg 5
3606BD Roeleveld
Autobedrijf Roeleveld is een familiebedrijf sinds 1931, gespecialiseerd in onderhoud, reparatie, verkoop en verhuur. Van personenauto’s en bedrijfswagens tot campers en elektrische auto's, wij bieden betrouwbare service met persoonlijke aandacht.