Uitstekend!

Snel geholpen

Alles goed geregeld

• Reden bezoek Andere reden

Zeer deskundig en snel geholpen , klantvriendelijk perso

Zie bovenstaande

Top service zonder gedoe

Snel ophalen, makkelijk inleveren en een heerlijke bus om in te rijden! Bij huur aanvraag werd er super meegedacht over alternatieven. Zeer klantgericht.

• Reden bezoek Andere reden

Helder, professioneel, met een persoonlijke touch

Met Miquel als verkoper, passeert alles de revue; duidelijk over de prijs, helder over de mogelijkheden en een betrokken benadering. Zeer correct bij aflevering, en met bezielende nauwkeurigheid wordt de glanzende auto (een 3 jaar oude T-Cross) uitgezwaaid.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Altijd tevreden

Ben al heel lang als klant en altijd tevreden

Uitstekend geholpen

Heel goed geholpen

Altijd op tijd

Altijd op tijd geholpen en ook vriendelijk.

Vlot geregeld

Bij binnenkomst naar de Balie daar vlot geholpen en verder weinig administratieve handelingen. Dus kon vlot op pad de bus zou iets frisser kunnen zijn op de bijrijderbank lagen nog bonnetjes en broodkruimels van de vorige huurder.

Zoals altijd goed geholpen

zie boven

Duur

Erg duur 500 euro voor een kleine beurt

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Snelle en goede service als altijd

Ondanks grote drukte werd de auto met lekke band en bij nadere controle met kapot binnenwerk door monteur opgehaald en voorzien van nieuwe banden. Compliment.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Alles verloopt goed en snel.

Prima en snelle service.

• Reden bezoek Andere reden

Zo lief mijn auto van binnen en buiten schoongemaakt

Keurig behandeld. Goede service.

Hulpvaardig en kundig personeel

Vriendelijk geholpen

• Reden bezoek N.v.t.

een super ervaring bij een professioneel en betrouwbaar bedrijf

Een paar weken geleden kwam ik op een vrijdagavond online een mooie auto tegen bij Roeleveld Maarssen. Via WhatsApp had ik snel contact en ik kon de volgende ochtend al langskomen voor een proefrit. Bij aankomst in de zeer nette en ruime showroom werd ik vriendelijk geholpen door Miguel. Hij nam echt de tijd en wist veel over de auto’s. De auto die ik op het oog had zag er top uit en reed heerlijk. Ik was meteen verkocht en heb hem dan ook gekocht. De kleine puntjes die we samen zagen, werden meteen genoteerd. Bij de aflevering hadden ze onder andere een nieuwe distributieriem geplaatst. Omdat ik tijdens de proefrit een trilling voelde, hebben ze dat nagekeken en zelfs vier nieuwe banden gemonteerd. Ook bij het ophalen was alles weer tot in de puntjes geregeld. Miguel nam opnieuw de tijd om alles rustig door te nemen en het systeem van de auto uit te leggen. Toen ik wegreed, werd ik zelfs nog uitgezwaaid. Kortom: een super ervaring bij een professioneel en betrouwbaar bedrijf. Echt een aanrader!

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Échte service

Jaar geleden auto gekocht, en nu tijd voor jaarlijkse onderhoudsbeurt. Daarin kwamen 2 zaken aan het licht die net buiten de garantie zouden vallen, maar keurig (op hun initiatief) buiten garantie toch kosteloos verholpen. Fantastische service!

Top vriendelijk, klantgericht

Ik kom al jaren bij de firma Roeleveld. Altijd zeer klantgericht. Halen me op en brengen me thuis. Top

Goede service en communicatie

Van afspraak maken t/m de melding dat de auto klaar is, gaat soepel en vlot. In de tussentijd wordt je telefonisch op de hoogte gehouden bij "tegenvallers/extra werkzaamheden.

Grandioos

De garage doet alles keurig en bellen je netjes op of de ruitenwisser vervangen moet worden en andere dingen die gewoon moeten. Dus nooit geen onverwachtse dingen zonder toestemming

goede ervaring, klantvriendelijk

Roeleveld is een prachtig bedrijf met professionele mensen in dienst. GOEDE SERVICE en persoonlijke aandacht waardoor vertrouwen ontstaat. Mijn auto rijdt weer als een "zonnetje". Ook verbaasd dat deze zo schoon en glanzend werd afgeleverd na de onderhoudsbeurt.

Snelle en goede service.

Wederom snel, goed en vriendelijk geholpen.

Duidelijke communicatie prettig geholpen

Goede en vriendelijke service

Mijn eerste keer hier en gelijk een fijne ervaring. Na vele mankementen opgenoemd te hebben, zijn ze hier snel mee aan de slag gegaan en heb ik weer een fijn rijdende auto terug. Erg tevreden over de communicatie die er is geweest en er is oprecht geluisterd naar mijn mening!

Kometenweg 5

3606BD Roeleveld

Over CarProf Roeleveld Maarssen

Autobedrijf Roeleveld is een familiebedrijf sinds 1931, gespecialiseerd in onderhoud, reparatie, verkoop en verhuur. Van personenauto’s en bedrijfswagens tot campers en elektrische auto's, wij bieden betrouwbare service met persoonlijke aandacht.

Over Carprof