Alles conform afspraak verlopen

Na een herziene aanbieding voor onderhoud en apk keuring alles naar tevredenheid afgehandeld.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Ben goed geholpen alleen is de storing aan de auto niet helemaal duidelijk. Ben benieuwd hoe de auto het verder doet, de tijd zal het leren. Verder wel tevreden.

• Reden bezoek Andere reden

Service die ik gewend ben.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Top bedrijf. Is zeker een aanrader.

Ik ben heel goed geholpen. Een goede prijs gekregen voor mijn inruil. Aflevering perfect voor mekaar.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Ze nemen de tijd voor je. Zeer goede uitleg, zeer vriendelijk en de auto word prachtig afgeleverd.

Snelle reparatie

Professioneel en doortastend

Professioneel en doortastend

Goede ervaring.

Duidelijke uitleg wat er gedaan moet worden Weer een fijne auto na aflevering. Toppie..

Weer goed geholpen

Zeer goed feholpen

Bus gehuurd voor verhuizing

Makkelijk om te bestellen . Alles verliep goed.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Ondanks ik de de apk keuring op eigen verzoek niet door liet gaan. Is de service prima.

Goed geholpen

Ik heb een goede gevoel

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Snelle service, heldere communicatie, Klantvriendelijk en top resultaat. Voorlopig kunnen wij weer veilig op pad. Dank!

Altijd goed geholpen

Omdat ik ruitschade had, werd de auto na de APK door de garage naar het schadeherstelbedrijf gebracht en gehaald. Erg handig! Grote beurt ook goed uitgevoerd, auto rijdt weer als een zonnetje!

Lampje vervangen

Kwam onverwacht op donderdag met de vraag of een lampje kon worden vervangen. En zonder problemen werd dit opgelost top.

Netjes geholpen

Groot bedrijf maar met een kleine gedachte

Klantvriendelijk zijn

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Duidelijk, vriendelijk en professioneel maakt mij blij.

Roeleveld heeft ons in al die jaren nooit in de kou laten staan. Altijd oplossingen gevonden. Geeft een veilig en goed gevoel.

Duidelijk en transparant

Ik kon op korte termijn terecht voor een onderhoudsbeurt. Van te voren werd duidelijk aangegeven wat het ging kosten. Tevens werd vooraf gebeld over de extra kosten voor een nieuwe accu.

Heel tevreden

Vriendelijk personeel. Snel geregeld. Goede afspraken. En men was zo lief om me bij her station f te zetten.

top

snel en deskundig geholpen

• Kwaliteit N.v.t.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Ik kom hier al 30 jaar. Altijd een prima contact.

Vakkundig en volgens afspraak

Ik bracht mijn auto voor het vervangen van de 4 banden, remschijven, remblokken, uitlijnen en APK. Vooraf een helder kostenoverzicht gekregen. Het was het beste aanbod dat ik van garages in de buurt kreeg. Alles is volgens afspraak uitgevoerd, en er waren geen verdere onverwachte kosten. Goede communicatie en vriendelijk personeel. De auto is zelfs volledig gewassen. Al met al absoluut een aanrader.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Nemen de tijd denken mee en hebben mijn auto aan de praat gekregen

Was niet blij dat mijn auto er ineens mee op hield. Wel jammer dat ik hem door de ANWB niet naar Emmeloord kon laten brengen. Daar wisten ze gelijk waar de storing vandaan kwam. Maar Roeleveld heeft zijn best gedaan. We hebben uiteindelijk te horen gekregen dat er corrosie in mijn cem wat. Wat Roeleveld niet wist , is dat het vaker gebeurd omdat er verwarmings buizen erboven lopen. Ik heb eerder een kapotte verwarming gehad en waarschijnlijk is daar toch wat vocht op gekomen en vandaar de corrosie. Maar goed dat wist Roeleveld niet. Dus ik een gemaakt auto en Roeleveld wat meer info waar ze wat aan hebben bij een andere auto….Roeleveld bedankt…

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Zeer vriendelijk en goed geholpen. Zowel telefonisch als toen ik mijn auto weer kwam ophalen. De mensen van car prof weten wat service is.

Kometenweg 5

3606BD Roeleveld

Over CarProf Roeleveld Maarssen

Autobedrijf Roeleveld is een familiebedrijf sinds 1931, gespecialiseerd in onderhoud, reparatie, verkoop en verhuur. Van personenauto’s en bedrijfswagens tot campers en elektrische auto's, wij bieden betrouwbare service met persoonlijke aandacht.

Over Carprof

Op basis van heldere offertes, goede service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie legt CarProf zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al haar klanten. • De garage voor alle merken • 48 maanden internationale garantie op reparaties en arbeidsloon • Onderhoud volgens de fabrieksrichtlijnen