goede service
Goed geholpen
Auto voor jaarlijkse beurt + APK gebracht. Er waren wat reparaties nodig voor goedkeuring van de APK. Daarvoor werd een vervolgafspraak gemaakt; alles kwam prima in orde
Ik kom al een aantal jaren bij Roeleveld en telkens weer gaat alles volgens afspraak en krijg ik mijn auto weer netjes terug, gewassen en uitgezogen!!
Was ,effe wennen maar na eerste kennismaking niet ontevreden. Tot de volgende ronde.
Zaterdag j.l. kwam ik voor een wintercheck en werd uiterst vriendelijk verwelkomd en een geweldige service. Mijn nieuwe garage gaf mij net als bij Accuraat een betrouwbaar gevoel
Goed en prettig bedrijf, zeer aan te bevelen voor alles rondom de auto
Als voormalig klant van garage Accuraat werd ik door Roeleveld uitgenodigd voor een gratis wintercheck. Ik was aangenaam verrast door de vriendelijke ontvangst, de grootte van de garage, de ruime parkeerplaatsen en het feit dat ik werd uitgenodigd om in de werkplaats de werkzaamheden aan mijn auto te zien. De vriendelijke monteur legde alles helder uit. Hij constateerde o.a. dat de accu op zich goed was, maar matig opgeladen. Hij adviseerde om de accu bij Roeleveld te laten opladen. Dat zou beter zijn dan het opladen middels een lange rit.
Altijd prettig te maken te hebben met een familiebedrijf, dat wekt vertrouwen en het belang ervan is af te leiden aan de gedane investeringen in het bedrijf. Het oogt modern en beschikt over een ruime showroom. De huidige eigenaar en de medewerkers zijn vriendelijk, gastvrij, klantgericht en vakbekwaam.
Is echt wennen, van een familiare bistro naar een van der Valk. Maar de eerste keer zegt nog niet alles. Ik wacht de komende tijd nog wel af , of het grote bedrijf t.o.v. het kleine bedrijf zich positief of negatief gaat positioneren.
Fijn dat er een wintercheck voor de auto was. Alles is nagekeken en de auto werd ook nog door de wasstraat gereden. We werden hartelijk ontvangen en kregen koffie, thee en een stukje appeltaart.
Auto daar gekocht en klant gebleven voor service e.d. Elke keer goede ervaringen, prima dus!
Nvt
Super goed geholpen.
Prima service, kosten ongeveer overeenkomstig de opgave, prettige behandeling
Mijn Ford Fiesta starte niet meer! ANWB is zeker 1 uur bezig geweest met controleren waar het euvel zou kunnen zitten. Uiteraard van accu t/m sensoren van koppeling etc. ANWB heeft de Ford afgesleept naar de garage en mee naar binnen gegaan om uit te leggen wat hij inmiddels had geconstateerd en getest, duidelijk aangegeven dat hij ook de sensoren had getest. De diagnose zou € 300.00 gaan kosten, als het daarboven zou komen zou ik dat horen. Inderdaad gebeld dat het rond de € 900.00 zou gaan kosten omdat er o.a een sensor vervangen zou worden. Na vervanging van de sensor bleek dit toch niet het probleem te zijn. Het zou de computer kunnen zijn, kosten € 2.500.00. Ik hoefde dit niet te doen, maar moest wel € 900.00 betalen! Snap dat er kosten gemaakt zijn, maar een nog niet gerepareerde auto de garage uitduwen voor € 900.00! Wat moet je nu? Uiteindelijk kreeg ik € 300.00 korting en zou het € 2.200.00 gaan kosten voor de totale reparatie. Auto opgehaald en uiteraard afgerekend. Op de factuur stond ook nog een post van bijna € 900.00 wat zij niet doorberekend hadden. Zo aardig!! Als laatste! Vervangend vervoer gevraagd. Kost € 75.00 per dag met 100km Wat een service!
Kom er al jaren. Altijd vriendelijk. Hoge kwaliteit werk. Professioneel. En prima communicatie. Ik vertrouw mijn auto volledig aan ze toe.
Snel geholpen
Zie bovenstaande
Snel ophalen, makkelijk inleveren en een heerlijke bus om in te rijden! Bij huur aanvraag werd er super meegedacht over alternatieven. Zeer klantgericht.
Met Miquel als verkoper, passeert alles de revue; duidelijk over de prijs, helder over de mogelijkheden en een betrokken benadering. Zeer correct bij aflevering, en met bezielende nauwkeurigheid wordt de glanzende auto (een 3 jaar oude T-Cross) uitgezwaaid.
Ben al heel lang als klant en altijd tevreden
Heel goed geholpen
Altijd op tijd geholpen en ook vriendelijk.
Kometenweg 5
3606BD Roeleveld
Autobedrijf Roeleveld is een familiebedrijf sinds 1931, gespecialiseerd in onderhoud, reparatie, verkoop en verhuur. Van personenauto’s en bedrijfswagens tot campers en elektrische auto's, wij bieden betrouwbare service met persoonlijke aandacht.