zeer positief.
Roiiiigǰuu
Auto gehuurd op laatste moment, top auto mee gekregen waarmee ik met heel veel plezier op en neer kon naar oostenrijk.
Goed contact en snel geregeld
Altijd goed en vriendelijk geholpen.
Super vriendelijk personeel en erg behulpzaam.
Je voelt je op je gemak en wordt goed geholpen.
Contact altijd keurig, persoonlijk en vriendelijk; je wordt gekend. Defecte claxon werd vlot gerepareerd, zodat ik de auto niet lang hoefde te missen; kon er op wachten. Gezien de tijd die zo'n reparatie kost (doormeten en bypass trekken) rekening acceptabel.
Snelle service, vriendelijke mensen.
Fijne ervaren medewerkers. Ik heb hier mijn auto ingeruild hierbij ben ik goed geholpen en kreeg ik een keurig bod voor mijn oude auto.
Niet van toepassing
Onderhoud, apk en bandenwissel. Alles keurig netjes uitgevoerd.
het zijn aardige mensen en nemen de tijd om te luisteren.
Afspraak was vlug geregeld en bandenwissel met uitlijnen netjes uitgevoerd.
Auto heeft onderhoud en apk daar gehad. Ik kon snel terecht. Er werd meegedacht over de uit te voeren zaken. Auto gewassen terug gekregen. Dikke pluim voor Roeleveld.
Had een aflopende voorband. Werd direct verholpen.
Goede prijs en kwaliteit.
Klantvriendelijk en deskundig
Vriendelijke medewerkers erg behulpzaam
Keurig overleg. Wat moet en wat kan.
Altijd een vriendelijk ontvangst en tot nu toe tevreden met de gedane diensten. Kortom ; wij komen terug.
Prima geholpen. Altijd heldere uitleg. Bellen bij extra werkzaamheden