4 sterren: goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed gevoel, vertrouwen, eerlijk, snel, accuraat

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zowel bij aanschaf nieuwe auto als bij advies en onderhoud buitengewoon goed!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto (Renault Laguna) gekocht als occassion - nu na 7 jaar nog geen problemen met deze auto gehad - mede door inbreng garagebedrijf. auto nergens anders ter reparatie of keuring aangeboden. Alleen dus Roto.

4 sterren: goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantgericht, geen moeite te veel, eerlijk en betrouwbaar.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zo prettig dat er tijdens een jaarlijkse beurt niet blindelings alle daarvoor staande handelingen gedaan werd. Omdat ik zo weinig km rijd kan er zo nu en dan \"iets\" worden overgeslagen. Daardoor valt de prijs natuurlijk ook gunstiger uit voor mij! Hartelijk dank

4 sterren: goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben al 15 jaar klant bij Roto en het bevalt me nog steeds uitstekend. Niet één keer is er een situatie geweest dat ik dacht...hmm, dat deugt niet. Altijd perfecte service, alleraardigst personeel en bij onvoorziene onkosten vooraf overleg en achteraf uitleg over hetgeen gedaan is. Top bedrijf!

4 sterren: goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik word altijd vriendelijk en deskundig te woord gestaan. De service is uitstekend! Kortom ik ben zeer tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Contacten verlopen snel, je kunt meestal direct terecht/wordt direct geholpen als je met een probleem zit. de organisatie is prettig laagdrempelig (type buurtgarage). Afspraken over belanrijke zaken worden stipt nageleefd/uitgevoerd. Werkzaamheden worden duidelijk verantwoord. Bij afspraken over minder actuele/belangrijke zaken worden soms dingen vergeten/moet je als klant soms meerdere keren aan de bel trekken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Met Roto altijd heel goede ervaringen gehad.\r\nZal met CarProf Roto ongetwijfeld niet veel anders zijn.\r\nGewoon top.
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

4 sterren: goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf wij komen ongeveer 5jaar als klant bij oto bedrijf rotoen zijn zeer tevreden over de totale behandeling als klant en hopen dat dit als carprof op hetzelfde nivo zal doorgaan

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Roto medewerkers zijn altijd vriendelijk en hebben tijd voor de klant. Bij onverwachte kosten wordt contact opgenomen en meedenken om de kosten zo laag mogelijk te houden.\r\nZe geven het gevoel dat indien er problemen met de auto zijn zij altijd voor een oplossing zorgen. Prima bedrijf met deskundige medewerkers

4 sterren: goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Staan mee klaar met het oplossen van problemen met je auto, zowel bij onderhoud ,reparatie als schade

4 sterren: goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via mond tot mond reclame ben ik opmerkzaam gemaakt op (toen) Roto. Na de eerste zeer aangename gesprekken heb ik daar toen (nu drie jaar geleden) een nieuwe auto gekocht. Vanaf dat moment begrijp ik pas echt wat SERVICE betekent.!! Altijd correct, vriendelijk en accuraat. De geweldige dingen die zij doen met mij en mijn auto; dat maakt ze nu juist ROTO.

4 sterren: goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer tevreden over de kosten en de service. Nooit verrassingen en altijd overleg in geval er hogere kosten te verwachten zijn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je voelt je echt een klant. Superservice.

4 sterren: goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed,degelijk en betrouwbaar bedrijf met een uitstekend service niveau! Zijn in alle merken thuis.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aankoop gebruikte auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor mijzelf en de kinderen, en voor derden auto\'s bij Roto gekocht naar volle tevredenheid. Een bedrijf waar je je portemonnee bij wijze van in de auto kan laten liggen. Mensen van vertrouwen

Ulenpas 56 A

5655JD Eindhoven

Over Carprof

Op basis van heldere offertes, goede service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie legt CarProf zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al haar klanten. • De garage voor alle merken • 48 maanden internationale garantie op reparaties en arbeidsloon • Onderhoud volgens de fabrieksrichtlijnen