Geachte heer Voets, Wij hebben telefonisch hier al met u contact over gehad. Het kan en mag niet zo zijn dat op dit punt twee garages twee totaal verschillende diagnoses maken. Wij hebben een vastzittende remklauw geconstateerd en een prijsopgave gemaakt voor het vervangen van de remklauw met daarbij de remschijven + blokken achterzijde. Het kuppen van de banden hebben wij tevens opgemerkt, maar staat niet in relatie tot het trillen. Wij willen graag in het bijzijn van u laten zien waarom wij tot onze conclusie zijn gekomen. Wij horen graag van u of u hiervoor open staat
Op basis van heldere offertes, goede service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie legt CarProf zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al haar klanten. • De garage voor alle merken • 48 maanden internationale garantie op reparaties en arbeidsloon • Onderhoud volgens de fabrieksrichtlijnen