goede service, vriendelijk personeel
goede service,vriendelijk personeel
Super. Vriendelijk, denken met je mee , eerlijk , vertrouwd aan te bevelen bij al mijn vrienden Top top bedankt marc en Wim en monteurs
Topservice, prima communicatie, eerlijk verhaal; goed gevoel. Na aflevering bleek er nog een gebrek aan de auto te zitten (stoel verstellen lukte niet). Had ik niet gemerkt bij proefrit, Roto ook niet. Wordt netjes opgelost! Lakstift wordt nog nageleverd, extra service van de zaak. Toptent!
Betrouwbaar, breng mijn auto met een gerust hart zonder dat ik het gevoel heb dat er allemaal onzin in rekening wordt gebracht.
Vriendelijk en professioneel.
Zeer prettig, afspraken worden zeer goed nagekomen. Planning is uitstekend. Personeel is vriendelijk, flexibel en servicegericht. Ook klantgericht en klantvriendelijk. Kortom: een aanrader!!
Vlot en makkelijk goede service en vriendelijk
goede garage,goede service
de werkplaats is altijd flexible en meedenkend en transparent over wat er gedaan moet worden en geschatte kosten.
zeer goede service
Altijd vriendelijke en staan altijd voor je klaar.
Vriendelijk ontvangst en onderhandelingen gingen fair en duidelijk
We hadden dit jaar weinig kilometers gereden, daarom is het interieur filter niet vervangen. Met als resultaat een lagere rekening dan in de vorige jaren. Dat is gewoon eerlijk. In deze tijd is dat eigenlijk bijzonder eerlijk, want ik kan als niet technicus niet beoordelen of dat filter is vernieuwd of niet. Betrouwbaar bedrijf dat ik van harte kan aanbevelen!!
Hallo meneer van de Lisdonk, Wij hebben de werkorder erbij gepakt en hier staat op dat deze is afgevuld. Ik kan echter dit niet met 100% zekerheid weerleggen uiteraard. Ik moet uitgaan van hetgeen mijn collega in de werkplaats op zijn werkopdracht zet. Als u wilt crediteer ik de ruitensproeiervloeistof en hoop ik dat wij het probleem zo naar wens hebben opgelost. Met vriendelijke groeten, Wim