Kleine beurt gedaan, kreeg een eerlijk advies over de auto. Vriendelijk personeel.
Mijn ervaring met ROTO is dat je erg goed en netjes geholpen wordt de extra service van het ophalen en brengen van de auto is erg prettig
Tot grote tevredenheid trekhaak laten monteren, volgens afspraak en netjes uitgevoerd
Ze staan altijd klaar, zijn professioneel en denken met je mee. Ze zijn ontzettend klantgericht en hebben een service die verder gaat dan andere bedrijven.
Snelle service
Mijn APK en onderhoudsbeurt is zorgvuldig uitgevoerd, een leenauto stond netjes voor me klaar. Verder vind ik het contact met Wim erg plezierig. Hij komt zijn afspraken na en het voelt betrouwbaar.
Goede ervaringen.
goede en snelle afhandeling
Prima sevice en klantvriendelijk bij h vervangen van een defect voorlicht
Top geregeld bij Roto
Hartelijke ontvangst, de informatie verstrekking is uitstekend. Nazorg van hoog niveau.
Prims
al jaren bij hun met mijn auto; ze zijn altijd hulpzaam en duidelijk met de werkzaamheden en dus geen verrassingen. Misschien niet de goedkoopste garage maar wel betrouwbare werk. Afspraken komen ze altijd keurig na; werkzaamheden inplannen is realistisch dus waren ze nog nooit te laat.
Moet terug voor oplossen problemen met inhaalwaarschuwingssysteem. Hoop dat dit opgelost gaat worden. Sensoren zitten blijkbaar ook in de achterbumper/achterlichten en hebben bij installeren kabelboom trekhaak effect op de werking van dit systeem. Inmiddels probleem keurig opgelost! Sensor dode-hoek zat niet helemaal recht meer.
Originele beoordeling
de onderdelen die nodig zijn, en niks meer
Duidelijke offerte vooraf.
Mijn trekhaak werd keurig netjes onder mijn auto gemonteerd. Goed en sympathiek bedrijf!
Zoals altijd gewoon goed
Toen ik om half 10 belde voor een te vervangen onderdeel, kon ik om 12 uur komen en werd het direct gemonteerd. Superfijn!
Apktje enz.
Vriendelijke ontvangst en ze denken met je mee.
Zo als beoordeling
De auto had een jaarlijkse beurt nodig. Correct en juist uitgevoerd. Toelichting gegeven daar waar nodig. Tevens info gehad waar ik de volgende keer al rekening mee kan houden zodat verassingen tot een minimum beperkt blijven.
Service en deskundigheid is altijd goed hoewel er dit jaar iets anders ging dan afgelopen jaren. Ik had gevraagd voor vervanging van iets aan de auto en dat is op tijd besteld voor de afspraak die ik had gemaakt. Alleen was er 1 ding niet besteld waardoor ik op een ander moment terug moest komen. Dat was wel jammer. De garage zit aan de andere kant van de stad en dat betekende voor mij weer een keer op en neer rijden. Verder geen klagen.