Alles wat je bij een goede dealer, garage zoekt heb ik bij CarProf Roto gevonden,
Vriendelijke en goede service.
De gevraagde fiets stond al voor me klaar. Verder alles prima afgehandeld.
Snelle en vriendelijke service
Goed geholpen vriendelijk personeel
Wat een fijne ervaring bij Carprof ROTO Eindhoven. Service niveau van hoge kwaliteit. Eerlijk, vakkundig en meer dan vriendelijk geholpen door Marc en zijn collega. Met een heel goed gevoel een prachtige 'nieuwe' Ford Focus aangeschaft. Ik kom zeker nog een keer terug. Waarschijnlijk op zaterdag, voor een bak koffie, praatje en een gratis wasbeurt ;) Marc, hartelijk dank en tot ziens!
Ik ben al jaren klant bij Roto Bv en heb al meerdere keren mijn auto laten repareren door Roto. Ze leveren een eerlijk advies en gaan professioneel te werk.
Kom hier al jaren. Vriendelijk en correct
Mijn ervaring is goed. Mijn complimenten
Uitstekende service.
Na een aanrijding had mijn auto schade. Na één telefoontje hebben ze mijn auto opgehaald, hebben ze alles met de verzekering geregeld en natuurlijk mijn auto ook weer perfect gerepareerd.
Goed advies over wat wel of niet uit te voeren, i.v.m kosten t.o.v. Leeftijd van de auto.
CarProf Eindhoven is voor mij een zeer klantvriendelijk en betrouwbaar bedrijf waar ik mijn Ford Fiesta al jaren in onderhoud heb. Afspraak is afspraak op basis van een offerte, maar mocht er toch nog wat meer moeten gebeuren wordt er eerst contact opgenomen. Dit geeft vertrouwen en geen verrassingen.
Een keurige auto gekocht die netjes gepresenteerd werd. De afhandeling was zeer correct en eerlijk.
Prima garage, vriendelijke mensen, snel werk. Ik kom hier al jaren vanuit Schiedam. Heb ooit een auto ingeruild en kom hier steeds weer. Prijzen zijn mensvriendelijk, kwaliteit is hoog.
Prima service en lekker gemoedelijk!
Mooie Lexus RX gekocht, Marc is man van zijn woord en er viel niets aan te merken op de auto die hij had omschreven door de telefoon. Inruilprijs van mijn auto was ook erg netjes, zelfs 1000 euro meer als hun concurrent. Echt top, Roto ga zo door.
Prima werk geleverd m.b.t. plaatsen trekhaak. Perfecte service i.v.m. het beschikbaar stellen van gratis leenauto
Reparatie na pechgeval en aanvullend een (grote) beurt. Duidelijk communicatie, zeer goede service en de prijs was gezien de werkzaamheden heel redelijk. Daar worden we blij van :-)
periodieke beurt en keuring in en keer geregeld met thuisbrengen van de auto! super
Ik voelde me erg op mijn gebak bij Roto in Eindhoven. Het personeel is kundig en vriendelijk en de service goed.
Motor lekte olie, hebben ze netjes gerepareerd. De hoorn van het alarm had storingen, roto heeft meegedacht hoe dit probleem verholpen kon worden en uiteindlijk ook gerepareerd. Erg tevreden
Afspraak tot herstel snel geregeld, herstel volgens afspraak en correcte afhandeling.